Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem již zkoušel začátek hry a přestože si pořád myslím že je to hra parádní tak mě překvapuje jak málo se liší od té před měsícem uniklé beta verze,kterou sem měl tu čest hrát.Začátek hry je co se vyprávění příběhu týče hrozně zmatečný a těžko pochopitelný,u beta verze sem myslel že mi tam třeba chybí nějaké cutscéna či tak něco,ale jak se zdá tak takhle debilně je to provedený i ve verzi plné.Nějaké chybky byli opraveny ne že ne,ale nic zásadního to není.Jinak hra jako taková je parádní,ač má pár ústupků vstříc konzolovím hráčům(což se dalo očekávat),tak se hraje a vypadá parádně ...
  • mínusem jsou ty mikroskopické české titulky!! Kdo to má k u r v a číst!! Jinak se mně to zatím líbí, jsem ve 3 kole!
  • Hra mne zklamala podobně, jako kdysi Unreal Tournament III. Komu se líbí ten nanooblek ?
    • No LOL. Tobě se nelíbí nanooblek ? Jsi vůbec člověk ? je rozhodně lepší a hezčí než v 1 díle. Jestli se ti nelíbí tenhle tak ns z prvního dílu by ses z něj poblil, nebo nejsi člověk ;) :D :p.
  • je to brak...a komu se můj názor nelíbí, ať mi prase políbí... *12*
    • ...proč se nelibí?
  • Poradil by mi tu prosím někdo kdo měl možnost srovnat grafiku Crysis 2 na: XBOX360 a PS3.Na které konzoli to vypadá lépe i na které vypadá líp 3D.Hrál jsem demo mulťák na PS3 a tam mě 2D ani 3D nějak zvlášť neuchvátilo.Přišla mi grafika dost mázlá a na Xboxu jsem to bohužel neviděl a je to asi první hra ve 3D.Při srovnávání mi přijde většina multiplatformových her na Xboxu360 o poznání lepší než na PS3.
    • jakožto PCčkář nemohu moc poradit, ale aspoň dodám (jestli se o tom už neslyšel), že Crytek tvrdí, že hra vypadá na obou konzolích identicky...(což nemusí nic moc znamenat, ale rozhodně to nebude rozdíl jako u např. Bulletstorm)
  • KIMCID
    hra mne zklamala rozhodně bych ji dal tak 7/10.Je na ni bohužel vidět že je to upravené aby to šlapalo na konzolích.
    • Takže zklamání jen kvůli grafice?
      • KIMCID
        no grafika i drobet omezenost volnosti pohybu *9*
  • Hmmm, dat 8 bodov takejto hre? To je cista fraska. Potom by vsetky zvysne hry mohli mat tak maximalne 5 - 6 bodov z 10. Trosku objektivnejsi by ste mohli byt, lebo takato hra na trhu nie je, je sto dalsich strielaciek, ale ziadna z nich sa nechyta na crysis, a co sa tyka pribehu, kto uz len hrava strielacky kvoli super pribehu? Toto su hry o efektoch, grafike atd, ale pribeh je viac nez nepodstatny, je iba na spestrenie misii. U mna 9 z 10 jednoznacne, ak nie 9.5, pretoze za posledne roky som hral kopu strielaciek, a vacsina ma omrzela po 5 minutach, toto ma bavi uhrat uz len kvoli tomu ako to vyzera. A pravda je taka ze oproti jednotke tam to graficke zlepsenie nie je nejake obrovske, ale stale nevyzera ziadna ina hra tak dobre, takze sa na to neda vyhovarat, keby ju spravili este narocnejsiu by ju nespustil skoro nikto, ja ju hram na extreme detailoch a vyzera to neskutocne. Konecne hra ktora po dlhom ocakavani nesklamala.
    • Tak neviem ako ty, ale ja keď čítam knihu, tak je to kôli príbehu a nie preto, že je vytlačená bielym pismom na čiernych stránkach.
      Ide mi o to, že by mi pripadalo nezmyselné hrať rozstrihané misie síce nelogické, bez príbehu, ale hlavne so superžúžo grafikou a hustodémonsky-krutoprísnymi efektmi. Trochu sa momentálne desím faktu, že moderní hráči berú príbeh ako spestrenie misí a nie naopak, ako si predstavujem ja, že by to malo byť.
      Kam sa takýmto štýlom dostaneme o pár rokov?
      K samotnej hre: Hral som zatiaľ le pár hodín a musím uznať, že u mňa je to prepadák. 9,5/10? To hadam nie, hral si Portal 2? Či to nie tam treba rozmýšlať a je tam celkovo moc príbehu, takže ti to kazí pôžitok z misií, nie? Ale nie, teraz vážne, musel som si trochu zažartovať.
      Od Crysis 2 som jednoducho očakával viac. Dej je zatial rozfrncaný, chodím, strieľam kade koho bez toho, aby som vedel prečo. Ale tak to asi v tejto dobe funguje, nie?
      Prispôsobenie pre konzole ma skutočne skoro vyviedlo z miery, tomuto przneniu vsetkých možných hier sa ale asi už nevyhnem.
      Nanosuit.... nanosuit. Neviem, v predošlých hrách sa mi páčil viac, tu je jeho používanie bohužiaľ opäť obmedzené na možnosti konzolového ovládania (grrr) a neviem čím to je, ale obrazovka je počas hrania až nepríjemne preplnená hlúposťami ako tagovanie krabíc s muníciou alebo zbraní, no pre klaustrofobika nič moc.
      A posledným klincom do rakvy je nemožnosť rošíreného nastavenia grafických možností čo opäť prikladám optimalizácí pre konzolu.
      Skrátka pre mňa nič moc, ale keď máte radi klapky na očiach pred 3D obrazovkou s pootvoreným "frontal face hole" so slinou spúšťajúcou sa Vám z pravého kútika, tak je to hra práve pre Vás.
    • Beru Tvůj názor, ale nemyslím si, že žánr fps je jen o grafice a ne o příběhu. Někomu to možná nevadí, že neví, co se přesně odehrává a po kom to vlastně střílí, ale něco mi říká, že většina hráčů je opačného názoru (viz Half-Life 2, tam hraje příběh klíčovou roli). A 8/10 je možná trochu méně, než si hra zaslouží, ale recenzent se vyjádřil, proč se takto rozhodl. Navíc celosvětový průměr je 88% (PC), což taky není těch Tvojich 9,5/10. Ale chápu, že ti hra mohla sednout a jsi z ní nadšený, u mě se přesně tohle odehrálo u Portalu.
      • Jenže Crysis narozdíl od Portalu není originální a patrně nemá ani příběh, který by mělo cenu sledovat.
  • Dneska jsem přišel na zajímavou věc, na "Pokročilé" se mi zdá že má hra hezčí grafiku jak na "HardCore" všiml si toho taky někdo? *1*
    • Taky se mi to zda nejaky rozmazany na hardcore
  • Co se mě týče, tak nevím o tom, že by v Crysis 1 byl nějakej extra příběh. Myslím, že jen melete pantem co se tohodle týče... Je to jen střílečka s nádhernou grafikou a možnostma nanoobleku a tím originální. A dvojka co se týče střílení a nanoobleku je ještě vychytanější a lepší. Graficky se mi taky moc líbí a jestli je to bržděno konzolemi?? To je mi fuk, já se bavil a o to de.
  • Mohl bych se zeptat, proč se recenzuje konzolová verze, i když je u nás větší množství pc hráčů? Celkem by mě to zajímalo...
    • ucho
      a to jsi vzal kde, že je u nás větší množství PC hráčů? vždyť se prodá víc her na konzole než na PC, tak je logicky víc konzolových hráčů, nebo se pletu? :)
      • vycházíte jenom z prodeje? každý kdo má PC tak si hry stahuje takže tím pádem je více PC hráčů než ti kteří hrají na konzole.
        • ucho
          to nejsou PC hráči... :) logicky se trh bude naklánět tam, kde jsou peníze. ve stejném duchu půjde patrně i vývoj her. proč dělat něco prioritně na platformu, kde jak píšeš, "každý" stahuje... :)
          a stejně tak bude časem víc lidí zajímat recenze na konzole...
          • Pc hraci to urcite su. To ze nie su ochotni platit megakorporaciam casto neprimerane peniaze nezmena ze to nie su hraci ktorich pocitame medzi PC trh. Keby bolo jednoduche napalovat a hrat kopirovane hry na konzolach, urcite by vacsina tie hry nekupovala [aspon v europe a nasich koncinach urcite]. To ze sa developeri sustreduju na konzoly je logicke, ale ako pises samm je to kvoli tomu ze tam je viac penazi, nie preto, ze je viac konzolovych hracov. urcite ma dnes viac ludi co hrava hry pc nez konzolu a to z dvoch hladisk : konzoly su drahe, hry na konzoly su drahe. takze je jasne co sa viac "oplati" konzumentovi a co viac tym co hry vydavaju, pretoze PC kupis raz a hras kym pocitac staci, pri konzolach taky luxus nemas. Poznam vela gamerov na slovensku, a konzolu ma jeden jediny z tych co poznam, aj ten hrava viac na pc hry, lebo skratka v nasich koncinach su tie hry prilis drahe na konzoly, pokial nemas prachatych fotrovcov, alebo slusne nezarabas sam, tak si na konzolach velmi nezahras.
            • ved ja s tebou suhlasim napisal som ze sa to oplati viac, ale ty si to napisal ako keby sa pc hraci kvoli tomu uz ani nepocitali.. nepocitaju ich mozno ti konzolovy vyvojari:) ale ti zas nezaujimaju drvivu vacsinu pc hracov, ktorych kvoli predrazenosti konzol bude vzdy viac ako konzolovych hracov, mozno s vynimkou usa.
            • ucho
              tvůj komentář je dlouhý, ale zcestný. co to s čím má společného? když se logicky prodá víc kusů na konzole než na PC, jakým směrem půjde vývojář prioritně? byl by hloupej, kdyby do konzolí nešel, když to tam lidi kupují víc. piráti ho nezajímají, pro ty hry nedělá, z nich nejsou žádné peníze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit