Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve hře je neuvěřitelné množství chyb a nedodělků. Celkem bych hře dal 7/10, na víc to ani náhodou nemá. Chtěl bych vyzdvihnout super hudbu, která Vás hrou provází, docela slušnou grafiku a celkem dobrý závěr. No, ale pak přchází ty problémy....hra je evidentně udělaná na konzole, a kdo tvrdí, že ne, tak nikdy PC hru primárně dělanou na konzole nehrál. Jdete, a najednou "Crouch", "jump", atp...co to má bejt? jsem snad lama? Věc 2) inteligence nepřátel je sice o něco lepší, nicméně když v řadě jednoho z vojáků strefíte sniperkou do hlavy, ostatní se zastaví a křičí "sniper, sniper!" a čekají, až provětrám i jejich hlavu. X Mike zbraň je docela nanic, vyzdvihovaná jako jedna z nej. Když odhodíte zbraň na zem, jste maskovaní, ani nevzbudíte pozornost, a to zbraň spadne přímo před něj!. Dohráno za dva dny na obtížnost post-human warrior, ale zase nějak těžký to nebylo....to mam dragon age na normal mnohem těžší. Doby slušných her odzvonily. Crysis 2 je ok, Crysis 1 byl lepší, ale co se rozlehlosti a pobíhání po volném světě týče, vede Farcry 1 a 2. BTW tady se Vám prostě stane, že se zaseknete, protože jdete "mimo daný území". Co se několik let očekávaného titulu týče, velké zklamání. P.S: /plně mi v menu chybí podrobné nastavování grafiky ve hře.
    • Mimochodem očekávám plno negativních komentů protože tady objektivnost a trefnost nikdo nehledá. Kdo to nedohrál, tak by to neměl ani hodnotit. Další chyby: Nelze zabít nakažené lidi (a to je krutá chyba, protože to z pohybujících se "lidí" dělá cihly), oblek je až moc dobrý (když víte jak, budete schopni skoro celou hru projít bez boje), pokud hru dohrajete, rozhodně ji nerozehrajete znovu, abyste našli všechny emaily, trofeje, atp). Nejdou přeskakovat in-game videa, která jsou po několikátém načtení už vyloženě obtěžující....takhle by se toho dalo vymyslet až až...
  • Jak mám prosím zapnout české titulky ? na pc děkuji
    • Ty už by ti snad měli jít samy ne ? :D Koupil sis vůbec verzi s cz titulkama ? :))
  • Jak mám prosím zapnout české titulky ?
  • Nechápu co proti tomu kdo má? Příběh se dá krásně stíhat titulky to samé, prostředí bude vždy někomu nevyhovovat ja mam reději toto městské jakoby CQB prostředí někdo má radšji rozsáhlé exteriery.... Hra je graficky jednodušší proti jedničce ale zase hratelnější a dělaná na větší akci.... I pro laiky který nehrál jedničku je dobře vymyšleno postupné odemykání vzpomínek takže jsem krásně pochopil co bylo v jedničce... a nanoblek je naprosto skvělej :)
  • Hraju na PC propojeném s 3D TV Samsung (101 cm). Je to fakt pecka, nejlepší FPS, co jsem kdy hrál. Ve 2D režimu se vyrovná prvnímu dílu, ale 3D Vám jiná hra nenabídne, takže v podstatě nemá konkurenci.
    • Já hraji Crysis 2 na mém 23 metrů vysoké 4D OLED displeji 'by Umbrella Corp.' s mým počítačem poháněným kvantovým procesorem a neurální sítí. Musím to celé mít samozřejmě napájené fůzním reaktorem, ale to je snad jasné. Crysis 2 je úpé bombastický, všecko tak velikánský a jak to bouchá! Včera jsem bohužel procedil okenním mřížovím sousedku, protože jsem měl moc nahlas svoje 330KW 16.4 repráky. Bomba!!!!11!!!@111!!!11@
      • Aha no. :D ona existuje 23m vysoká obrazovka ? To je mi novinka ;) ... :D Snad to byla jen ironie..
        • No, pokud tě zarazil z celého toho odstavce zrovna ten displej, tak.... Jo. Ano existuje, všechno to existuje. Dnes ráno jsem paní sousedku musel seškrabávat z těch mříží, ale naštěstí stačilo hodit ten kyblík na obrazovku a paní sousedka vysublimovala z komína.
          • 23m ??? vysoké ??? No tak to čumim :-o .To muí bejt jak v imaxu :D ...Jetli je to pravda tak ti fakt závidim . A 4d oled to je něco jako 3d akorát bez brýlí že ?
            • To ne, to znamená, že scéna má schopnost reagovat na vnější podněty hmoty. A antihmoty taky. I světla. V podstatě to měří lom světelných a infra a gama paprsků, proto musím mít ovladač z plutonia. V praxi to znamená, že když na mě naběhne nějaký emzák, tak ho můžu přetáhnou ovladačem. Nebo na něj můžu pustit blesk z foťáku a on na chvíli oslepne.
    • Přesně tak. Naprosto s tebou souhlasím. Nechápu ty kritiky co tu hru furt jen kritizujou. Chápu, každej má jinej názor a chuť na hry, ale prostě kam se na crysis 2 hrabe předchozí díl jak už sem tu jednou řekl ;) . Warhead kdyby měl stejně výtečnou optimalizaci jako crysis 2, tak je možná kapánek lepší. Jenže tak dobrá optimalizace u něj není ;).
  • Tak pan recenzent si asi nevšiml, že se ten údajný pán (Prorok) zabil proto, protože byl kontaminovaný tím virem. Proto po vás taky v té hře jdou. Buď ten co udělal tuhle recenzi neumí anglicky, nebo vůbec neposlouchá co tam říkaj. Nebo další možnost že hru vůbec nehrál ;), ale to by podle mě ani neměl chuť ani odvahu dělat tuhle recenzi ;) ...Mě hra zaujala a překvapila. Doporočuji.
  • Hra se mi velmi páčí titulky stíhám v pohodě,postřehl jsem za celou hru jen jednu grafickou chybu ....příběh se mi líbí ....zkrátka založenost na technokracii....jen by mohla bejt dokreslena atmosféra,třeba komunikace emzáků,řeč hl. hrdiny....celkově bych dal hře 9
  • jen me stve ze se neobevuji diry po kulkach v nepratelich jako treba v call of duty nebo soldier of fortune *10* nebo vam to nekomu de? *2*
  • na týhle hře mě s e r e jediná věc a to d e bilni checkpointy.proč si kua nemůžu ukládat hru kdy chci já a ne kdy mi to milostivě dovoli volové co měli tuhle hru na starost!!!!!!? celej tenhle podělanej konzolovej systém stojí za h o v n o takže do hajzlu s konzolema!!!!
  • Takze strucne.Jednickla byla lepsi jak grafikou,tak pribehem,tak volnosti pohybu,nebo vyuziti vozidel atd,ve 2 stoho nic neni,je to krok spet,asi diky tomu prispusobeni na konzole ci co ja vim.Jedine co vidim dobre je to vylepsovani obleku,ktere v jednicce chybelo,ale to je vsehno.strilecka super,ale kde jsou bossove?nebo ruzni nepratele? cela hra je odkazana na dva typy ufonu plus treti velkej,to je fakt honde :D zlatej doom 3 ;) A co se tyce prostredi tak cela hra jakoby jeden level,o5 v jednicci to bylo aspon trochu rozmanitejsi,zamrzla jungle,korab,letadlovka....
    • Byla lepší grafikou ? LOL tenhle svět začíná být slepější a slepější. Jediný v čem má crysis 1 lepší grafiku jsou asi tak textury ale to je vše. Ty naprosto nechutně vybledlý barvy, no to je prostě hnus. Neříkám že se na tu grafiku nedá dívat, ale crysis 2 mi stínama, světlem a herních effectů připadá mnohokrát hezčí. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit