Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediné, v čem je dvojka horší, je nemožnost ukládání během hry. Když jsem uprostřed masivní akce schovaný za rozbitnou hradbou, tak by se F5 docela hodilo. Grafika je úžasná (přijde mi dost divné kritizovat grafiku na konzoli. Co očekávají?). Na počítači je to famózní,stíny, odraz světla, budovy. Na to, jaké to má požadavky, to vypadá naprosto nádherně. Nuda? Šeď? Je fakt, že Taktická mapa vám pomůže jak sviň, na druhou stranu pamatuju, jak jsem v jedničce zažil bezmoc, kdy jsem hodinu (!) hledal buglýho Korejce za skálou na konci levelu a nic mi ho nechtělo ukázat. Crysis 2 mě potěšila velice. Obsáhlé mapy, vyrovnané zbraně (až na Scar a Scarab, kde ale ze sentimentu vede Scar). Příběhově, pravda, slabší (na Warhead to zdaleka nemá), ale...Cákal jsem před vydáním, cákám teď během hraní a budu cákat, až to budu hrát potisícátéosmé.
  • vavra ma dobry recenze i když sam hru udelat nedokaze.
    • ucho
      to jsi tvrďák, že tohle umíš napsat :)
  • Crysis je navoněná zdechlina, tohle vypadá na dobrou a zábavnou hru, asi do ní půjdu (PS3 verze, PC mi to neutáhne)
  • nepochopim chybu editorou ze dali sochu slobody 2x raz rozbitu v manhatane a raz normalne na svojom mieste :D
    • Coze? Myslis ze autori nevedi, ze je v NY socha svobody jen jedna?
      Kde byla na Manhattanu? Byla tam prece jen urvana ruka. Chapes ten rozdil?
      • nechape, vzdyt je to slovak *12* *12*
        • my vás čechov tiež nemáme radi *4* Pre nás ste len obyčajné arogantné špiny
          • kostejnesmrtelny
            Což vám nebrání se vyskytovat v hojným počtu na našich serverech. Takový jste husťáci.
            Několikrát jsem si říkal, kdo asi chodí na slovenský webový stránky, když jsou všichni čoboláci na těch českejch...
            Takže šup zpátky domů, na severní maďarsko...ať vás tady my arogantní špíny zbytečně neznechucujeme.
            • Nemám slov...
            • a ty chod naspet na sudety okopavat nemcom zemiaky *12*
  • Musim recenzenta pochvalit a rict ze v zasadnich vecech s nim absolutne souhlasim a to i presto ze vlastnim PC verzi. Bohuzel jiste rozcarovani sem zazil ke konci kampane kdy mi v poslednich trech kapitolach zlobily nanobody. Presto ze mi hra hlasila jejich sber, u jejich souctu svitila 0. Pak se to nejak rozebehlo ale po ulozeni hry a naslednem opetovnem nahrani kdy jsem chtel pokracovat v kampani bylo 3000 bodu fuc a opet sem byl na 0. Takze odemceni nekterych vymozenosti nakonec nebylo mozne. Stejne tak me po celou dobu hrani trapilo podivne fungovani utoku na blizko, kdy postava nekdy vubec nereagovala na pokyn prislusne klavesy. Bohuzel se nekolikrat stalo ze jsem na to doplatil. Netusim zda moje potize byli zpusobeny nepochopenim nejakeho zameru tvurcu a nebo se jednalo o bug.?! Ale podle vyjadreni jinych sem nebyl jediny kdo se s tim setkal. *8* *5*
    • filias
      Taky se mi stalo, že mi tam ty nanobody podivně mizely. A to že mi to neragovalo na boj na blízko - tak to se mi taky jednou stalo.... Až po chvíli se to rozeběhlo.
  • Good recenze, ale pls, nešlo by to příště trochu zkrátit?:-)
    • smejki
      jestli chceš krátké věci, jdi na metacritic, tam ti to hodí jen verdikty a průměrnou známku. Pokud zvládneš aspoň tři odstavce, jdi do Sillmena na Bonuswebu.
  • Skoro tak dobré jako Black Ops.
    • Tushan
      unsuccessful troll is unsuccessful *5*
      • já si myslím, že podle zahraničních recenzí minimálně 50 procent lidí bude upřednostňovat interaktivní film Black ops, než arénovitý Crysis 2. bez prdele, držím se čísel.
    • Omg co máte furt s tím Black Ops ste na to úplně nadržení přitom CoD je furt to samý akorát zařazený na jiný místo jinak je to furt bezduchá střílečka deš střílíš a nic jinýho nemusíš dělat ani přemýšlet..
  • Tak nekde ve 4 levelu jsem zjistil,ze je to uplne obycejna FPS s tupouckou AI ktera me vlastne ani nebavi....takze pravdepodobne uninstall a z obednavky nebude nic.Jsem opravdu rad,ze jsem se neukvapil jako v pripade toho dementniho a priteplenyho TDU2(predojednavka a 900 kc bylo v prdeli).Crysis 2 me sklamal a na kvalitu 1 a datace nedosahuje ani omylem.Tak snad starymu dobrymu Dukovi se to povede,jinak uz vazne nevim.
    • No reakce mého okolí jsou takové , že Crysis 2 je 100 let za opicemi , když 3 roky starý první díl vypadal lépe a když jí už někdo věnoval trochu svého času , tak stále čekal na něco co nepřicházelo a nepřicházelo (- dějový zvrat ?) Většina se pak shoduje v doporučení podceňovaného Homefrontu .....

No osobně mi krabice a ulice NewYorku nepřipadají jako dvakrát podmanivé prostředí . O to hůř , když v něm budu pobíhat se zbraněmi jako anonymní jouda který bude jen poslouchat příkazy z vysílačky a klestit si cestu betonovou džunglí .
      Děj mne tedy dvakrát nezaujal , FPS není můj oblíbený žánr a sandbox beru jako varování před případnými hluchými místy a repetitivností .

Jediné co mne alespoň dle recenze zaujalo je nadprůměrná AI a přívětivá nenáročnost na HW
      • Co to je za nesmylsly? Ktera hra teda jednicku Crysis prekonala?
        Kdyz clovek pouziva mozek, tak mu snad musi bejt jasny, ze vzhledem k vydani hry i na konzole, muselo dochazet naopak k technologickejm ustupkum. Zaroven ale presunem do mesta takovej vykon potreba neni, a na PC to vypada minimalne stejne pusobive jako jednicka, navic mnohem min HW narocny.
        Jestli ti prostredi nepripada uzasny, tak jsi asi z jiny planety nez vsichni ostatni, a potom se teda fakt poohlidni nekde jinde. Porad sis ale mohl odpustit takhle nesmyslny reci...
        Jinak zrovna AI mi prijde jako nejslabsi clanek hry. Je porad lepsi nez ve vetsine jinejch her, ale vzhledem k tomu, jak je zbytek neskutecne namakanej, porad AI pusobi spis rusive...
        • Něco mi říká , že Crysis 2 to fakt nebude.... Technologické ústupky v případě PC rozhodně nejsou správnou taktikou obzvlášť pokud si předchůdce vydobyl pověst technologického benchmarku .
          Všeobecně je zjednodušování kvůli konzolovým verzím u PC hráčů přijímáno hodně negativně .
          Atraktivní "Legendary" se mohlo pyšnit zajímavou dějovou zápletkou a problematickým zpracováním , u Crysis 2 to vypadá na průměrnou zápletku (Resistance , Gears of War ....) s nadprůměrným zpracováním .

Jistě slova jako "namakaný" a "úžasný" pomohou prodeji stejně jako nižší HW náročnost . Jen si nejsem jistý jestli i tak nepokrytě "mainstreamový" produkt může být "evoluční" ..
    • Hlavně že Tě sklamal *1* nebylo by lepší si po sobě někdy ten příspěvek přečíst? *2*
      • Pravdepodobne ses asi nikdy nespetl a neudelal ve spechu hrubku co? Takovyhle urejpany blbecky mam nejradsi.
  • hele nevim co by ste furt chtely vy buzny hrajte si ty vase trapny COD a vykuřte si bambule na cry enginu 3 ted pojedou pecky
  • Celou dobu cteni recenze premyslim, jestli autor hral stejnou hru jako ja. V posledni casti jsem si pak precetl, jak se mu zasekla X360-ka, tak jsem se musel smat. Pro PC hrace je tahle hra velke, velke zklamani. Nebyt predchoziho dilu a masivni reklamy a nabubrelych kecu, obstala by asi velmi dobre, ale s ocekavanim, ktere hru provazelo, musim rict, ze takhle teda ne, pratele.
    • Já jsem PC hráč, hrál jsem Crysis, Crysis Warhead a Crysis 2 mi přišel parádní. Hru jsem už dohrál na veterána (docela záhul) a mě osobně tento díl velmi potěšil. Pak si to dám ještě jednou s jejich slavným DX11. I tak mi grafika ale přišla pohledná.
    • Tushan
      x360 se mu možná seklo ale hrál to na PS3 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší