-
To co se stalo na ostrově je prakticky vysvětleno v těch flashbacích, jen tam není vysvětleno co se stalo s Psychem (moje teorie, že je nejspíš mrtvý) a Nomádem. Což je krapet podivné a mám pocit, že tohle si Crytek schovává pro nějaký další datadisk k původnímu Crysis.
-
tady je to fakt banda debilů *1* padam ze židle. si myslíte, že kdyby recenzoval pc verzi, tak to bude mít lepší hratelnost nebo co? dementi... mam ps3 verzi a jedu pěkně full hd a chrochtam si blahem
-
-
Teď fakt netušim kdo je debil *1* *1* když tady plácáš takový bláboly. Prej ve Full HD si mě pobavil možná tak v 1080i
-
fullhd asi tezko na konzoli. muzes byt rad ze to jede 720p
-
-
hmmm.... divný no, mam vzadu na krabici od crysis 720p a 1080p...tak co to je? multiplayer pro 16 hráčů *1* hovada
-
-
Vlastne promin - jeste videa jsou mozna fullHD : D
Kazdopadne to, ze to takhle pisou na krabicku je chytak na tobe podobny joudy. Tady ale snad nikoho nepresvedcis -
-
1080p na konzolích je, ale v drtívé většině her je to přepočítavané 720p rozlišení. Ale existují výjímky, které jedou v opravdovém 1080p. poslední Grand Tourismo například. Takže i konzole 1080p zvládnou. Nepodceňujte sílu konzolí.
-
-
Digital Foundry robil rozbor C2 a X360 verzia ide 1152x720. PS3 verzia má mierne nižšie a to 1024x720
-
-
-
1080p ma teda asi menu : D
Jestli tomu nechces verit, tak never.
Nevedomost je asi sladka. Ale jestli nepoznas 720 od 1080 tak bych doporucil ocare
-
-
? jakoze konzole neumi 1080p, na to si prisel kde
-
-
Mhmmm.. Bohuzel ve fullHD rozjede maximalne jednoduchy arkadovky z PSN
"Plnohodnotny" hry by to v 1080p samozrejme neutahlo. -
Konzole ps3 umí 1080p ale jenom při nějakém blueray filmu,nebo menu :-D.Nové hry už jedou v nižším rozlišení protože by to již konzole neutáhly *2*
-
-
-
-
Recenze super.
-
nevim proč brecite nemeli ste kradnout. podle me to na pc nemeli vubec vydavat je to nevdecna komunita *11*
-
-
nevdecna komunita nebejt pc nezahrajes si nic :D a crysis uz vubec ne . a sam crytek rika ze na conzole museli ocesavat :D (xbox ten sem netaham ten je dal nez ps3 vo dost :D)a ze pc je budoucnost a tvoje hry jsou delane na pc nebo si snad myslis ze hry se delaj na konzolich :D hovno :D ale duvod proc pc -ckari stahujou (podle tebe kradou ) je ten ze hry jsou predrazene a dostavas za penize oproti stazenej verzi jen multyplayer a to je dost malo za 1000 korun kdyz si to stahnu zahraju a smazu . jako nezlob se na me ale i na konzole se krade :D a rekl bych ze i stejne jak na pc :Dstaci se kouknout na net . proti konzolistum nic nemam :D ale nemam rad frajirka kterej si mysli ze kdyz ma ps3 tak videl super grafiku jestli mas ps3 mam pro tebe radu prodej to :D protoze ty hry oproti pc vypadaji strasne a kupovat si ps3 vlastne jen kvuli got of war nebo kill zone a par her na vic nema cenu koukni tady na gamesu na video na battlefield 3 vypadnou ti oci zavisti :D voe :D pc jede a nic ji nezastavi oproti ps3 je videt zlepseni a vlastne i xbox proti pc zaostava ale tam je super aspon ovladac a kinect kterej jak jsem videl uz jsi hackujou i ps3 hraci coze to vlastne delaj kradou napad :D cau cau
-
-
Přesně tahla situace nastala, když docházel ps2 dech. PC hráči řvali, že PC je budoucnost. Pak přišel xbox360, spousta her na PC nevycházela, mluvilo se o konci herní PC scény. jak šel čas, PC konzole dohnaly a dnes už předehnaly. Za 3-5 let vyjdou další řady konzolí. A na koni budou zase konzolisti. A tak pořád dokola. A trubky se tu budou hádat ještě ve čtyřiceti :-D
-
ty hlupacku nauc se psat.. jinak jsem se hodne pobavil.kolik ti je? 12/13? :D
-
-
ne priznam se je mi 24 nejsem cech :D a na pravopis atd :D kaslu proc asi proto ze toto neni clanek do novyn ale muj nazor na vec :)
-
-
Ty, že nejsi Čech? Nevymlouvej se, že neumíš pravopis. Ani Slovák by neudělal takové hrubky. podle tvých příspěvků umíš česky výborně, jenom jsi se málo učil. Pokud jsi ještě ve škole, tak ZABER :-DDD
-
-
:D to jsme se daleko dostali od crysis az k memu pravopisu :D nejsem cech pochazim z recka a moje mama je slovenka ziju tu 3 roky vic nemam co dodat ale crysis je super :D
-
-
-
-
ty ses fakt lojzik
-
-
nevim proc docela rad bych to vysvetlil protoze jedine co je spatne co jsem napsal je to :D ze je to nespisovne nejsem cech ale jinak je to cista pravda
-
-
-
Přestantě si hrát jako by na konzolích piráti neexistovaly
-
-
Hustokrutej nátěr aneb libovice z prenadhernic, ehm moc dobry, graficky jsem asi nic lepsiho nevidel a optimalizace perfektni(amd phenom 965 geforce 460gtx rozliseni full HD plus detaily hardcore), hratelnostne taky ok a pribeh ten zacatek kdy si ten frajer pred vama vystreli mozek jednim slovem parada :) hudba parada a prostredi spica proste dustojny nastupce legendy za mne 10 a to jsem na zacatku 5. mise doufam, ze to bude gradovat, pamatuju doby kdy jsem s brachu skakal s zabou z lopuchu na lopuch a pozirali mouchy na Atari XE dnesni hraci mi prijdou kapanek zmlsani.
-
Hodně se divím, že se autor recenze pouští do nějakých rozborů grafiky, když to hrál na PS3. Tak obrovský kus recenze obětuje prupovídkám o grafice a přitom to nehrál ve finální podobě na PC? Nechápu... Rozdíl PS3 hry oproti PC verzi, která disponuje vysokým rozlišením a plném harcore nastavení je propastný, soudě dle videí a slov PS3 a mých zkušeností z 2h hraní v plném nastavení. Ano kompromisy vůči konzolím tam jsou patrné. Např. stíny vypadají mnohém hůře, textury už jsem viděl taky ostřejší(např. v Metru). Fyzika bohužel nikde. Bezesporu první díl a Warhead vypadali lépe, ale to se dopředu čekalo. Dneska se holt vše podřizuje konzolím. I tak hra vypadá výborně. Co se týče té důležitější stránky a to hratelnosti, tak tam je vše v nejlepším pořádku. Výborné akční dobrodružství, slušné a né příliš arkádové chování zbraní, které dodává přestřelkám náboj a zábavnost. Dále tradiční vylepšování postavy a úprava zbraní. Příběh zajímavý a tajemný. Jsem zatím na začátku, ale už teď jsem spokojen.
-
-
PS3 disponuje snad nějakým VGA nebo co? Jede to ve FullHD a na normalním PC můžeš mít maximálně o 120 pixelů na výšku navíc. Modely jsou podle všeho identické ve všech verzích, textury možná budou u PS3 někde lehce horší a jediný zásadní rozdíl je tak ve stínování a menším lodování na PC, což ale nic zásadního není. Snad si nemyslíš, že na PC dělali grafiku znova, nebo že to nějaký postproces nějak zásadně vytuní. Srovnávací obrázky z dema vypadají na všech verzích prakticky stejně. Takže přestaň si lhát do kapes.
-
-
errrm, na PS3 to jede v 1024x720, což je "trochu" rozdíl oproti nativnímu 1920*1200, přestože je to upscaled na 1280x720. Potom je tu rozdíl toho LODu, textur, 30fps versus 60 a tak.Na eurogameru i na bittechu mají faceoff, stačí se mrknout.
-
-
-
Zrovna jsem po celem dni hraní Crysis 2 dohrál a musim říct, že jsem trochu zklamanej. Grafika je opravdu parádní lepší jsem zatim ani neviděl ( hraju samozřejmě na Hardcore ) , příběh je opravdu dost zmatenej a ne dost dobře vysvětlenej ani menší videa moc nepomáhaj. Musim říct teda, že mě z něakýho důvodu jednička zaujala a bavila víc. Tohle určitě FPS roku absolutně nebude.
-
Parádně napsaná recenze - jako vždy.
Dane, díky!
(korektor nezvládl shodu přísudku s podmětem v předposledním odstavci, opravte si to, bije to do očí...) -
Tak zpočátku mě zklamala trochu větší konzolovitost a ten rozmazaný úvod kdy jste se nemohl pořádně rozhlížet taky nepotěšil.
Ale zatím (po první misi) musím říct, že mi tam aktuálně vadí jen to to, že zatím moc netuším co se děje a ten týpek ve visílačce toho taky moc neosvětluje - je to takové zmatené.
Co se týká technické stránky, tak zvukům ani grafice nelze nic vytknout (grafiku je nutno trochu poštelovat na konzoli, pokud vám to pc na max nestíhá).
Umělá inteligence taky potěšila - k dokonalosti to má daleko, ale rozhodně to patří k tomu lepšímu.
Jinak jak si tu někdo stěžoval na loading každých 5 minuta, tak nevím z jaké bety hraje, ale u verze 1.1 je tam sporadicky a je celkem rychlý. -
koukam jak tu kazdej kafra nad konzolema a crytekem,ale hru vam zadarmo nikdo delat nebude.za tohle si muzou pc hraci (vetsina) protoze crysis1 se vic stahlo nez prodalo,tak ted nebrecte
-
-
to je sice pravda, ale většina hráčů by si ji stejně nekoupilo a čekalo by až se jim dostane pod ruku jinak.
-
Tak ja si prvni crysis i s datadiskem koupil a novy crysis je mi celkem ukradeny,protoze jeho pojeti jde naprosto mimo me.
-