Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato hra je čistě o singlu a multiplayer se v ní vůbec nehodí aspoň mě vůbec nesedl a nepřipadalo mi to zábavné což je škoda.
    • Ještě jsem nepochopil jako že vy jste nebavka tak celou hru po vás jdou nějací vojáci , kteří vás chtějí dostat jako rádoby Proroka , ale vy se jmenujete ( nebo spíše říkáte) Alcatraz a jak jsem již řekl , že jste nebavka tak jenom mlčíte a střílíte Prorokovy nepřátelé...
  • ...
  • Teda televizi ne monitor *1*
  • Takže Konzole kontra PC je pravda že PC je možná lepší, ale zase konzoloví hráči kupují originál (přiznejme si to minimálně 80% PC hráčů si hry stahuje) takže se vyplatí spíš hru vydat na konzoli, protože se jim ty peníze nějak z toho vrátí z PC ani moc ne, jinak třeba PS3 omezuje to že hry se hrají jen v 1280x1024 (aspoň mě to jinak nejede :-D a to mam monitor 1900 rozlišení či jak to je teď nwm. Hlavně mě neukamenujte je to jen můj názor *1* *1*
    • zvlada hry uplne vklidu 1080p tzn fullhd, zalezi co mas nasteveny v ps video output nastaveni... samozrejme hry co jsou v 720 prepocitava, ale to zalezi jestli chces nebo ne, muzes hrat v 720 i v 1080...
    • ucho
      bohužel prodejnost na PC je nejasná, protože neexistují žádné přesné statistiky. obecně se říká, že na konzole se toho prodá víc díky menšímu množství pirátských kopií, ale číselné podklady pro to nejsou žádné, protože právě neexistuje to srovnání s PC prodejností. pokud máš nějaká čísla a konkrétní příklad, který dokazuje nenávratnost u PC prodejů, sem s tím, rád se přiučím.
  • a jinak k hre crysis podepsala se na tom konzole mohlo to bejt dal nez to je .ale i presto je to nejlepsi pc a conzole hra ktera kdy vysla :D super hra a klobouk dolu :D tak a tim se muj nespisovnej a gramaticky spatny zadek bude venovat necemu uzitecnejsimu nez je hadka co je lepsi mam rad pc komunitu i konzolovou komunitu je fakt sorry ps3 rad nemam :D cus
    • jo pro deti kolem deseti let must have titul.. :D
  • no tak po dvou a pul hodinach hrani zjistiju ze je to uplne normalni FPS jako jakykoliv jiny grafika tu a tam pokulhava a popravde me to vubec nebavi je to predvidatelny a nezazivny. Prvni Crysis byl mnohem lepsi ale i tak bych tomu dal tak 8/10
  • K tomu videu...nevím co to dělalo za člověka ale nechápu proč k tomu dal hudbu od B.O.B (jestli to teda je on)...vždyť se to k tomu vůbec nehodí...jinak ti co tady píšou prosím Vás, tady je diskuze o Crysis 2 a ne o tom jestli je lepší XBOX nebo PC omg. Tohle téma vidím pomalu v každým článku. Tak si prostě těch rejpálků nevšímejte ne ? A naučte se taky psát pořádně česky protože to bije do očí. Jak malý děti... *7*
  • mam dotas konzolisti chci si koupit xbox 360 nebudu urazet konkurenci ale ma crysis co-up jako ze bych si to zahral s bratrem diky
    • Nie, local co-op na kampan nema.
  • nech ho nadavat ja patrim k pc komunite :D a hrde se k ni hlasim :D a takovej jouda me nenasere protoze se vsadim ze tohle co psal psal s pc a ne s konzole :D takze me to bavi co je to za :D
    • Tushan
      ty ses kus debila taky
      ja neřikal že jsou pc špatny sám ho denně používám a víc než konzoli dokonce na něm hraju hury !!!! *8*
      mě serou ti radoby HC uživatelé pc ale spíš jsou to fňukny vyje.....
      • mě zas štve jak konzole kur.. všechny dnešní hry ....

a tvuj projev je na úrovni dvanáctiletýho psychicky labilního dítěte ...
        • jo i ty only pc.. :D
        • Asi tak,,, ja proti konzolim taky nic nemam,,, super vec pro deti a manzelky (ironie). Ale to ze brzdi vyvoj je evidentni :/
          • To je nová výmluva, které se spousta lidí chytla. Je to kec. Za vše si můžeme sami. Enormním pirátěním. Zdůrazňuji slovo ENORMNÍM.
            • Nikdo nerika, ze piratstvi nebylo. Ale ze kvuli piratstvi si pc herni komunita nedokaze zaplatit svoje poradny hry. Vic v diskuzi zde: http://markovo.blog.doupe.zive.cz/2011/03/vyhledy-do-nove-petiletky/

A take by bylo fajn, kdybyste si nepletli pc jako herni platformu s pc jako pracovnim nastrojem.
            • Lol,,, to tady bylo vzdy... jakmile zacalo existovat rozumne laciny prenosny medium (5,25 disketa, jeste driv paska), tak se zacaly hry kopirovat ... vymluva je prave to, ze by to brzdilo piractvi ....
      • Skoro zacinam pochybovat, ze to PC umis zapnout a prispevky ti sem nejspis pise maminka :D
        • Spis ho sere, ze mu maminka nekoupila poradny pecko, ktery by crysis 2 zvladlo ve Full HD *5*
  • Tushan
    ku.va pořád jen PC tohle a PC tamto já vam to řeknu takhle JDĚTE z tím už do ......
    koho zajímá že PC vypadá nejlíp když herní PC nemá ????
    pc komunita jsou takový sráči pořád jen fňukaj už mě to leze krkem
    se bojíte že pro vás prestanou vydávat hry nebo co ??? přestaňte brečet haranti
    konzolisti vývojářům zaplatěj vývoj vy dostanete nejlepší verzi a ještě za míň peněz tak co ......
    ještě chcetě ? já bych vám nasr..... do huby a nic by jste nedostali
    • Tushan
      já bych vám nejradši naliskal
      kupovat grafiky za X tisíc to by vám šlo ale koupit hru za 899 to už je problém
      hlavně si pak onanujte nad nabušenou grafikou
      se musím smát ještě tak blizny ad začnou dělat pro konzole a všude uslyším brekot moc se na to těším
      • neuslisis az prestanou vidavat hry prestrane se prodavat grafika procaky vsechno :D a to je konec i konzolistu pokud se nepletu vse zminene ma i konzole kdyz skonci pc svet skoci i znacky jako nvidia ati atd :D nepis hele znemoznujes se a me bavis *12*
        • Tushan
          myslíš že sony a MS nemají dost peněz na to aby si udělali vlastní komponenty ????
          pořád by se hry vyvíjeli na pc takže by to pořád bylo potřeba meleš sračky chlapče
          • tak ano i ne proc uz to neudelali pokud vim xbox ma nvidii grafiku a xbox ati coz dela s konzoli male slabsi pc a kdyby udelali vlastni komponenty vipada to lepe nez ted jenze jsou liny tak tam narvou procak ramky grafiku udelaj tomu vlastni sofrvere a vydavaj to za konzoli protim pravda je takova ze konzole nove generace je jen osekane pc :)
            • sesta trida? nene to jeste asi ne.. :D
          • Uz prosim nepis. Jsi out :)
    • Můžeš se chovat slušně, prosím? Tvůj slovní projev sedí právě na nějakého "haranta", na kterého sám nadáváš... *7*
      • Zabezdenec a hovadina ti prijde neadekvatni k tomu, co predvedl?
        • Asi ti uniklo, že reaguju na Tushana a ne na Zagra... *7*
    • Ty zabezdence,,, bez pc by nemel ani ten joypad... laskave prve mysli, nez vyplodis hovadinu...
      • Tushan
        ty si kus debila ja chapu že ty hry jsou na pc dělány ty hlupče to nic nemění na tom že pc komunita je nevděčná chátra tak si to zapiš za uši
        • hlupce :D:D no nic, tady neslo o to na cem jsou pc, jak rikas, delany. Tady jde o to, ze mas totalne negramotnetupej prispevek :) proste ses lama a smir se s tim,,,, okoli ti to uz asi taky reklo :)
          • Tushan
            az na to ze ja o joypadu nic nepsal takže jsi se možná spletl nebo si jen takovej jouda přechytralej a já ti nerozumím tak jako tak gtfo

*1*
            • Presne jsi to napsal, nerozumis a proto to nema smysl ... :) skoda, ze i pro takovy jako jsi ty, se delaji na konzole hry jako Ninja Gayden atd... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit