-
¨Na to je jediná odpověď: DEUS VULT!!
-
Ano, to samé dokola, jako třeba Uncharted.
-
no já patřim mezi fandy a je to další z řady civek který jsem si předobjednal. co se týká mírný úpravy pravidel - to platí už od druhýho dílu, velká část toho co je ve hře teď tam bylo už v prvních pár dílech ...ale stejně mě to mírně poupravený vždycky chytlo nanovo.
co se týká grafiky - tam jsem naopak viděl spíš negativní názory co se týká změny (ve finále mi vizuál nevadí, na druhou stranu hlavní důvod co jsem zachytil bylo zpřehlednění ....a pro mě je tohle první civka kde mám non-stop zapnutý ikony zdrojů protože jinak vim prd kde co mám)
i když tohle je první díl kde se totálně vykašlali na nějakou část hry (tady totálně zmršený UI, napadá mě ještě myslím pětka kde byl po vydání problém dohrát huge mapu na maraton protože v určitý fázi to kleklo, ale to pořád ještě pochopim proti debilitě UI která je vidět během první hodiny hraní), tak pořád věřim že to nějak poladí ...nebo mody (na rozumnou AI si v civce prostě musíme počkat *4* )
neberu beyond earth, ta mě totálně nechytla (a to alpha centauri pro mě byla nejlepší civka tehdejších dob). ale řikám si že příště bych si měl už počkat na pár patchů *4* -
to je ještě dobrý, mě pobavilo když jsem měl roztažený 3 města od jihu na sever ohraničený horama a oceánem (v úvodní fázi hry kdy to bylo o archerech a spearmanech). na jihu sousedili němci. já tak 4 jednotky, oni toho poslali kolem 20. vyhlásili válku, ale kluci se rozhodli že jako první dostanou to moje severní město. kupodivu tam ani jedna z jejich jednotek nedošla *1*
-
Neda se jedno mesto speciaIzovat na produkci?
-
Velitel ruského raketového vojska si nechal nastoupit vojáky a důrazně se zeptal - Kto vypuskal raketu?
Vojáci mlčí.
Tak zakřičel, Kto vypuskal raketu?
A opětovně bez odezvy.
Prohlédne si vojáky a konstatuje.
NU što, chuj s Novym Zelandom. -
škoda, podle toho jak popisuješ svůj styl hry musíš být velice zábavný soupeř *1*
-
stavění už pořešil mod, grafika taky půjde poladit, ale ta AI, to je tedy něco, přijde mi, že je s každym dílem horší a horší, takový věci, jako že obléhám nepříteli město, má v něm na obranu jednotku, načež s ní vyleze na louku přes město kde si jí nechá rozstřílet
-
myslim ze ne time *5*
-
tahle hra ma hodne stupidni a zabugovanou AI, mozna bych to i presel mlcenim, AI v civ 5 taky stala za houby, ale po te marketingove masazi jak se budou vsichni vladci jinak chovat a blablabla, tak by za tohle mel byt minimalne jeden bod dolu
druhy bod dolu bych dal za nudnou druhou pulku hry, z nejakeho pro me zahadneho duvodu se rozhodli autori pridat do hry featuru, ktera kazdou dalsi stavbu/jednotku zdrazuje, pokud se clovek nezameri extremne na produkci tak pak trva na konci vsechno strasne dlouho, tim spis kdyz date rychlost na epic nebo maraton, kliknout 30x na next aby se mi postavila jedna jednotka delostrelectva neni zabava
a posledni bod dolu bych dal za grafiku, takova bitevni lod v civ 2 vypada i dnes hroziveji nez tady, nebo takova kleopatra ktera vypada jak 13ti lete decko, proste atmosfera nula, vubec to me nevyvolava pocit, ze bych mel byt nejaky svetovy vudce -
dáme hru v multplayeru? *3*
-
asi myslíš stereotypní *3*
to mi připomíná, když jsem pořídil Hearts of Iron IV, v polovině hry všechno vyzkoumané, tech na max, nebylo ttam už co dělat, nepřátelská AI úplně nepoužitelná a jsem jsem se zrychleným časem čekal, kdy už ta nuda skončí -
Po 10x ta ista hra a 9? mňa nudila uz i 4ka. Furt to je to iste dokola
-
myslim si uplne to same, dvojka je super, nejradsi jsem mel marinaky, ten zvuk strelby z kulometu nemel chybu
-
Ja to kdysi taky hral stylem ze jsem nastavil vyzkum na atomovku, pak dvestekrat kliknul next turn a vyhral. Zel ti unika jadro te hry, ktera ma docela hluboke moznosti jak taktizovat.
-
Test
-
presne tak to je a multiplayer je uplne to same takze...jak sem psal uz nekde dole v polovine hry sem proste uuz daval jen mezernik furt dokola protoze uz to bylo furt to same...to potom neni hral kdyz se tam nic noveho nedeje..
-
Přesně. Potřebuju výzvu a tu u RTS dostanu ve chvíli, když zapnu EUIV za katolické Athény jako vazal Byzance s Turkama u zadku, kteří mě od začátku touží zničit... :D
-
asi tak nejak :D no civky by mohli byt dobre ale sou proste buhuzel az moc stereotipni a strasne jednoduche a odflaknute
-
Mam stejny bug s Nukama *15* obcas to zapnu a nejdou pouzivat, nebo vystrelim z ponorek a leti to uplne nekam jinam..no..zase to ma novej rozměr *15*