-
zítra prodávám! AŤ ŽIJE WAREZ! a pro rejpálky, že to neprodám, tak nějaký debílek z vašich řad se úrčo najde *1* tak se tu mějte bobánci a nezapomeňte kupovat *1*
-
-
Volám policii *10*
-
-
a bu bu bu *1* volej, volej, ale nezapomeň doma spálit všechny vypálené či jen stáhnuté filmy, nebo hudbu, občane! budu se bránit! *6*
-
-
proč by měl spálit stáhnutou hudbu nebo filmy? Vždyť je to legální si stahovat a pálit hudbu i filmy pro vlastní potřebu.
-
-
oba dva víme, jak jsem to myslel, tak na co si tu hraješ? *2*
-
-
On si na nic nehraje, on tě jenom parádně setřel. *4*
-
-
-
-
-
-
zítra prodávám a nahrávám čistě WAREZ VERZI! tak se tu mějte bobánci *1* a nezapomeňte kupovat *1*
-
tak si tak čtu na fórech a pirátské verze fachaj mulťák v pohodě *1*
-
-
jj ma pravdu
-
a pak ses probudil s rukou v nocniku zamotany v prosteradle
-
-
Pozor zlý troll - prosíme nekrmit, odejde sám.
-
ja vím, že ty bys to nesvedl *1* tak kupuj ťunťo, kupuj *1* *2* *5*
-
-
-
Tak ta hra je sila,cakal som viac ale bolo to uz vidno na deme ze to nebude ako jednotka toto je skor taka konzolovka som cakal lepsiu fyziku,stlpy sa daju troska okresat a par veci ale stromy atd.nic nechapem radsej by som bral cry engine 1 a za tie roky vylepsil fyziku,
-
-
asi tak nejak o proti 1 tu fyziku hooone osidily a taky sem to cekal lepsi aspon teda na ty PC verze kdyz uz to udelaly i na konzole
-
-
uf tolik napsanejch rekací a prd se z toho člověk doví *9*
-
jsem pirát a tohle byla první a poslední originálka, kterou jsem si koupil! nejenom že MP jde hrát i s pirátskou verzí, ale HLAVNĚ fakt, že se sotva po půl hodině připojím do hry a za 5 minut mi spadne, tak to je síla.. pamatuju, jak jste mě tu vyfakovali :D když jsem psal jak vyšlo demo, že to bude průser s těma serverama a říkali jste, že jsem v životě origo nehrál :D pravda! ale moje sudba se stejnak naplnila! takže si dál podporujte ty kokotky, kteří na vás stejnak serou, jenom z vás ždímou prachy, za něco, co pak nefunguje a přitom si to můžete sosnout zadara. já se vám budu tiše smát :D jenom si pak nadávejte na piráty a mimochodem, nainstalovat tu hru byla fakt síla. ZLATÝ WAREZ! zadara, jednoduchá instalace, no registrace, no ochrany a 100 procentní funkčnost *2*
-
-
Hochu, naprosto s tebou souhlasim *1* S originálkama mám jen špatnou zkušenost, takže nasráááááát a sosáme *1*
-
česká socka
-
-
né socka, ale zdravý rozum člověče *2*
-
-
nechápeš že ti lide co na tom delali potrebuji dostat zaplaceno? to je jako by tobe nedali na konci mesice vyplatu
-
-
ALE záleží JAKOU práci odvedou. já taky dostanu zaplaceno podle toho, JAK dělám! to snad chápeš, né?
-
-
re:m - on dela debila profesionalne *3*
-
ty ses debil, doufam, ze lidi jako ty je minimum, delat to kazdej, tak si zadnou hru nezahrajes, ty jeden dmnte... Omlouvam se, ale takovyhle lidi me serou, schvalne by me zajimalo jakou praci dela:D
-
Když se ti to nelibí tak nehraj, ani tu warez verzi. Přece je to sračka, umíš tady akorát nadávat a je ti tak 14 let.
-
-
-
-
-
a nejaky ten vir k tomu, instalace fakt jednoducha (musis to cracknout, musis delat s programy pro virtualni mechaniku, to je prace navic), mes tam skvely bugy, patche nejdou, kym to stahnes tak to trva veky, navic nektery hry ani poradne cracknuty nebyli.
-
-
ty seš vole debil. nainstaluju daemona a už nikdy víc nic nepotřebuju. warez hru mám nainstalovanou bez všech sraček okolo za 7 minut! crack? neumíš skopírovat 1 soubor ze složky A do složky B? to je fáááákt složitost :D ale kupuj si originálky :D :D :D debílku
a virus? mám NODA a NO PROBLEM! *2* -
-
NOD neumí odhalit všechno a nechápu proč by legálni instalace mela trvat dele nez nelegalni, je to ta sama hra ta sama instalace a stejna velikost. Takže všechny ty úkony kt. popisuješ (otevrit daemon, skopirovat crack jsou navíc). Jake sračky okolo u originalni instalace?
-
-
jaké otvírání daemona? prostě kliknu na iso a je to *1* jaké úkony navíc? ti říkám, instaloval jsem crysis 2 warez a za 8 minut fachčela, instaloval jsem sobě originál a dělal jsem to i s registracema tak dlouho, že sem se stihnul osprchovat a ohřát si jídlo a ještě ho sníst. kámo fakt ti řeknu, že je to na palici a navíc to ani pořádně nefunguje.
-
-
-
-
Porid si konzoli, tam ti bude vsechno fungovat jednoduse a bez problemu.
Kvuli lidem jako ty jsem pro, at se pro PC prestanou delat hry uplne, pac takove parazity nechci podporovat. -
-
piratim i na konzoli *2*
-
-
To tezko, protoze jsi socka :-).
-
-
-
-
Vávrovi do karet hraje fakt, že jako jediný z redakce není podplacený.
-
-
Tak to má ale blbý. Jak proboha platí účty?
-
-
Takže jako Mafie II?
-
Musim opravit jednu informaci. Mnoho pc her utrpelo kvuli piratum, kteri za hry nejsou ochotni platit. Vyvoj her neni zadarmo. Diky konzolim naopak vznikla rada her, ktere by jinak ani neexistovala. Mozna ze ani CR2 by bez konzoli nevznikla. Imho by do ni investori bez konzolovych verzi neinvestovali.
-
Vyklaneni neni nic zvlastniho, to umi snad kazda hra, ktera podporuje system kryti. Namatkou Red Dead Redemption, Metal Gear Solid 4, Uncharted 2 - vsechno na PS3 velmi oblibene hry. A urcite nemusim uvadet tradicni pc only hry jako doom (zakladatel FPS zanru
!), ktere vykouknout za roh neumi. -
-
Není považován náhodou Wolfenstein 3D za zakladatele FPS žánru ?
-
-
Myslim ze neni. Sice ho id software udelalo pred doomem, ale nebyl imho tak uspesny, teprve az doom polozil ty zaklady. A okud bychom zaladatele zanru meli brat nikoli podle uspesnosti, ale prvenstvi, tak ani wolfenstain nebyl prvni trojrozmerna strilecka. Ale protoze o jeho predchudcich vetsina lidi nic netusi, myslim ze o tom nerozhoduje spis ten uspech, ktery se vsichni ostatni snazi napodobit.
-
-
ale prosim tě co to zase je tohle, Wolfenstein 3D sice neni první ani tak úspěšný jako Doom, ale je obecně herní komunitou považován za zakladatele a průkopníka žánru FPS, tak nevim co tu zase řešíš.
-
-
Nevim jak ty, ale ja v te dobe tyhle hry hral. Zakladatel zanru, od ktereho konkurenti kopirovali, je doom. Wolfenstain je vedle toho beckova hra.
-
-
Stan má pravdu, Doom byl sice úspěšnější, profláklejší, ale jen proto, že byl lepší, než Wolf, ale to prvenství už mu nikdo neodpáře.
-
já ty hry hrál taky, každý počítač se kterým jsem tehdy přišel do kontaktu měl univerzálně instalovaný vlak, dyna blaster a Wolfenstein 3D, Wolfem to začalo, Doom tomu nasadil korunu, můžeš s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést debaty, ale to je tak všechno co se s tim dá dělat.
-
-
-
myslíš snad Maze War ze sedmdesátejch?
Skutečnej předchůdce wolfa byl ale Catacomb 3-D -
-
ano, to se dle wiki považuje za první FPS, ale když se člověk na ty hry podívá, tak zjistí, že opravdu vzdáleně :) já bych na to první místo dal toho wolfa :)
-
Fajn, aspon ze to znas :-).
-
-
http://www.lostrepublic.us/Graphics/DoubleFacePalm.jpg
-
-
dej si facku :-)
-
-
A znas predchudce wolfenstaina?
-
už sem se uhodil do čela, neboj:)
-
-
-
-
eee moc netuší no:)
-
-
Určitě sis ale všiml také té drobnosti, že ani jedna tebou jmenovaná hra není FPS. ;)
-