Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • třetí odstavec twinpeaks - někde za půlkou - čeho si 90% lidí ani nevšimne ... tak nevím , možná proto se jim pak ty hry nelíbí , já sem čmuchal č.1 a když něco hraju tak se snažím vyčmuchat každičkej kousek textu co se dá , a naopak mám rád když je to ve hrách takhle řešený ... Nedovedu si představit že bych bez čtení dohrál třeba system shock 2 a 80 % textů třeba ani nebylo příběhově důležitých ( nutných ? ... ) nebo i doom 3 měl parádní logy , bioshock taky ... Aspoň je taky co hledat a číst nejen pálit cowboykillingbrutalbloodclad :)))) *3* *1* *1* *1*
    • doom byl super, ty videa, maily a pds ci jak se to jmenovalo. Navic ta hra ani nebyla striktne linearni pamatuju jak sem tam parkrat zabloudil v tych chodbach. A hraci doba 20 hod s prehledem.
    • Ono, když tam je nějáký příběh a tyhle informace ho doplňují a ten příběh funguje, tak je to bezva, ale když tam není nic a autoři dospějí k názoru, že nějaké zoufalé trosky toho ničeho sdělí jen těm, kteří je budou ochotní hledat a to ještě často někde na internetu, tak je to prostě špatně. Na netujsem se dozvěděl o postavách ze hry víc, než jejím dohráním, což mi přijde asi stejné jako kdyby jste si koupili knižku, ona vůbec nedávala smysl a na občas by někde bylo napsané, že si máte někam zatelefonovat, abyste se dozvěděli o čem to vlastně bylo.
      • kto očekáva pribeh od fps je divnej a vubec hraju uz hodne dlouho ruzny zanry a nepamatuju nejaky pribeh kt. by me vylozene zaujal.
        • Dead Space, Half-life....
        • P.S. trochu jsem zavzpomínal a Fallout 2 mel super příbeh
      • ucho
        s názorem se dá souhlasit, ale nechápu to vydávání se za Dana Vávru :) co to má být konkrétně za postoj (usuzuji z neznalosti českého jazyka)
  • Ja by som len poprosil "pána recenzenta" aby hru nekritizoval za niečo, čo ani nie je pravda, lebo na úvode hry, keď sa Prophet zastrelí jasne povie : "Volali ma Prophet, pamätajte na mňa." Tak by som rád vedel, čo pri tom robil, keď to nepostrehol a musel to nájsť až vo wikipédii. Ináč hra je skvelá, samozrejmé, že má svoje chyby, ale aj tak je to supr pecka.
    • Pro člověka s PS3, kde Crysis 1 ani nevyšlo, je věta: "Volali mě Prophet..." jaksi k ničemu a stejně tak pro sklerotika jako já, který si po třech letech na jméno vedlejšího panáka ze hry rozhodně nevzpomene. Navíc očekávám, že Crytek si položil za cíl prodat hru víc než jednomu milionu hráčů jedničky a tím že se ani trochu nenamáhá jim představit předchozí události tak ukazuje prostředník pár milionům lidí. Takhle se scénáře nepíšou.
      • Dobre, uznávam že to pre tých, čo nehrali jednotku možno jasné nie je, ale tým čo hrali jednotku, to určite netreba zvlášť vysvetlovať, keďže Crysis 1 práve tým končila, že Prophet, s ktorým si sa stretával počas celej hry, letel naspäť na ostrov medzi mimozemšťanov. A ak sa nemýlim, pred vydaním hry, keď Crytek chrlil videá bolo jedno video venované vyslovene predstaveniu Propheta. Ale máš v niečom pravdu. Určite by príbeh mohol byť zrozumitelnejší, ale mne vyslovene chaotický nepríde.
  • COD rulezzz vi lowki
  • Grafika na PC mi přišla úplně v pohodě a rozhodně bych ji nehanil tak tvrdě, jako jiní co tu "sračkujou".
    To že Alcatraz nemluví mě sice taky dost štvalo, ale mě se zdálo, že je to kuli tomu jak je pod oblekem dojebanej od toho prvního útoku u ponorky. Když jdete na první zkoušku obleku s doktore Goudem, tak ten medik to všechno říká.
    • MrSanta
      Nakonec promluví *1*
  • Tento komentář jsem psal na jiném webu, ale sem se hodí.

Takže MP a Singl je vykrádačka CoDu, příběh se snaží svézt na podobné vlně jako UBI (pochopte, nemyslím tím že kopírují příběh, jen chtěji navodit stejnou atmosféru ale vůbec se jim to nedaří). Ale z vykrádáním jsme ještě neskončily, Alcatraz (hlavní hrdina) za celou dobu neřekne jediné slovo, odkud pak asi tvůrci ukradli toto?? Jenže na rozdíl od Half-Life vás zde mlčení absolutně irituje a připadáte si jako hloupá ovečka, která dělá naprosté nesmysli typu: Náhodou jste se dostali do obleku a z vysílačky se ozve "Pojď sem a sem protože prostě musíš, pojď!" a vy co? Vy jdete. Ovšem to je jen začátek, krom toho, že děláte z lidmi, kteří při vaší komunikaci vedou klidně 10ti minutový monolog při kterém by jste čekali vysvětlení tak váš hrdina prostě jen stojí a čumí a když se mu řekne "Sedni ale pozor, můžeš umřít" no tak sednete a vůbec vás to nezajímá.

Crysis 2 MP je oprovský fail. Krom toho, že se vůbec nestydí za pouhopouhou kopii CoD (a to doslova, prostě identická hra z jinými mapami a zbraněmi i když i tam je mnoho inspirace). Koupě lituji, singl jsem na druhou nejtěžší úroveň dohrál za 7 hodin, o zajímavém příběhu se zde mluvit nedá, jen si hrají na Ubisoft (teď narážím na sérii Assassins Creed, která je po hlavní, té desmondové, stránce příběhu dokonalá). Jenže narozdíl od UBI tam záměr udělat z Crysis tajuplnou hru nebyl již od prvního dílu ale je uměle dodělávaný až dílem druhým.

Nechápu vysoká hodnocení, zde je vidět, že herní weby jsou provázány jak z obchody tak z vývojáři kuli reklamě a tím pádem je subjektivní hodnocení úplně k ničemu.
    Neřeším grafickou stránku hry, či nedodělky atd. atd. A jako že konzole port, to je mi taky jedno.

Ale hratelnost je absolutně nudná, nezábavná, stereotypní a hrdina je trouba. Přimíchejte do toho nepovedenou atmosféru příběhu, mimozemšťané mají najednou samopaly no a dostanete z toho vývar sraček (omlouvám se za výraz ale jinak to holt nejde.) Dal bych 5/10 protože 5/10 je průměr a tahle hra je naprosto průměrná.
    • Ano, hrdina je trouba. Je to tím, že v FPS střílečce je IQ hrdiny přímo úměrné IQ hráče. Mrkni do zrcadla pěkně tomu hlupákovi vynadej.
      Jinak každá FPS vykrádá ostatní FPS už svojí podstatou. Absolutně předscriptovanou ubožárnu typu CoD tady raději ani nezmiňuj.
      MP je momentálně fail, v tom souhlasím, ale v jiné rovině než píšeš. Ukaž mi v CoD rozšíření taktických možností podobnou věcí jako je Nanooblek.
      S hodnocením souhlasím taky a provázanost distribučních společností a herních médií je jasná snad všem, to nemá podle mě cenu ani zmiňovat.
      Zbytek Tvého postu nemá cenu komentovat, je to ubohé plácání.
      --
      Za sebe říkám, že Crysis2 se u mě řadí do stejné kategorie jako Mafia2. Nesplněná očekávání a lživé sliby vývojářů mě jen utvrzují v tom, že než něco příště koupím, napřed si to stáhnu abych zase nekoupil zajíce v pytli. A není to o penězích. Co se mi líbí, to kupuju. Jen už si dám napříště větší pozor.
    • ucho
      po přečtení tvého názoru jsem nabyl dojmu, že jsi někde upadl na hlavu :) tvůj názor ti neberu, ale já si o něm myslím, že je zcestný :)
      ps: chápu, že v diskuzi udělá člověk překlep jako nic, ale tolik gramatických nesmyslů?
      • I can has internets? ^^
    • Erien
      Zrovna Dan Vávra mi příjde dost objektivní. Kde si vůbec přišel na to spojení s COD, to já fakt nevidím. Jediné co mi vadí je, že hrdina nemluví. Ale jinak je to rychlé, akční, zábavné s pěknou grafikou a s výborným hudebním doprovodem od Hanse Zimmra. Za to že hrdina nemluví a pár drobných chyb, zaloužených 8/10.
      • No nezlob se na mě ale Multiplayer je úplně stejný jako v CoD .. jen vychytávka obleku je navíc. Jinak je to úplně totožný.
        • Erien
          A je taky stejný jako v MoH, taky jako v Battlefieldu a ostatně jako v každé fps. Je to prostě střílečka a ty mají vždycky stejný základ MP, jen se liší v detailech.
          • No nevím, v dnešní době bych se raději poohlížel po originalitě, něčím MP obohatit a hráče z otevřenou pusou trošku překvapit. Jenže tohle je doslova a do písmene ( skilly, odměny za killy atd. ) okopírování něčeho co lidi znají a co se v poslední době dost čte už ani lidé nechtějí neboť je to nudí viz právě poslední díl CoD či zmíněné MoH.
            • Bohužel tu ale nemluvím jen za sebe *3*
            • ucho
              to že to nudí tebe ještě neznamená, že to nebaví ostatní...
        • smejki
          ovšem gameplay z toho vyplývající je dost jiný, ne?
    • Nejvtipnejsi je, kdyz napises "Koupě lituji"
      Tomu se fakt neda nezasmat.
      Cos teda prosimte cekal?? Ta hra ti pred vydanim pripadala jako revolucni pocin s hlubokym pribehem? Bohajeho...
      Tohle je proste klasicka strilecka. Dneska v mnoha ohledech nadstandartni, v ostatnich rovnou dovedena az k dokonalosti. A treba pribehem hloupa, ale kdo neni jeste hloupejsi, tak nic jinyho ani necekal. Je to proste akcni blockbuster jak noha, a jestli tys cekal neco jinyho tak jsi idiot.
      To se pak nemuzes zlobit ani na vyvojare, ani na me, ze jsem na tebe takhle osklivej : D
      • V pořádku :-D Idiot pobavil, ta hra je očividně pro idioty dělaná a tak se divím, že mě absolutně nebaví ;-). Sám ani nevím co jsem čekal, nejspíš něco zajímavého ale v mnoha ohledech s tebou souhlasím. To ovšem neznamená, že nemůžu vyjádřit svůj názor aniž bych byl hned označován za idiota ne? :-D
        • Presne tak - nelibi se mi to, je to pro idioty. Jestli si tohle nekdo vazne dokaze rict, aniz by si sam jak debil pripadal, tak vazne nema smysl diskutovat.
          Cos tady teda chtel dokazat? Rict spokojenejm hracum ze jsou blby? OK - beru na vedomi.
          Rad si od tebe necham doporucit hru, ktera uspokoji i ty narocnejsi polobohy : D
          Uvedomujes si jak jsi smesnej? Neni nic hloupejsiho nez skatulkovani lidi na zaklade takhle stupidnich "kriterii".
          Jdi nekoho poprosit at te propleskne, bud tak hodnej.
          ...a PROSIMTE .... nehraj tu sragoru. Ocividne ti to nesvedci. Dej si radsi neco hlubokyho, s vyprofilovanejma charakterama, sokujicima zvratama, atd. Jen dej vedet co to je, at si to muzou zahrat i ostatni
          • Petr ma pravdu,Crysis 2 je hra pro IDIOTY !!!!Takze ja se nedivim ze tobe se libi,protoze soude podle tvych odpovedi jsi sam kus poradnyho idiota....
          • Chlape vem si nějaký prášek :-D Ty mě nazveš idiotem tak zaréaguju a ty si to hned bereš osobně :-D. Já nikoho neškatulkuju, mým zámerem bylo zamyslet se nad tím, jestli si hra zaslouží 8/10 nic víc. Žádné škatulky, žádné urážky. To byla jen reakce, nebyla v ní snaha tě urazit. Opravdu ne ;-)
            • Jakej prasek bys doporucil? Zdam se ti ukricenej? Nevim proc - pisu to uplne v klidu a vlastne se dost dobre bavim.
              "Idiot" v pravym slova smyslu asi nejses - to bych te spis asi politoval a nechal bejt.
              Ty jsi ale podle vseho mnohem horsi pripad.
              Clovek s prumernou inteligenci, kterej si na zaklade toho, ze v Crysis (zrejme s vypetim vsech sil) identifikoval hloupej pribeh, pripada chytrejsi nez vsichni ostatni.
              Myslis proboha ze to neni kazdymu jasny??
              Kdyz se vratim k tomu tvymu prvnimu vejplachu, tak je to teda plny tvejch subjektivnich polopravd + par plnopravd, ktery jsou samozrejme kazdymu jasny, a neni vubec potreba se tim zabejvat. Je to dany jak zanrem FPS, tak omletou premisou. Tohle je hra ktera stoji na atmosfere a WOW momentech, a kazdymu s IQ nad 80 to muselo bejt jasny uz z prvnich informaci. Jestli ty si koupis hru za litr aniz bys vedel aspon to, tak bych fakt chtel mit tvoji penezenku.
              A vubec mam pocit jako bys teda krom CoD nic jinyho v zivote nehral, kdyz jsi schopnej napsat ze se zbrane chovaj stejne, apod. *7*
              Nevim jak je to s MP CoD, ale vzhledem k tomu, ze je to podle vseho na ty hre zrovna to dobry, tak nevim proc se tim nenechat inspirovat. Uz jen pridanim nanosuitu, zbrani a map je to zas o necem jinym. A i kdyby ne tak si na "vykradani" muze stezovat zase jen kreten, nebo clovek co hral v zivote dve hry.
              Kde je dneska originalita? Kde jsou ty hluboky pribehy? A prosimte... kterej tohle hleda ve hre z NY pod utokem emzaku? Z jaky planety jses ty? : D
              Vazne uz muj posledni ublitek do tyhle louze zkvasenejch zvratek. Jestli neco nesnasim tak to jsou tobe podobny radobychytraci, co si pritom nevidej na spicku nosu. Kdybys chtel bejt ten, kdo tady z toho udela neco smysluplnyho, tak jsi mohl davno napsat, KTERY ZE TEDA SAKRA JSOU TY DOBRY HRY?? Kdybych si mel stezovat tvym stylem, tak si zahraju tak jednu hru za rok.
    • Chlape... Tobe mozek vytvari spojitosti fakt divnym (popr. uplne nejprostsim) zpusobem.
      A jeste si pripadas jak ten chytrejsi, co vidi skrz hype, a podobne : D
      Tak se vrat k tomu CoDu, kdyz ho teda stejne vidis vsude *7*
      • Co konkrétně ti připadá prosté? Jen se na hru za takové peníze koukám střízlivě. K CoD se vracet nebudu, nebaví mě a asi ani z toho důvodu mě nebaví Crysis 2.
        • Když tě nebaví tak se do ní neser!
        • Treba kde tam vidis ten CoD? Ja spis fakt nechapu tvoje myslenkovy pochody.
          Proc tam misto toho nevidis treba HalfLife? Nebo Homefront? Nebo jakoukoli jinou strilecku?
          S CoD to ma totiz ze vsech FPS spolecnyho asi nejmin. Jako spojitost jsi snad zminil jen zbrane : D
          Ano - jsou strelne! Moderni! Tady spis futuristicky a dokonce i mimozemsky/scifi kousky..
          To by tady mohl nekdo napsat ze je to "stejna hovadina jako GTA", protoze je to v NY, a snad by to i davalo vetsi smysl *7*
          Ale to bych takhle mohl rozebirat vsechny ty tvoje podivny postrehy, a ver mi ze na to nemam ani chut, ani cas.
          Uzavrel bych to tim, ze chapu kdyz se nekomu Crysis 2 uz z podstaty nelibi. Ale pokud si to nekdo po vsech tech ukazkach a tune informaci koupi, a potom se divi, tak je to proste pritroublej Lojzik (kdyz to reknu takhle hezky rozkosne : D)
          O nicem jinym asi nema smysl se s tebou bavit, protoze ocividne premejslis podle nejakych pro me zahadnych vzorcu
          • MP je čistě vykrádačka CoDu, dokonce jsou tam i stejné odměny za Kill Streak 3-Radar, 5 - Airstrike (dobře, zde je to laserový paprsek :-D ) 7- Heli (Mimozemská loď) :-D. U singlu jsem CoD zmínil z důvodu toho, že se mu nejvíce podobá, mám z toho stejný pocit jako z hraní CoD. Jeden script az druhým, cutscenes které tě mají udžet bdělého a tak tvou postavičku neustále vykrselují v rádoby nebezpečí (prostě a jednoduše, kopíruje CoD v podání "příbehu" jestli mi nerozumíš tak to je tvá chyba). Zbraně, přiznávám tam moc inovací či změn provést nelze ale alespoň by se mohli chovat lehce jinak (opravdu SCAR střílí totožně jako M4 v CoD).
            Stále tu napadáte mé "prosté" myšlenky, tudíž jsem podle vás debil, ale já svůj názor naprosto klidně podložím zatímco ty, a nejen ty, stále útočíte na mou inteligenci, ale tu svou jste zatím neprojevily.

No a že jsem koupil hru aniž bych si něco zjistil. Hype kolem toho bylo velké, recenze hlásají SLAVA CRYSIS2! a gameplaye vypadali příjemně. Já holt nejsem pirát, tak se nesměj tomu, že hry kupuju a nekradu.
            • přesně tak!!! Té podobnosti se sérií CoD (MW) jsem si všiml už u dema...vůbec mi Crysis 2 nepřijde tak zdařilé jako jednička...a to nejen proto, že je o něčem jiném, ale prostě proto, že z toho udělali až příliš business...
            • Ano chcel som tym povedat ze cood je vykradacka dooma staci behat skakat a drzat tlacitko fire.Ano ja viem ze mozte ziskat "uzasne" perky ktore maju skutocne "ohromny" dopad na hratelnost da sa behat a strielat rychlejsie skutocne inovatyvne mimochodom podobne bonusy ste mohli mat aj v doomovi
            • ucho
              CoD je trapná vykrádačka Pacmana, to pobíhání tam, honění nepřátel. se dívím, že jim to prošlo :)
            • scar striela totozne jak m4 v cod to ma celkom pobavilo podla mna tie zbrane strielaju rovnako ako rotacny gulomet v doom1 to pidi kopanie flusatok dufam nepovazujete za nejake "chovanie zbrane" *10*
  • grafiks PC verze crysis 2 je shit v porovnani s PC verzi crysis 1.
  • Pro mě velké zklamání, ve srovnání s jedničkou. Hra brutálně zkonzolovatěla, fuj *10*
  • Hmm recenze PS3 verze a ty screeny jsou z PC ne??
  • jen takový spoiler.... Crynet ... nebyla hlavní protihráčovou stranou ve Far Cry? :-)
    Jinak musim říct, že mi lépe fungovala grafika u Bety, než u plné verze. A jelikož je to port z konzolí, nedá se tu u grafiky nic nastavit. Některé textury jsou až moc světlé, kovy svítí jako žárovky ... to neni normální
    textruy bulv jsou tak světlé, že vojáci vypadají jako nemrtví
    • mel by vyjit patch na 11 a koukal jsem nekde na obrazky a vypada to ze to pujde nastavit stejne jak v 1 jinak jsem to dohral a cekal jsem nejakeho super bose na konec a vono uvidite sami az na konec super hra :) a betu jsem skousel ale nebyla moc dobre hratelna
  • Chtěl bych se jen zeptat zda někdo z vás nemá problém s Crysis 2 Multiplayr. Např že se vám to po 5min hraní vypne a veškeré získané zkušenosti se zresetují. Předem díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit