Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Nonono, to je toho. V CoDku si můžete v MP třeba bouchnout sud...
  • Ó neboj sa, ten liter je len začiatok, čoskoro na teba EA začne valiť hromadu viac či menej zbytočných DLC, všetko samozrejme za prachy *3*
  • rancor1223
    Fyzika se hla, jen ta destrukce moc ne.
  • Zkracene receno BFBC2 meets CoD.
    Neboli produkt snahy EA o ukradeni fanousku CoD a jeho sesazeni z pomyslneho trunu.
    Proste znatelny priklon k vetsi akcnosti,primocarosti a arkadovitosti.Coz neni nutne spatne,akorat to nemeli prezentovat jako pokracovatele klasickeho bf.
    Vyhnuli by se tak nelibosti fanousku bf1942 a bf2.
  • Whoossain
    Trochu se bojim toho, že si ještě pár měsíců počkáme, než se povede vychytat všechny mouchy. Každopádně jsem na to hodně zvědavej :-)
  • Nesouhlasím, řekni mně v čem přesně je B3 jednodušší co se týče míření a střílení, popř. řízení techniky (tady mám na mysli pozemní, v heli nebo stíhačce jsem nelétal).
  • Zober kvalitu máp BF2, urob hru ešte viac arkádovú (ala BFBC2), celé to lízni CODom, nezabudni pridať plno plno blikajúcich svetielok a nápisov, hromady hodností, ktorými ti bude hra honiť a máš hrubú prestavu... Proste taký konzum v kvalitnom prevedení.
  • Spise se zmenila cilova skupina hracu a to smerem k hracum CoD.V podstate to tvrdi i sama EA.
  • A na torrentoch?
  • Vypada to sicce docela obstojne,vezmeme li v potaz,jak na tom se znicitelnossti a interaktivitou prostredi jsou ostatni soucasne titluly.
    Ale presto se neubranim dojmu,ze se jedna jen o princip ze starickeho Red Faction na steroidech.
    Pripadne upravena verze BC2.
    V podstate mi prijde,ze od dob vydani HL2 (rok 2004),se interaktivita prostredi a fyzikalni model temer nepohnuly z mista.
    BFBC2 BF3 jsou jen naskriptovane modely poskozeni,tedy opravdu princip z Red Faction akorat ve vetsim meritku.
    Nicmene vzhledem k multiplayerove povaze bf her,je to docela pochopitelne.
    Spise me zarazi,ze se dosud nenasla hra,ktera by pokracovala tam,kde hl2 skoncil.
  • BF2 byla vice o schopnosti umet strilet a mirit. BF3 jde smerem zjednodusovani, jak samotne strelby, tak rizeni techniky (hlavne vrtulniky a letadla). Celkova zabava byla zachovana, akorat se presunuly herni prioryty.
  • Ha anténa půjde dolů, výborně. Ty poslední dny bety, kdy se hrála CB, některé buzny už nevěděly, kam by se eště zakepily, tak už vymýšlaly, jak se dostat na špičku, na ty šprušle tam, tak si ukradly letadlo ze kterého posléze vyskakovaly, aby doplachtily na špičku.
  • servery tky 25. :)
  • Na to ze byla omezena, tak toho bylo rozmlacene fakt dost. U nekterych vlajek nebyl na konci kola kamen na kameni a treba na kote Hill nebo antena byly vsechny budovy rozflakane totalne (teda krome te anteny). Me to teda staci. Proste zvyk z predchozich BF, kdy clovek pred palbou (klidne i z tanku) zdrhl do domku nebo za zidku a byl v klidu jsou pryc a o to si myslim slo.
  • Mohl by to tu raději někdo střízlivý porovna například s BF2? Ne nadšené a chvástavé opakování PR, ale skutečně stručně popsat hru +/- (i když jde samo zatím o betu)?
  • BF3 je první hra tento rok co mě donutila si ji koupit. Když už má MP hraní na PC nějak vypadat jak po technologické, tak po herní úrovni, tak to je BF3. A navíc za cenu jaká je na tady na webu není co řešit :) litr za AAA hru, pohodička...
  • Pokud vim, tak v Bete BF3 bylo mnozstvi destrukce omezene a uzamcene vyvojari kvuli odladeni atd...
  • jestli si chtěli vývojáři šplhnout, tak se jim to nepovedlo. Zničitelné prostředí je fajn, ale vybavuje se mi jenom men of war AA, world in conflict a Silent Storm
  • MidnighT91
    Předpokládám že naprostá většina destrukce těch výškových budov jsou pouze skrypty... S takovouhle by CoD bylo králem destrukce prostředí xD...
  • Hral jsme v bete Caspian Border a musim rict, ze moznosti destrukce jsou slusne. Na konci kol byly budovy pekne rozflakane, totez se tyka stromu, zvlast na kote Forrest to bylo pekne vykacene. Horsi to bylo na mape Metro, ale i tam sem nekdy koukal, co vsechno je rozflakane. Ale tu antenu jsem nikdy znicenou nevidel, zajimalo by me kolik toho musi schytat, aby spadla. A hlavne bych to chtel videt z pohledu vojaka stojiciho na te vezi, kdyz to pod nim rupne *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit