Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak proč se do toho motáš? :)
  • Proč by se měla prosazovat vedle Dragon Age? Za ty prachy jako záloha na dobu až nebude co hrát to fakt stojí... Já sem jí třeba rozehrál hned, protože mě Dragon Age ani trochu nezajímá. A zatim jsem docela spokojen, nezklame, nějak zvlášť neoslní, ale jak sem už psal - za 8 pětek, proč ne?
  • ucho
    pokud nejsi retardovaný, z recenze i názorů se něco vyčíst dá (stejně tak to funguje i u recenzí filmů, nemusíš souhlasit s autorem recenze, ale poznáš na ní, zda to bude film pro tebe nebo ne), u gameplay videí to samé,je jich plné youtubko... to co píšeš jsou hloupé výmluvy na to, abys pirátil. i když se to zdá principiálně v pořádku: "zkoušíš", v pořádku to není, protože většina lidí hru zkouší až do konce, nebo tomu dají pár hodin a pak skočí na další s tím, že jim to ke hraní stačilo (však to bylo zadarmo, viděli už ze hry dost). ve finále pak nemusí platit nikomu nic.
  • Ženskou taky nejdřív znásilníš aby jsi zkusil jestli ti bude vyhovovat a jestli s ní začneš chodit? :D Z tvého pohledu by to bylo logické.
  • To nejde porovnávat s Dragon Age. Je to úplně jiný styl hry. Ale to je jedno, stejně to nemá cenu řešit tady v této komunitě rádoby hráčů.
  • Viz můj příspěvek dole. V mediální masáži, kdy se nedá věřit recenzím slibům, videím a ani demoverzím, vlastně žádným materiálům do doby před tím, než máš hru plně v ruce a můžeš si ji ozkoušet je pirátění logický krok. Potom se člověk rozhoduje, jestli mu za to stojí si hru koupit nebo ne. A jak se ukazuje tady, nestálo to hodně lidem za to.
  • A co je na ní natolik dobrého, že by se měla prosadit vedle cca stejně vydaného DragonsAge a stála by tak za koupi?
  • ucho
    pokud bys četl pozorně, tvůrci mají v rukou čísla: počet prodaných (legálních kopií) vs počet hraných nelegálních kopií. pokdu je na těch číslech vidět, že lidé hru hrají, aniž by za ni zaplatili, je to problém (který doufám nechceš obhajovat). jen pak ještě otázka, jestli to ti lidé hráli jako hráli (tedy se v ději dostali alespoň trochu dál) nebo hru jen "testovali"... (i když to by asi neznamenalo, že si ji koupí :) ).
    tak na co chceš jiného svést to, když někdo něco hraje bez placení? (já v tom nic jiného než pirátství nevidím :) ). neřeší se zde reklama a jiná obchodní taktika a tedy jak prodeje zvednout, ale jak dostat zaplaceno za to, co někdo používá...
  • Nejde o vinu. Jde o plačtivé naříkání tvůrců, že se jejich hry nekupují a automatickým svedením vše na pirátství. Ale přitom je to jako mstít se za gól na míči. Alespoň většinou.
  • Co je na té hře tak špatného? Je to nadprůměrně hodnocená hra. Jsou mnohem horší kusy a určitě jsi u nějakého horšího kusu vytuhl a neříkej že ne :-)
  • stejně mi přijde že v dnešní době(DRM) se víc sereš s tou originálkou než s pirátskou verzí - tu jenom nainstaluješ - crackneš a hraješ kdy chceš a funguje stejně jako origo (sice bez online funkcí ale ty mě absolutně netankujou) který musíš aktovovat /bejt online ke hraní(ubi)/...
  • O stránku dál jsou moje hry. Tak se podívej a pak háezj kameny :D
  • ucho
    samozřejmě, pokud něco po 15 minutách nechceš hrát dál, hrát to nemusíš. ale tady vyvstává otázka: proč by sis to vůbec pouštěl (pokud neuvažuji demo). přeci když jdu něco hrát, tak nějak tuším, co. za 15 minut ze hry nepoznáš nic, to je jako kdybys z kina odcházel po prvních pěti minutách. a teď otázka: dává ti po pěti minutách odchodu z kina tato zkušenost právo na to, abys hodnotil nějaký film? a kolik je vlastně času na to, aby se dala nějak zhodnotit hra (ano, některé aspekty se dají vidět hned, ale nikdy to nejsou ty hlavní aspekty, co hru dělají hrou... tedy pokud nejde o nějakou jednoduchou věc).
  • Pane Cinemacuro, Vaše hry bych nechtěl ani za 1Kč, neberte si to osobně, prostě nejsou dost kvalitní na to abych u nich trávil svůj volný čas. *7*
  • Nic moc na chlubení :)
  • Ať ten kto je bez viny prvý hodí kameňom. Dúfam že to poznáš. A ty si nikdy v živote nestiahol, alebo nehral upirátenú gamesku?
  • HHH rozosmial si ma. Samozrejme máš pravdu ano tak by mal vypadať rozumný argument, ale ten nemôžeš čakať na takejto sajte. Ak by som písal priamo výrobcovi, alebo programátorom tak musím napísať čo presne mi na hre vadí, ale toto je verejne fórum a ja sa na niektorých výtvoroch tak rehocem že skoro až plačem.
  • Nooo ale keď niečo hráš 15 minút a nebaví ta to prečo to hrať ďalej že? Dat tomu šancu? Možná, ale nemyslím si že to pomôže.
  • Můžu mít dotaz? Po stažení mi mailem přišel kód, ale při instalaci mi to píše, že není správný. Co s tím?
  • ucho
    agent mlíčňák je na gogu zdarma, tedy se stačí regnou a můžeš si ho dát do poličky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit