Přejít na výpis diskuzí
Co předvedl Unreal Engine 4 nyní, umí CryEngine už 3 roky
15.6.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Ze je dalsi verze nadstavba te predchozi a ze z ni vychazi je tak jasne, ze to nema cenu nic k tomu psat :)
-
Asi neocekavali tolik natvrdlych "jarinu" a cekali,ze jim to dojde.Nedoslo *1*
-
niekedy mám pocit, že píšem hrozne nezrozumitelne, pretože nijak inak si neviem vysvetliť reakciu ako je napríklad tá tvoja. Samozrejme nie je problém implementovať technológie ktoré nerozbehnú ani počítače NASA, ja ale píšem o tom, že všetky zásadné technológie k viacmenej fotorealistickej grafike UE4 obsahuje (okrem raytracingu) a preto aj keď sa príde s niečim novým bude to už iba nadstavba toho súčasného alebo niečo so zanedbatelným dopadom na vizuál.
-
to předběhl, ale každej jarin ignoroval skvělé rozškálování nastavení, dal High a mohl se pak <>posrat vzteky, že se mu to dře. Tvůrci se na tohle měli vyprdnut, dát Medium jako High a to skutečné High vydat po roce jako HD pack. Ve výsledku by to vypadalo stejně, ale byli by ušetřeni toho držkování. #wisdomofcrowds
-
Jako Army Transport Tycoon? *1*
-
Popravdě, Cevat si může tvrdit co chce, otázkou je zda mu to věřit. Hry Cryteku nejsou nijak skvělé (jediná opravu dobrá hra od nich bylo Far Cry) a skvělá technika to nezachrání. Spíš ten jeho komentář beru jako závistivou poznámku ke studiu které je úspěšnější.
K enginu UE4-Samotný Unreal Engine 4 zatím ukázal jen pár krátkých videí tudíž nelze moc soudit, i tak ona videa ukázala že ten engine prostě umí, je na úrovni a je jen málo enginů (pokud vůbec) co se mu mohou rovnat.
Na finální souzení ale počkejme až na něm poběží nějaké ty hry, až pak se totiž uvidí o ten engine opravdu zvládne i v herních podmínkách. -
jasně já to tak taky bral, ale jen jsem to takhle okomentoval, kdyžtak se nezlob ;)
-
Je vidět, že se opravdu vyznáš...
-
Crysis 1 taky hardwarovymi naroky tenkrat docela predbehl dobu ale kdyz na to prislo tak jsem to proste nainstaloval, nastavil medium a hral.
-
Teda takhle me tahat za slovo, tc. Bylo prece jen tak recnicky zvolani :)
-
Tak to jsi stejně lame jako je UE. *5*
-
Proc? kupoval bys jim novy povozy ktere by umoznovali lepe a efektnivneji uspokojovat jejich potreby a uvezli by vice jidla a piti kdyz se utaborite tak bys v noci stouchal do strazi aby nespali. Penize a jidlo bys ziskaval lovem a obcasym prepadem a vyplenenim nejake vysky no a kdyz by se konecne dorazilo k nepratelskemu opevneni byl by konec mise :D
-
já jen reagoval na tvé "jenom", jak jsi psal: "uz tam jenom pridaj bratra Zisku, povozy a vojsko a jedem", tudíž to působilo tak, že by se to dalo udělat za pár chvil a za rok to mohlo vyjít ;)
-
Jan Tleskač- Ne to není ani náhodou .:)
-
Epic a cry jsou dvě věci , v crysis 1 jsem 30min nastavoval abych mohl plynule hrát , v unrealu jsem akorák dal 8x vyhlazování a když to padalo k 25fps tak sem tam dal jenom 4x , takže pokud jste neměli 2 grafiky tak v crysis 1 jsette si o nastavení na MAX mohli nechat zdát , a krom fyziky skoro to samé
-
tak zase je dobrý mít trošku náskok, jelikož oni už trošku počítají s next-gen, pak by mohli být zase dost pozadu a ten potenciál konzolí plně nevyužít
-
To snad vim ne. Casu na to maji dost :)
-
Podle me by vubec nebyl problem do obou enginu napraskat technologie, ktere by byly jeste za hranici soucasnych nejvykonnejsich pc, ale ono je to spis o te optimalizaci a pouzitelnosti, si myslim. Takze kluci a holky co delaj CryEngine mi pride, ze si chteji tak nak u lidi splhnout, ze podivejte se, to mi sme meli a mohli mit davno. Coz Epic taky mohl mit davno, ale proc...
-
Crysis jedním z nejlepších FPS.
-
Krom toho, že nahazují ramena před hráčskou obcí, nějak nechápu, co se komu tímhle snaží sdělit. Mít s tříletým předstihem technologie, které se využívají jen na minoritním trhu (jímž PC prostě je) a ještě v neefektivní podobě (viz kauza úděsné implementace DX11 v Crysis 2, která - možná záměrně - zvýhodňovala karty od nVidie), taky může značit, že se kucí ženou dopředu až zbytečně rychle a tudíž možná blbě.