Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jdu si koupit: Core i7 960 3,2 GHz, GTX 570 a 8GB DDR 3 RAM
    • Nezapomeň na Crysis 1,2 *1*
      • to neni potreba bezi to na plný i na slabsim compu planule
  • omg totalni blbost tahle hra *12* CoD je 10000000000000000x lepsi *5*
    • Cod... je totální nesmyslná kravina která se prodává jen pro to že si firma si umí udělat reklam jak nasráno!
      • Napsat tohle je stejně debilní jako co napsal ten člověk na koho raguješ.
    • mno to je jasny ..... C (Centrum) o (opuštěných) D (Dementů) naprosto vyhovuje lidem do IQ 100 takže aj tobě. Cokoliv jiného vyhovuje ostatním.
      • kdybys mel opravdu vic nez 100 tak bys takovou kravinu nenapsal *4*
    • vetsi picovinu si uz napsat nemoh
  • recenze super, vsechna cest danovi, fakt pekne napsano..
  • Nechce sa mi veriť, že je to len o 1 bod lepšie ako CoD: Black Ops, čo bola totálna zvrhlosť (tak scenáristicky, ako aj technicky). Niekde sa asi stala chyba...
    Ale také veci sa v poslednej dobe stávajú častejšie, však?
    • ano, už jsme to od tebe nejednou slyšeli, tvoje posedlost Black Ops hatem se stává pomalu chorobná, pozor na to...
  • a multiplayer je tam skvelej
  • kdybych mel crysis 2 kj něčemu přirovnat byl by to avatar(ten film) stejna grafika stejnej přibeh(jen je to obraceně) a dokonce i 3d tam je
    • smejki
      v tom případě mi Crysis 2 připomíná můj dnešní oběd
    • Pravděpodobně nejhorší příspěvek na této diskuzi a že jsi měl co překonávat.
      • ja myslim ten pribeh z avatara co je jakoby v pozadí jak lidi napadnou mimozemštany jen se to v tý hre obratilo ale ta grafika postav a celkove animace mi fakt prijdou jak v tom filmu
        A JAKOB: tvuj komentar je zas nejzbytečnejsi
        • tak bud jsi nehral Crysis 2 nebo nevidel Avatara .. nebo jses jen proste mimo :)
        • tys ten pribeh fakt nepobral.. :D a to ze to ma pestry barvy jak avatar neznamena ze se stylizace podoba, viz ty alieni v crysis.. avatar filmu se podoba avarat hra...
    • tak to si pribeh avatara asi moc nepobral.. :D
  • *1* *1* Tahle recenze mě opravdu rozesmála *1* Doufám, že příště už pobere autor trochu více inteligence *4*
    • Myslím že problém nieje v tom že by bol autor pomalejší , ale skvor v tom že ty niesi ani dosť rýchly na to aby si postrehol jeho pohyb *3*
  • Opravdu je to jen o jeden bodík lepší než Homefront? Opravdu je to stejně (ne)zábavné, jako Sniper: Ghost Warrior?
    • Všechny fíčury jdou stranou před celkovou zábavou. Crysis je technologicky i teoreticky mnohem komplexnější titul než Homefront, ale co se ZÁBAVY týče, zas takové terno to není, což je ostatně vidět i z reakcí některých čtenářů a to i ve srovnání s Homefrontem. V textu píšu, že jsem přemýšlel nad devítkou, ale vzhledem k tomu, že tu dostal pro mě osobně mnohem lepší Fallout New Vegas si ji PODLE MĚ (ale i podle celé řady dalších recenzentů ve světě) nezaslouží. A co se Snipera týče, pokud se nepletu dostal u nás 5, takže vůbec netuším proč na něj narážíš (jinak mě překvapivě i přes veškeré nedostatky docela bavil a dohrál jsem ho).
      • No, recenze na Sniper: Ghost Warrior zde na tiscali udává 8/10. Spiš naražim všeobecně na zbytečně nadhodnocené recenze určitých dalších tutulů. Respektive chapu že se nikdy nemužete vyhnout subjektivnímu názoru, to prostě není možné, každý máme nějaký názor. Spiš by bylo rozumnější celkové hodnocení uplně vyloučit, shrnovat třeba jen plusy a minusy, nebo hodnotit u hru zvlášť různé faktory. Respektive zavedení hodnocení publika by hodně pomohlo. Popřemýšlejte nad alternativama, co recenze tady, to hádka a i spousta nadávek na Váš vlastní účet.
        • ucho
          lidi budou nadávat vždy, to už je kolorit diskuzí. někteří to berou patrně jako zábavu. dalším faktem je, že spokojení lidé málokdy reagují. určitě by ale bylo zajímavé hráčské hodnocení zde na tiscali. lidí sem chodí dost, vzorek by to byl slušný, ale kdo ví, třeba s tím zde byly negativní zkušenosti (kdysi to tady bylo) nebo se fičury ještě dočkáme.
  • tak ma napadlo ze tato total war medzi pc a konzolami mohla ukoncit daka externa grafika a ram v jednom. Keby namiesto kinektu spravili daco ako PS3 alebo X plus mohlo by to byt lepsie ako tie hopsacky a trsacky s kinektom. Ale bral by som i ten kinekt na PC. Take karate ci box pred velkym monitorom v 3 D to musi byt zazitok.

trosku mimo temu .
    • ano a pripojene cez usb nie *7*
  • Hele, a co takhle psát recenze bez číselného hodnocení? Myslím to vážně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit