-
takze jsem na konci crysis 2 a muzzu rict jedine. hodnoceni 7 z 10.
jedina vec kterou bych v 2 vyzdvihl je HMG. paradni pocit sily a nadrazenosti. vse ostatni proti 1 je krok zpet. male levely, lowres textury a horsi grafika oproti hre ktera je o 4 roky starsi. myslim si ze dat tohle na podnos v dnesni dobe je bud drzost a nebo vysmech pc fandum. shrnuti....konzolovy port na pc, kde primarni platforma byly konzole. pomaly nudny rozjezd a lepsi zaver.nuda, sed, prumer. a ted zpatky k jednice. -
Az na par bugu je Crysis 2 na PC proste epicka hra. Dokonce na dnesni pomery i prijemne dlouha :o)
-
Luxusní, vtipná, výstižná recenze...samozřejmně, že nemusím souhlasit na 100%, ale každopádně mi to přijde dost blízko pravdě. Palec nahoru už jen za tu upřímnost, která je v recenzi...BTW je i dost vtipná a pro člověka jako já zcela dostačující a rozhodně nastiňující dojem ze hry...
-
hudba z ukazky je Bobby ray Simmons New york remake
-
Koukám že v týhle diskuzi je hodně zakomplexovaných hráčů ,je mi z toho na *11*
-
-
Že místo toho vychvalování měli psát jakáže je C2 sračka? Ono se v podstatě nic nezměnilo vůči té leaknuté betě, takže to vlastně je hra určená k hodnocení 6 - 8/10 ;).
Slibovaná destrukce prostředí je akorát v skriptovaných sekvencích a zbytek umí už několik let staré enginy, takže jaké přesně jsou pozitivní vlastnosti C2 krom grafiky a soundtracku? Příběh je trapný, AI nepřátel taky, koridorovost taky. I budgetovky nabízejí větší zábavu a nemusim za to zaplatit "majlant".
-
-
Cist diskuze je veru tristni. Jak pro vyvojare, tak pro autory clanku.
Dane, tahle recenze je jedna z nejlepsich, jakou jsem v posledni dobe na ceskych webech cetl! V Illusionu jsi me trochu sral.. :-), ale Tvy clanky jsou mimoradne ctivy a tesim se na kazdej novej.
ex-kolega Berca -
-
Aspoň že vývojáři uměj používat cizí slova:))
http://www.redigo.cz/jazykove-sloupky/co-vsechno-muze-byt-tristni Doporučuju první větu úvodu, v tomhle případě platí na 100% -
-
Prvni veta jenom rika ze je to slovo modni. Me se libil ten zbytek kt. rika ze lidi co pouzivaji slovo tristni kdyz muzou rict smutny jsou hlupaci *4*
-
-
ono by se to nekdy dalo rict presne naopak *3*
-
-
Vávra rozsévá zlo. Bude Mafie 3? Po tom paskvilu se scénářem dvojky se nemůžu dočkat.
-
-
Naopak. Autor nechce byt spojovan s dvojkou a distancoval se od ni. Oni tedy na ni roky neco delali, ale nikdo nevi co... :P
-
-
Bylo to trochu složitější, třeba ti to Dan vysvětlí sám:)
-
-
Podle me byl scenar takovyhle: do firmy vstoupil zahranicni kapital a s nim i tzv. kravataci, kt. zacali rikat co se jak ma delat. Lidi z puvodni firmy jim zacali lezt do ... krome vavry kt. odesel. Druhy mozny scenar je ten ze lidi z firmy nesnesli vavrovou prirozenou autoritu a zacali vytvaret dusno. Mysleli si ze proc by jim mel nekdo rikat co maji delat. Vysledek jejich prace zname. Schvalne trefil jsem se? *3*
-
-
ja myslim ze jsi trefil hrebik na hlavicku. myslim si,ze dan vedel ze jsou schopni udelat hru i bez blbcu z anglie a vochozka si myslel opak. ted budou delat tenisy a blbosti do ty doby nez to vsichni zabali a odejdou jinam. a o tom ze by zacali delat vlastni hru si muzou nechat jenom zdat. budou uz jenom trapny prostitutky 2kczech ktery budou anglani ojizdet.
-
-
-
-
-
Nevěřím vlastním očím, je zde hodně vykastrovaných volů :) počínaje autorem článku. Jestli něco musím v Crysis2 vyzdvyhnout, tak je to (krom super grafiky a hratelnosti) velice silná atmosféra a opravdu netradiční příběh hodný Holywoodských bijáků. Proto považuji za demenci autora článku, když právě doprovodný příběh ztrhává. Evidentně mu Crisis2 nesedlo a nemá rád FPS hry a nenechává proto niť suchou. Hrál jsem toho opravdu hodně. Poslední dobou jsem měl problém si něco zahrát a zase se do něčeho ponořit. Všechno už jsem "jednou" hrál a chyběla mi nějaká ta hra, která přinese něco nového a dokáže člověka strhnout svým zpracováním, hratelností, příběhem. Crysis2 se to povedlo a za to jí velký dík. Za mě 11/10
-
-
Jakym pribehem? Co je tak uzasnyho na trapnym scenari zjednodusene receno Vetrelci napadli zemi a jeden clovek se super super super schopnostma je vsechny zabije a zachrani celicky svet wau.... Becko jako svina dalo by se to prirovnat k batmanovi clovek se super oblekem zachrani cely svet a mohl bych pokracovat do nekonecna hra je to dobra ale pribeh je ubohej
-
-
Tady to někdo nehrál *1*
-
pleteš si námět, kostru a příběh
-
-
pribeh hodny hollywodksych bijaku to je mysleno jako ze nestoji za nic?
-
S nedtradicnim pribehem nesouhlasim,ale s tim,ze to ma nadech hollywoodskych filmu muzu souhlasit.Ostatne to je jedna z veci,co se mi na jednicce libila-sice beckoidni zapletka,ale s filmovou atmosferou.A z meho pohledu to je jedna z mala dobrych veci,kterou si dvojka z jednicky prevzala,jinak pro me osobne je ta hra spise sklamani.
Ale kazdeho bavi neco jineho no -
11 z 10, to fakt sedí.Super hra
-
"Vykastrovaný vůl" je redundantní pleonazmus.
-
-
A "redundantní pleonazmus" je co? : D
To je navic napsany stylem debila, co se schovava za cizi slova.
Doufam teda ze to byl vtip (ale tady je holt mozny vsechno)
Nakonec.. myslim ze si tu "redundanci" uvedomoval, a jako vtip myslel i on : P -
-
Redundantní pleonazmus je redundantní pleonazmus.
A jako vtip to určitě nemyslel, když je schopný napsat vyzdvyhnout. -
-
To mi připomelo jednoho učitele na středni. Pul hodiny mlel nejake pojmy co nikdo nechapal a kdyz se nekdo na neco zeptal, dozvedel se jeste vetsi hovno *1*
-
Redundantní pleonazmus je pleonazmus (i kdyz to slovo slysim/ctu pouzity spis v trochu jinym smyslu)
Redundantní pleonazmus je blbost.
A kdyz je nekdo (treba) dyslektik (nenapsal jsem to jako jeden? : D), tak to musi znamenat, ze nedokaze udelat podobnej for?
Kazdopadne jestli tys to jako for myslel, tak ok - zasmal jsem se smichy ... treba ...
Ale tady uz neverim fakt nicemu : D Ani tobe. Jsi taky vykastrovanej vul : P -
-
Tak tedy taky přispěji svojí troškou do této nezvykle intelektuální diskuze:
Pleonazmus je sousloví, které jednu informaci vyjadřuje zbytečně několikrát: např. "skleněná sklenice", "dřevěné prkno" atp. Tedy sousloví "vykastrovaný vůl" je pleonazmus, a také sousloví "redundantní pleonazmus" je pleonazmus.
Jinak Crysis 2 vypadá docela zajímavě, Vávrova recenze je tradičně dobrá, a konzole nejsou zdrojem všeho zla na této planetě. Tím bych to uzavřel *5*
-
-
-
-
-
-
podle me nejvetsi - tato hra dostala za to ze demo po 2-3 tydnech bylo mrtve all servry hlasili ping 999 us to hrat nejde spis vas to nepripoji. I kdyz sem cekal neco vic od Cry Engine 3 ve full verzi ale bud se mi to zda ale full verze vypada lip nez Beta. Hra na normal my pripada jako obtiznost jako v demu ale zda se my ze ti vojaci maji nano-suit protoze je sundat je stejny jako odkraglovat nekoho v demu pokud sniperkou netrefite hlavu tak musite strelit aspon 2 rany. Aspon hra nepada jako beta.
-
-
Hah, to je jak sled náhodných slov. Pokud byl pan Lord Hell při psaní tohoto paskvilu střízlivý, měl by žalovat svého učitele češtiny.
-
-
Nechápem prečo sa tu ľudia sťažujú na hodnotenie hry, je to čisto subjektívny názor recenzenta, ktorý ju ohodnotil podla seba. Ja by som ju napr. ohodnotil 7/10, pretože FPS nieje môj obľúbený žáner a Crysis 1 ma bavilo o dosť viac. Samozrejme moje hodnotenie nemusí súhlasiť s názormi väčšiny hráčov.
Porovnávanie PC a konzole je nezmysel. Konzoly tu sú už viac ako 20 rokov a dôvod ich rozšírenia a súčasného úspechu je nárast trhu s hrami. Dôvod zjednodušovania hier je prostý, je tu nová generácia násťročných, ktorý takéto hry vyžadujú a sú ich schopný zaplatiť. -
-
Tolko nezmyslov pokope som uz davno necital... keby si sa zamyslele tak si uvedomis ze recenzent ma byt trosku zbehli v tom co roby v tomto pripade by mal mat prehlad o zanry FPS shooterkach a predpokladam ze to je jeho parketa ak o tom na o webe pise recenziu za ktoru ostane peniaze.. takisto ak hodnoti technicke spracovanie mal by o nom vediet o nieco viac ako obycajny hraac inac je jeho informacny priinos zbytocny... mal by vediet objektivne porovnat kvalitu z ostatnymi hrami v zaanry. // tym nemyslim tuto recenziu a recenzenta // ale princip !
Porovnovanie konzol vs PC a diskusia o tom je klucove pre kupu hry na PC ktora je portom s konzole aby clovek nevyhodil lowe za hru ktora sa na konzole da hrat ale na PC je to katastorofa.
A jediny dvovod preco su hry take zjednodusovane je primarna vyroba na zaostale konzole. Investor proste nevrazi prachy do projektu ktory je trhovo obmedzeny na PC lebo moze zmykat aj na prehnitych konzolach a ludoch tvojej inteligencie ktory si mylia pojmy z dojmamy a donekonecna reaguju tipom "sto ludi sto chuti" a "ved je to subjektívny názor" WTF ? -
-
toz ja sem taky dlouho necetl tolik nesmyslu v jednom prispevku tak jak jsi to ted predvedl ty *3*
-
-
omg... co konkretne ?
-
-
-