Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Tak hned jeden tumáš. *1*
  • Nevim proc nejde reagovat na ty posledni prispevky...Ale jak s robotronem nesouhlasim tak tady ma pravdu i u pozdejsich prispevku.
  • A co třeba takovej Frostbite 2 *1*
  • Je potreba se na to divat i z pohledu vyvojare. Tedy nejen co engine umi, ale i jak se snadno pouziva a integruje s ostatnimi vyvojovymi nastroji, jaky ma support, jak snadno se v nem portuji hry, kolik stoji a tak dale.
  • No ona ta zprava je spise pro ty co se zajimaji o vyvoj her nez pro hrace. Zatim co oba zminovane enginy si muzes stahnout i ty tak ten od Square Enix (nevim o tom) ne.

A volumetricke koure a dynamic particle illumination je totalni bomba.

http://www.youtube.com/watch?v=MOvfn1p92_8
  • Podobny pocit mam i ja.Ostatne i ten UE3 na me pusobil vzdy tak nejak umele a vetsina vyvojaru s nim moc pracovat neumelo-preplacane efektama,zejmena v zacatcich,kdy se chteli vsichni blejsknout,co vsechno ta jejich hra umi.
    Takovy Source engine nebo engine,na kterem bezel Stalker na me i pres sve stari pusobily vzdy lepe nez vetsina UE3 her.
    A u UE4 to na me pusobi podobne.Jediny co na me opravdu zapusobilo byl ten prulet nad horama.Na druhou stranu je pochopitelne,ze pri predvadecce chteji ukazat vse co engine umi a zalezi pak na vyvojarich,jak s tim enginem budou umet pracovat.
    Ale celkove na me udelala predvadecka od SE lepsi dojem.
  • To je ještě dobrý... já když jsem to na starém stroji nainstaloval a chtěl spustit, tak mě to koplo s tím, že moje GPU není podporována *15* (GeForce 5600 FX 128 RAM, kamarád měl tu samou ale ne tu osekanou FX a hrál to na medium... kde je asi problém? *1*)
  • Minusi se dostavaji za trolleni a nebo za pravdu :)
  • Napsal jsi to přesně, tam totiž UE vždy patřil a patřit asi i bude...
  • A tim chces rict jako co? Ze pracujes jako herni vyvojar nekde? Tak se pochlub na jakych hrach si delal a tak. Samozrejme budu radeji naslouchat cloveku se zkusenostma, ktery je dal nez ja a o vecech toho vi vic. Ale skoro urazet mi prijde zbytecne....
  • A hlavně, že když jsem tenhle poznatek napsal v komentu k předminulému článku o UE4, tak jsem schytal mínusy *15*
  • DangerousDave
    Hammer, Qoole, QERadiant, Sandbox e., UnrealEd + profi softy 3DS, XSI, Maya, renderery maxwell, vray, MR. Ale nedaj sa rušiť, ty si tu lietadlo...
  • Pisu jedna z nejlepsich. Tezko bych vybiral tu uplne TOP ale ja Crysis dohral opravdu hodnekrat. Tezko bych hledal FPS u ktere jsem se v single playeru tak dobre bavil... napada me snad jen klasickej Fear. Pak mozna jeste OFP a Army ale otazka je jestli pocitat hratky s editorem misi do hrani SP nebo vubec tyhle hry zapocitavat mezi FPS strilecky :D

Ale ted kdyz nad tim tak premyslim a dumam tak si myslim ze bych beze strachu zaradil Crysis mezi TOP 5 nejlepsich strilecek. Ne-li mezi nejlepsi tri. Ne ze by mi hry jako Half Life byly cizi ale to jsem proste dohral ale krome modifikaci jsem uz na tu hru samotnou prakticky nesahnul. Crysis jsem dohral tisickrat a uz ted kdyz o tom pisu mam chut vlizt zpatky na tu prvni plaz a postrilet zase par korejcu.
  • A ty do toho vidis? Mas zkusenosti s Unreal Enginem, nebo CryEnginem, delas hry?
  • Já se na Unreal Engine 4 těšil hodně, ale po tom co ukázali to tech demo jsem byl poměrně zklamanej. Samozřejmě těžko usuzovat s takhle krátký prezentace, ale v tomhle na mě udělal daleko větší dojem engine od Square Enix a jejich tech demo Agni' s Philosophy. Tam jsem měl pocit, že to vypadá skoro jako proslavený Blizzardský CGI filmečky.

UE 4 (ale vlastně i UE3) se podle mě hodí spíš na takový to pseudo stvárnění reality jako různý sci-fi a fantasy prostředí, ale větší podání reality podle mě nabízí CryEngine popř. ten novej engine od Square Enix.

Uvidíme až představí CryTek ten CryEngine se všema fičurama jak to bude vypadat ale já musim souhlasit s tím, že UE 4 toho moc v tom technologickym demu nepředvedl.
  • DangerousDave
    "ale samo do toho tolik nevidim "
    asi tak
  • Tak to nevim, ja mam trochu zkusenosti s tvorbou her, ale engine si na ty svy maly blbinky pisu sam. Me to co pises pride ze to spolu velice souvisi, ale samo do toho tolik nevidim :)
  • DangerousDave
    engine a technológie ktoré ten engine obsahuje sú tak trochu rozdielne veci *7*
  • Nic ve zlem,ale tos tech fps moc nehral ne?Nechapej me spatne,me Crysis1 na rozdil od druheho dilu bavil,ale nejlepsi fps?To fakt ne *1* .
    Ale proti gustu...
  • smejki
    no jo, marketovat to může člověk jak chce, ale jakmile se vymyká standardnímu modelu, je v loji, pokud novoty nepodá skutečně polopatě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit