Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Lukáš:
    Vážně se ti divím, že vůbec máš ty nervy sledovat diskuzi na "nějakém herním fóru" na taková místa chodí často lidi, kteří se dost často velice neobjektivně a zároveň hanlivě vyjadřují. Když pominu veškerý fámy a informace a vezmu to jen z morálního hlediska. Tak si myslím, že to co tu čteš ti určitě nedělá dobře bez ohledu na pravdu či nikoliv. Hře jsi věnoval 5 let nebo kolik to bylo a tady slyšíš vesměs jen samý stížnosti. Ber v potaz že to je asi nějakých 15-20 haterů, zbytek se do diskuze raději ani nevyjadřuje. Myslím si, že jako vývojář by ses měl podobným místům uplně vyhnout a když už chceš slyšet kritiku, tak na svém webu - foru ke hře/bugum apod., a tolerovat tam pouze rozumné argumenty. Zde si akorát zkazíš náladu.
  • Ja ti možno odpoviem. Ja a brat na dema neveríme. Do dema si napcháte čo chcete. My to delame takhle. Stiahneme hru až vyjde a chvíľku zahráme. Ak je dobra bežím kúpiť ak nie zmažem a trochu si ponadávam že to nestalo ani za stiahnutie. Viem že to nie je správne, ale tiež nie je správne ak sa ma snažíte ojebabrat.
  • Nabidka hry za 79 Kc neni pozitivni krok? Nabidky her v akci zaplat-kolik-muzes.cinemax.cz nejsou pozitivni? Hra dostala radu dobrych hodnoceni - Score 72 %, Level 7/10, Sector 7.5/10, CzechGamer 75 %, Game Page 70 %. Podle meho nazoru - sedmickove hodnoceni odpovida, ale prodeje ne, mame se z toho radovat?
  • smejki
    A někdo je vesničan. A někdo je technofob... opravdu chcete vyjmenovávat všechny typy lidí? k čemu?
  • smejki
    omez hraní, rozšiř vydělávání. "nemám prachy->stahuji" je ubohost, protože stejně relevantní je "nemáš prachy->nemáš mít PC"
  • Spades
    Nebyt piratu, tak si nestahujes MP3 z netu za 10 centu :)
    BTW, jestli chcete aby to lidi kupovali tak tam dejte DRM
    Stejnak to lidem nebude u takove male hry vadit.
  • Spades
    Kdyz si clovek muze neco stahnout zadara, a vyzkouset to TAK, tak to udela radsi nez demo.
    Demo obvykle podava spatne infromace. Bud je to totalni hnus oproti hre, nebo je to az moc velkej hype pro blbou hru
  • Spades
    Až na ty papírové krabice mám to samé. To ale neznamená, že kupuju hry, ale že umím tisknout obaly :D:D:D
    EDIT: Ale je pravda, ze ti zavidim :/ Tak bych chtel mit prachy na ty hry, abych si je mohl koupit a nesrat se s donwloadem, crackovanim, debilnima chybama v piratskych verzich a nemoznost hrat multiplayer atd...
  • USER47
    Napadlo mě to samý. Tyhle články jsou pravděpodobně jedinej důvod toho, že se na Numen ještě úplně nezapomnělo. Kdyby někdo ze Cinemaxu furt nebrečel nad zlým monopolním Steamem nebo podlými piráty, po Numenu by ani pes neštěkl.
  • smejki
    co já vím? nikdo o něm neví?
  • smejki
    Doporučuji Vám se chlubit právě tímto - tím, že jste dobří, že dosahujete úspěchů. Namísto toho prakticky furt jen melete, jak se nedaří, jak se pirátí. Co si řeknete vy? Negativní reklama, taky reklama. Co si řekne člověk, který narazí na tuto vaší možná schválně živenou kampaň? No to je síla, to musí bát srajda, když si musí stěžovat, že se jim to neprodává. To si musím hned zahrát, je čas na trochu sebetrýzně a posměchu směrem k tvůrcům. Koupí to takový člověk? Na tuty ne.
  • a) My si na Steam nestezujeme, jen upozornujeme, ze neni idealni, aby exitoval monopol, protoze to pro vyvojare neni idealni.

b) To je pravda a najdete na svete opravdu malo vyvojaru, kteri budou trvdit opak.

c) To je taky pravda, nebo snad tim, ze stahuji piratske kopie necemu pomahaji?

d) Hlavne ted v zime, kde je to slibovane globalni otepleni :)
  • Ptám se co to demo????
  • Lidem stojí za to blbosti i stahovat, ale už ne za to aby za ně dali nějaký peníze, to už hra musí být opravdu kvalita, možná tím?

Jen hádám čistě z obecnýho pohledu, tuhle hru jsem nehrál.
  • smejki
    nevím, ale zkusím nastínit model myšlení:
    Hle hra blízká mému žánru. Hle nízká hodnocení. Hle radši to zkusím "zadara". Hle fuj, nechcu. Hle akce... jo to je ten fuj, nechcu.
  • smejki
    On měl řešení už v minulosti. Když děláte hudbu ve stylu Listerovy kapely "Degen a spol." a jeho hitu "Oooohm...", padnete ekonomicky na držku, protože nárokování si protihodnoty za něco takového je velká troufalost. Když děláte špatné hry.... atd. atd. atd. -> dělejte dobré hry a dejte o nich vědět.
  • Diablo a TQ jsou Hack and slash akce. To numen není.
  • Ysquanir
    Tyhle články mě už vážně nebaví. Neuběhne měsíc, abych tady nečetl nějaký nový brekot Cinemaxu ohledně toho, jak se Numen neprodává, protože a) Steam je zlý, b) distributoři jsou zlí, c) piráti jsou zlí, d) počasí už sakra taky není co bývalo...

Na Numen jsem několikrát narazil při svých toulkách Steamem a na první, druhý i třetí pohled ta hra nevypadá na nic víc, než další diablovku, kterých jsou všude mraky. Na jejím popisu nebo obrázcích není nic, co by mě jako potenciálního zákazníka navnadilo alespoň na vyzkoušení dema. Všechno je to generický marast, který jsem četl a viděl už před lety u Titan Questu. Pokud chcete pánové větší prodeje, tak to chce dělat unikátnější/osobitější hry.

A ano, pirátství je, bylo a bude neomluvitelný svinstvo.
  • Get a life..ty (s)hráči..
  • Anglický Numen, byl na Steamu v několika akcích, napříkad v té poslední byl několik dní na prvním místě žebříčku TOP SELLERS (her s cenou nižší než 5 Euro), několikrát se objevila v žebříčku RPG TOP SELLERS, atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit