-
V Cod si mozete zapalit strom plamenometom! kam sa hrabe BF3...idem si zahrat Black ops kupil som si premium na 10 rokov....
-
*1*
-
Mas pravdu, ale vem si bad company 2. Kde vsechen stazitelnej obsah byl zdarma. Jen za vietnam si musel platit. A vietnam bylo povedene DLC. Takovej COD si nechava platit za reciklovane mapky + nejaky novy.
-
Geomod není předem naskriptovaná destrukce...
-
Jen strucne (mam v BF2 700 hod a v BF2142 400 hod)
Nejvetsi zmeny co jsem si vsiml:
1. Ucinnost zbrani je v BF 3 mnohem vyssi. Ja vim ze tu jsou lide co rikaji, ze proti COD apod je to porad moc arkada, ale oproti BF2 a BF 2142 je to sakra rozdil. Tam lide casto nadavali (a meli pravdu), ze zacali strilet na nepritele zezadu a ten se klidne stacil otocit a jeste je sundal driv nez oni ho. V BF3 tak na 90%, kdo zacne strilet driv (samozrejme zalezi na zbrani), tak vyhraje.
2. System samouzdravovani a samoopravovani neni tak hrozny, jak by se mohlo zdat. Tato funkce se zaktivuje az po celkem rozumne dobe, takze to nema na hratelnost zas tak velky vliv.
3. Ted pro BF2 a 2142 veterany - s AA raketometem se mi podarilo trefit stihacku *3* (pro neznale - v predchozich BF byly AA raketomety spis na okrasu).
4. System cet nelze u bety porovnavat, protoze tam byl ZNACNE zjednoduseny (proste na okrasu).
5. Znicitelnost v porovnani s predchozimi BF v nekterych pripadech znacne meni hratelnost. Zvlast pri souboji s tezkou technikou (tanky apod) uz si nemuzete byt svym krytim tak jisti. -
Jedina hra ktera dle me prekonala HL2 ve fyzice je Red Faction Guerilla a následně Armageddon.. Tam šlo zničit snad opravdu cokoliv a člověk z toho měl vyloženě potěšení, když po několika šikovně umístněných náložích složil i solidně velikou budovu :)
-
Tak az dotlaci nove half-life,tak to budou vic nez zlati *1* .
Vzhledem k tomu,jak si davaj na cas,tak to snad bude zase pecka,tak jako HL1 a HL2 ve sve dobe. -
a v TF2 dokonce nic (nepocitam konec payload) *3* ale chapu ze deti maji rády kdyz se veci bouraji
-
Valve bude zlaty teprve az zas pohne s Half Life *1*
-
To me nenapadlo,pokud tomu tak je,tak beru zpet.
-
Mozna by nebylo od veci zkusit mody na BF 2 pokud te stary engine neomrzel. Kouknul bych po Forgotten Hope 2, nebo Project Reality
forgottenhope.warumdarum.de/
www.realitymod.com/ -
Tak bud si nemuzu takove hry vybavit,nebo jsem je minul.
Samozrejme urcity pokrok tu je,ale ve vetsine her je naprosto nevyuzity a interaktivita prostredi je mnohdy na tom mnohem hure,nez prave hl2. -
Nejspis myslel, ze nelital v BF3
-
Mne zas príde od veci uviesť ako príklad pre streľbu BF2, neviem na čo tam už potrebuje človek skill... Aby vedel vystreliť krátku dávku? Aby vedel nasmerovať zbraň na nepriateľského panáka? Ťažké...
-
*1*
-
A nejhorsi na tom je,ze vetsina lidi je ochotna za to ty penize dat a proto se predrazenych DLC asi jen tak nezbavime.
Zlaty valve a par dalsich. -
Tak RO2 je zase trochu mene arkadove,nez bf2/1942.
Coz me osobne ale vyhovuje.
Takze po tom,co jsem se smiril s tim,ze bf3 neni pro me ,pujdu prave do RO2. -
Vzhledem k tomu,ze pises,ze jsi nikdy ve stihacce nebo helikoptere nelital,tak lze usuzovat,ze jsi nikdy nehral BF2 pripadne BF Vietnam.
Potom mi prijde tvuj nesouhlas docela neopodstatneny. -
Konkurenční značka na tom není v tomhle směru o moc líp. Celkově si myslim, že DLC jsou mor. Je to jenom zpoplatňování toho, co bylo dřív standardní součástí péče o zákazníka, kterej si produkt koupil (mapp-packy součástí patchů etc.)...
-
Nevadí, pre tých vyšla RO2, ktorá je viac než solídnou náhradou *3* Aj keď to nie je úplne to isté...