-
Sice souhlasim,ze v bete to bylo osekany,ale ty by ses mel naucit cist.On rikal,ze slibovali real-time demolici(nevim co je na tom pravdy),coz je snad jasny,ze tomu tak opravdu neni,ale ze se jedna o predem zpracovany model poskozeni,tedy da se nazvat predskriptovany.
O tvem zpusobu vyjadrovani ani nemluve. -
Já mám spíš rád, že když mě odstřeluje sniper z budovy, tak mu tam můžu udělat takovou díru, že si radši vleze do té díry, ze které přišel....
-
Jo on tam je zas 3D spotting? Hah, to rovnou můžou všem dát wallhack.
Edit: Jo a ještě...když je někdo vysoko na kopci s odstřelovačkou, tak k němu těžko někdo stihne doběhnout, ne? -
Presne tak.
-
a tys videl nekoho ze by stihnul odbehnout a uzdravit se ?
kdyz jo tak to byla jedinecna rarita.
Pac po spotu (zviditelneni cervenou sipkou nad hracem - spis trojuhelnicek) se po nem v dosahu 50 metru strilelo ze vsech kanonu, a moc krat sem to zazil na vlastni (ingame) kuzi, ze ani zalezeny za sutrem toho moc nenaautohealis - 1-2 rany , mas tak 14-26% hp a pak staci par odrazenych strel pripadne obsuchu strel kolem skaly a ses tuhej.
Jedine co mne napada ze ten heal muze byt uspesny , kdyz je sehrany tim, a pripadnou hrozbu v okoli zlikviduje ....ale porad je to hooodne tezky zlikvidovat vsechny enemy. -
Chtěl bych se zeptat, byly trosky těch zbořených budov všechny stejný, nebo opravdu "interaktivně" zničený, takže každá hromada suti jiná?:)))
Když jsem zkoušel u kamaráda BFBC2 tak na konci kola tam byly 4 zničený chatrče a jedna jako druhá (skript destrukce). Já hrával BF2 (ještě si občas zahraju), tak s destrukcí nemám zkušenosti.:) -
PhysX? tzn. Batman, Mirrors Edge, Mafia II a spousta dalších... Ale prakticky to pro hráče nemá význam protože se vždy dá vyměnit za "normální". Jde jen o ten vizuální efekt... A pak je tu zmíněná Red Faction, ale tam je úplně obyčejnej fyzikální model (byť destrukce je skvělá, PhysX apod nepotřebuje)
-
a este nieco ....
nebude ci si betu hral , alebo nie.
podstatne ze ja som ju hral , a s granatmi sa dalo zdevastovat betonovy murik okolo fontan.
Dokonca aj barak sme rozjebali vonku v oper. Metro, sice nas RPGckovalo balkon asi 15 ludi , ale neva.
Citaj nabuduce FAQ k bete, obvykle na ofic fore alebo offic webe.
A ak nevies po anglicky , nehaj si to v skole od spoluziakov prelozit a potom tu daco zo seba vysplechni.
-moron- -
ty tupy kokot, vis vobec co je BETA ? to tu uz ozaj kadejaky kokotko vypisuje picoviny.
SA ZEBUD MONGOL , SAK TO BOLA BETA , NEBOLO TAM SECKO!
omg epic fail ty troll -
To v BC2 taky
-
and the troll hunt shal begin!!
-
pokud vím, tak nejsou
-
V bete to probihalo vetsinou tak, ze kdyz doslo k souboji a jeden z hracu se kvuli zdravi schoval, tak pokud nebyl dostatecne daleko, tak ten druhy k nemu v pohode stihnul dobehnou a dodelat ho nez zacalo uzdravovani. Jak jsem psal ma to vliv, ale hratelnost to vyrazne nemeni.
-
najprv slubovali full znicitelne prostredie. namiesto toho dostaneme presne to iste co ma bad company 2 teda len obycajne skripty. konec koncov v bete je to dobre videt. ziadna demolicia na styl red faction sa nekona. to bol pre mna popravde hlavny tahak tej hry. zostal z toho iba nesplneny slub. hlavne ze sa dusovali ze padajuci barak z fault line traileru neni skript ale real time. velke kulove.
-
To uzdravování... i kdyby se aktivovalo až za minutu a trvalo další minutu, než se postava zregeneruje do těch 75% nebo kolika... to pořád mění hratelnost. Když si někdo sám zaleze na kopec, tak tam sám může být dost dlouho s těmi 75%.
-
@blable: Trojku jsme myslel, v betě se čekala fronta na stíhačku. Ale jo, konkrétně stíhačky jsou zjednodušené, bych řekl. Asi bych měl upřesnit, když jsem řekl, že jsem nelétal v betě, měl jsem na mysli že jsem letěl jednou, zjistil jsem, že jsou přehozená osa y a nejde to přenastavit, takže jsem to nabořil do prvního kopečku a víc jsem se o to nepokoušel, což je velký problém u vrtuly a je to fuk u letadla, kde létám přirozeně jenom klávesnicí a proto jsem to zadřel do země už při rozletu, když jsem to zkoušel s myší. *15* Tak jsem to zkusil ještě jednou s klávesnicí, akorát než jsem zjistil, že se střílí mezerníkem, tak jsem byl na zemi. Takže když tak zpětně popřemýšlím tak jo, s těma vzdušnýma vehiklama máš pravdu, ty jsou tak zjednodušené, že s nimi může létat každý.
-
Na to "nejdulezitejsi" jsem zapomnel:
6. Co me oproti predchozim BF zklamalo je ztvarneni mapy, na ktere proti svetlemu pozadi neni nic videt a pri zoomu vidite pouze par desitek metru okolo sve pozice misto cele mapy. System spotovani (oznacovani nepratel) je celkem v pohode.
7. Take chyby prikazova ruzice (v ostre pry bude), protoze kdyz me dosli naboje tak by se zadost supportum o nove hodila. -
supr... takhle by se měly psát recenze.
-
Chcete demolovat? Demolition company *1*
-
Mě to připadalo jako bych tyhle všechny destrukce viděl v předchozích trailerech, abych to mohl otestovat, tak si to budu muset asi opravdu zahrát.