Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatial to hrajem na naj obtiaznosti a musim povedat, ze zatial brutal. Pribeh nic moc, rovnako slaby ako v C1, ale je to o dost tazsie ako C1, v C1 na delte sa dala dat s troskou krytia na rambo style bez smrti, ale tu ma spociatku bili jak sirotu. Proste AI ma na naj obtiaznosti epic musku, zbrane robia vysoku nerealnu damage, more, ta s brokovnicou na 20 metrov mi da dole polovicu hp len jeden!!!...Tie prestrelky su take frustrujuce, ze radsej to hrajem vsetko stealth a ani ich nezabijam, ale najhorsie je, ked prejdete krista okolo 20 vojakov a potom pride fight napr. s helikopterou, a vsetci vojaci, ktorych ste do boha nechali za sebou, potom po vlnach chodia ku vam, fakt bohove....inak vsetko po starom ako v C1
  • Recenze na této pecky na PS3 verzi, děláte si srandu? Pche, počkám si na řádnou recenzi na PC, tam se teprve ukáže, jak dobrá nebo špátná hra to je.
    • Tam se jen ukáže jak hezky tedy na konec vypadá. Ono hi-res textury ti hratelnost nezlepší.
  • kdyby se vykaslali na konzole verim ze udelaj o dost lepsi a nabouchanejsi verzi hry takhle se museli omezovat delat kompromisy :( a to se nakonec obratilo i na pc sice to vypada huste ale crysis 1 byla delana jen na pc a dopadla jak nejlepsi hra co kdy zatim vysla a nema konkurenci , ani do ted
    • Moje PCčkářské srdce s tebou souhlasí, ale střízliví pohled na věc ti napoví, že nebýt to multiplatforma tak to nedopadne takhle dobře. Crysis (originální) je super cool grafcká orgie, Crysis 2 je FPS pro masy s nadstandardní grafikou a příjemnou hratelností.
  • Neodpustim si poznamku na zaciatok, Crysis mal aj nejaky pribeh ? Ze som si to doteraz nevsimol... Tato "seria" sa proste nemoze porovnavat s napriklad takym Bioshockom.
    Crysis je proste sterilny bez atmosfery a svojho stylu. Az prilis je zamerany na technicke spracovanie. Mimochodom aj to je dost precenovane. Crysis 1 bola povazovana za spicku, pretoze v dobe ked vysla tak vecsine to islo tak na stredne detaily a vyzeralo to dost slusne tak si kazdy domyslel ze na max to musi vyzerat uzasne. Dnes ked si spustim jednotku na max tak to uz taky uzas nieje. A Crysis 2 je na tom podobne. To uz napriklad taky BFBC2 mi pripada graficky lepsi a prepracovanejsi.
    • BFBC2 je krásné ale na Crysis (původní) graficky nemá.
  • Porovnával jsem ted na svém PC grafiku Crysis 1 a Crysis 2 a podle mě je grafika crysis 2 mnohem dál, je mi jedno jaký používá technologie atd... Koukám jen na to jak to vypadá... Muj názor.
    • Neblazni. Ani ted pod ultra detaily s dx 11 a zaplymi hd texturami se nemohu zbavit dojmu ze kvality predchudce nedosahuje, zejmena textury nekterych povrchu, o narocnosti nemluve.
  • No tak nějak jsem projel tu recenzi...a musím říct,že je tam hodně kravin.Možná je konzolová verze úchvatná,ale na PC ani prd...Jako Umělá inteligence stojí za starou belu.Možná je to bugem nebo nevim,ale když mi 2vojáci stojej u zdi,jdou pořád do ní a já si tam pobíhám jako blbec za nima,tak nevim jestli je to špičková inteligence.Jako ano,když hodím granát s poza rohu a ještě utíkám kus dozadu potom ve steathu a oni jdou dá se říct pořád zamnou...taky vynikající.Jo pročesávat okolí to uměj docela,ikdyž chodí pořád ve stejných malých kruzích.

Grafika na to,že je to v DX9 je dobrá :-) není úchvatná,ale co také čekat.Ale to snad brzy opraví nějaký patch.Příběh tam jakýsi je :-) ikdyž mě mrzí,že se nepokračuje za Nomáda,ale to možná také bude v nějakém datadisku jako byl s Psychem Warhead.Prophet se tam ukáže :-) což mě potěšilo,ale bohužel jen na chvilinku.A i jedno známé přijmení už jsem tam spozoroval z prvního dílu.Zezačátku jsem si říkal proč ve městě,ale potom to dává logiku když procházíte hrou.Není to jenom tak hozené do Města s novýma nanooblekama a novýma maníkama.

Ve hře je několik nových vychytávek :-) což mě potěšilo.Zvuky zbraní,obleku,okolí jsou parádní což jsem velmi rád...ale myslím,že 8/10 možná 8.5/10 je tak akorát pro tohle pokračování.Nezakládám to pouze na grafice nebojte.Ale chybi tam prostě jsou.Někdy jsem se i pobavil,když mi tam mimozemšťani tancujou,když se seknou u sebe u nějaké zdi nebo barikády :D.A soundtrack jen podtrhuje atmosféru jako tomu bylo v Crysis 1 :-)
    • A koho zajímá tvůj názor? Tohle je recenze ne článek: Napiš si svou recenzi do komentáře! :-D
      • No víš já to psal ohledně toho,že tu někoho zajímalo,jak je na tom PC verze.Takže jsem tak něco napsal.Nic víc
        • A já jen provokoval nic víc v tom nebylo ;-) Nemyslel jsem to zle, prostě blbnu ;-)
    • Omlouvám se za chyby,které jsem tam nadělal.Moc jsem se tomu psaní nevěnoval.Tak mě prosím omluvte děkuji
  • xMort
    Čekal jsem devítku podle té nadšené recenze. Jinak dobré čtení. A co se týče konzolové grafiky, na hodně místech jsem četl nebo slyšel, že xboxová verze je výrazně hezčí s více efekty, atd.
    • Coz se ukazalo jako nepravdivy. Obe verze vypadaji vicemene stejne. Jedna je hezci tamhle, druha tuhle. Obe vypadaji paradne.
  • Těšil jsem se na palmy ostrova a moře jak má být a trochu jsem se zklamal. New York byl taky dobrej, ale na Crysis 1 to nemá.
  • Tushan
    no vypadá to že skonzolovatění Krizi přece jenom prospělo (aspon co do hratelnosti)
  • Pakliže na tom potřebovali vydělat tak je nad slunce jasné, že největší třžby povedou právě z prodeje konzolových verzí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit