-
Zdá se mi to nebo recenzenti na Games Tiscali opravdu upadají? Jak může někdo napsat, že nepochopil příběh a přitom konstatovat že dialogy jsou dobře napsané? To je jak napsat: "ten pán mluví hezky, ale nevím o čem mluví"... Vávra, vzpamatuj se. Takovéhle mozkové výplachy od člověka, který dělá recenzi ve stylu "jen ať jsem první" jsou opravdu zoufalé. Za tohle herní Pulitzer nebude. Maximálně tak Hlupáček roku. Zbytek raději nebudu komentovat.
Zahrej si to znovu, použij tu věc co máš na krku aby Ti do něj nepršelo a pak si po sobě přečti cos tady napsal. Hodně štěstí u další recenze. Snad to bude lepší. *3* -
-
Mne teda osobne hodne stvalo, ze v ni nerozebiral zbrane, ze je mozny urvat i ten kulomet ze stativu, rozebrat víc upgrady obleku a jejich dopad na hratelnost a těch failů tam má víc než dost. Prostě tam dává víc osobních názorů, než informací. Ale potom se nemůže divit, že mu pod tím vznikne flame.
-
dialogy a příběh jsou dvě skutečně rozdílné věci, pokud by šlo o shodu, pak bychom mlohli jeden pojem beze ztráty kytičky zrušit. Je to zjevná pitomost. A tak, jelikož mohou být dialogy bez příběhu i příběh bez dialogů, je jasné, že je lze hodnotit zvlášť
-
-
Jsem v 11. levelu na obtížnost Veteran. Bavím se skvěle. Už jsem málem zapomněl, že u FPS jde vykouzlit i takováhle hratelnost...nejen koridorová střelnice, jak to dneska nejčastěji bývá. Grafika supr a nevadí mi absence DX11, aspoň to rozumně chodí. Jestli tohle není výborná FPS, tak pak už nevím, co by teda mělo být. Není to bez chyb, ale pozitiva jednoznačně převažují;)
-
Já osobně jsem moc zvědavý, jak dopodne Black Messa Project, jakožto produkt tvořený nadšenci a jako freeware. Osobně doufám, že tyhle komerční tituly zašlape do země.
Jinak po tom, jak to jde s hrami od desíti k pěti, bych se ani nedivil, kdyby Mass Effect 3 byla jen tupá rubačka alá God of War :-) -
-
Moc bych si přál aby byl, ale co to sleduji, tak už to víc než rok a půl stojí... nikde nic nového, takže si myslím, že to skončilo. Je to škoda. Takže nezbývá nežli čekat na HL3....
Jinak Crysis 2 mě začíná dost lákat, ale asi si nejdřív skočím do obchodu koupit nyní již ultra levnou jedničku s datadiskem a znovu si jí zahraju:-) -
co vím tak nebude???
-
-
Zajímalo by mě, jak se asi cítí recenzent, když odevzdá text v rozsahu desítek tisíc znaků, jako je třeba tenhle článek a pod ním se objeví několik stovek podobných reakcí. Snad si stihnul vypěstovat pořádnou hroší kůži, protože jinak by mu z toho asi muselo být moc smutno. Doufám, že ho aspoň to hraní pořád ještě baví, protože bez příjmů z podplácení, jak nás informoval někdo v diskuzi, by jinak jen těžko hledal důvody, proč pokračovat v marné snaze nosit sovy do drůbežárny.
-
-
ja recenzentov na komercnich weboch nehodnotim uz z principu - lebo viem ze je to chlebovka alebo mladicka naivita,,, o mnoho viac sa dozviem z blogov a amaterskych recenzii ktore niesu PR. proste ma vobec nezaujima ako sa citi recenzent na komercnom webe,,, ale to neznamena ze nimi pohrdam , len viem ako to chodii) *7*
-
-
pre tych ktory nevedia co je PR / bez urazky / v dnes nej dobe je to mocna zbran vplivu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Public_relations -
-
Neplivej.
-
-
-
-
Od zaciatku som na tuto hru nadaval jakozto zatvrdli PC-ckar za ktoreho sa nadalej povazujem.Nadaval som na kozoly ktore sprznia hry (nadavam stale) Crysis 2 uz nieje to co crysis 1.Mimochodom zas podla mna crysis1 ani zdaleka nedosahoval kvalit far cry.V kazdom pripade bez ohladu na horsiu grafiku a snad este linearnejsi svet sa pri crysis 2 skvele bavim naozaj skvele.Dokonca zatial lepsie nez pri 1.Grafika je mne osobne u hier u prdele asi vdaka skvelej hudbe alebo vlastne ani neviem comu si trosku uzivam zabavi podobnej half-life i ked na mile vzdialenej no po tych samych codovinach co v poslednej dobe vychadzaju je to naozaj v niecom ine a posoby ako balzam na dusu(vravim o singli) nieje to rozhodne ziadna revolucia ovsem momentalne na trhu o ziadnej lepsej single FPS neviem.No a len co to dohram zacnem sa rypkat v nastavenich zbrani a podobne myslim ze aspom pre mna je replayabilita zarucena.
-
-
Ciste k zacatku, pokud C2 neni totez, co C2, pak by to mohlo znamenat, ze prehodnotim svuj postoj, protoze by me to mozna i MOHLO bavit... Coz neni pripad FarCry ani C1, uz nemam cas se kochat uzasnosti, obecne chci neco, proc to budu hrat i po prvotnim ohromeni grafikou, co me potahne dal.
-
Uplne presne jsi to vyjadril! Diky za to
-
-
Hele já bych tuto hru hodnotil, až by vyšel patch s Direct 11, protože takhle bez toho si radši zahraju jedničku, která vypadá mnohem lépe *7*
-
-
hele cryengine 3 je stale lepsi nez akykolvek sucastny existujuci komercny engine... DX 11 su iba lepsie moznosti a FX pre vyvojarov ale to by si si asi tak plynule nezahral lebo vies oni vyzaduju aj high endove PC ktore ma v sucasnosti nie vela ludi... a o konzolach nehovoriac...
prajem prijemny zazitok pri znovu hrani Crysis 1. *1* *1* -
-
Věř mi, že já bych to rozjel, kupoval jsem kvůli tomu novou mašinu. Proto mi to teď vadí.
-
-
-
Dohrál sem ps3 verzi a naprostá spokojenost jak s grafikou, tak i s hrou celkovou *2* . Těšim se na 3 díl! a jestli se Alkatréz nenaučí mluvit, tak někoho nakopu do koulí. jinak jede ps3 verze full hd a vypadá to fakt na pecku *3*, doporučuju
-
Z téhle debaty se díky některým jedincům stává naprostá žumpa a je mi z toho smutno. Když už někdo nemá rád konzole, PC, nebo cokoli, alepsoň by se nemusel chovat, jako naprostý ubožák a neventilovat svojí dětinskou a zcela nesmyslnou nenávist jako sprosté hovado a to ještě vůči lidem, které nezná a nic mu neudělali. Nesouhlasný názor se dá vyjádřit i slušně. A když někdo krade a ještě má tu drzost se s tím chlubit a následně nadávat, že se na PC nedělají hry, tak to už je opravdu konečná.
-
-
mne je smuto z toho jak nektori no liferi ako ty sa vydavaju za inych a moralizuju. cisty fail
-
-
Jo z toho tvýho falešnýho jména je všem těm trotlům špatně doufám ,že se stydíš *1*
-
-
slušnej pokus napodobnit dana vavru, ketrej ale nevyšel
-
-
jéé Rodney McKay *3* no dworkine, teď si mě setřel spíše ty. vysvětli mi to prosímtě, jak je možné, že je stahování filmů a hudby legální, pokavaď to stahuješ dejme tomu z share serverů, to by mě vážně zajímalo *5*
-
-
paragraf číslo 30 Autorského zákona.
Dneska už ani ten trolling nestojí za nic. -
už to tu někdo řekl a radší to zopakuji nekrmte troly potom sami odejdou
-
Rád vysvětlím, ale účtuji 2.000,- Kč vč. DPH za hodinu a vzhledem k anonymitě internetu bych prosil platbu předem.
-
-
chytrý *3* je to fakt David Hewlett aka dr. Rodney McKay na té tvoji fotce? ten prostě nemá konkurenci *3*
-
-
-
cau mam 2 gb ram a geforce 8600gt ... je mozny abych to rozjel aspon na stredni detaily plynule ? dik za odpoved seruss
-
-
Ja mam o neco horsi grafiku ati 2600, procesor dvoujadro AMD a taky 2gb ram na xpeckach a to vsechno na notebooku(tzn. nizky frekvence u vseho) a demo mi jelo v pohode. Samozrejme musis omezit rozliseni nebo detaily
-
-
ok dik .. tak to asi stahnu
-
-