-
me crysis 2 taky zklama,nicmene z jineho duvodu nez tebe.Me nevadi krok zpet co se graficke stranky tyce.Co me ale vadi je celkove zjednoduseni hry,zmenseni levelu,vetsi pozornost venovana radoby cool scenkam a efektum.Hra hrace vede za rucicku aby se nahodou nestalo ze by musel zapojit mozek.Proste priklon k sterilni primocare akci se kterou cod slavi takovy uspech.Jo holt vidina penez dela sve.
Tesil jsem se na pokracovani celkem povedene hry,ale uz trailery ve me zasely seminko pochybnosti a samotna hra je jen potvrdila.
Ale verim,ze lidem co bavi tenhle styl her,to bude bavit a bude to mit uspech.
Ale ja proste nepatrim do cilove skupiny hracu,ocekaval jsem "jen" pokracovani crysis. -
A já jen provokoval nic víc v tom nebylo ;-) Nemyslel jsem to zle, prostě blbnu ;-)
-
Dekuji za recenzi, trochu meni muj nazor na tuto hru. Puvodne jsem se ji nechtel vubec zabyvat, protoze crysis 1 se mi nelibila a nebavila me. Navic jsem nabyl dojmu, ze ps3 verze je odpad, coz jak se nakonec zda asi neni. Jsem zvedavy na tu umelou inteligenci a moznost zvolit si vlastni zpusob hrani. Takze dam sanci zlevnene verzi. Dekuji za zrecenzovani ps3 verze.
-
Single player ma sklamal i ked nie az tak moc ale stale to neni to co 1tka, a multyplayer tiez bohuzial velmi sklamal. Chcel som vidiet velke mapy a vozidla v novej grafike a engine, no dostal som dalsie mini mapy ala Call of Duty, a tie iste hovadiny ako v Call of Duty, velmi smutne jak si nedali zalezat na MP casti hry ktora pre mna rozhodla o tom ci si hru zahram u kamarata alebo si ju kupim a zahrame si s kamaratmi spolu nejaku velku mapu.
-
8/10,jak prekvapive.Dneska dostavaji vsechny vyhypovane hry 8/10 nebo 9/10 maximalne 7/10.Vypovedni hodnota tehle "recenzi" je naprosto nulova.
-
No víš já to psal ohledně toho,že tu někoho zajímalo,jak je na tom PC verze.Takže jsem tak něco napsal.Nic víc
-
Tak keby šli v započatom trende okrem deštrukcie prostredia by sme tu mali ďalšieho COD killera, nie dik.
-
Taky si říkám,že trailer nic extra :D jediné za co něco stojí je klavír v pozadí podle starého New York,New York od Sinatry :D...kdyby tam dali klasiku je to možná lepší...a nebo přímo něco ze soundtracku :-)
-
Mě spíš udivuje že srovnával Crysis 2 a Crysis 1........ srovnávat graficky hru pro konzoli s hrou pro pc ........... ??? *8*
-
Já ale neříkal,že ATI bude nějak extremně omezena přeci...psal jsem,že to někde psali,ale že si to nemyslím :-) takže nejdřív čti a potom něco piš prosím a hned se nerozčiluj :D...A vím,že Nvidia je poslední dobou v háji se svejma grafikama,který jsou naprd a ovladače tak trochu taky...
http://www.gamemunition.com/rumors/did-nvidia-pay-crytek-to-delay-directx-11-support-for-crysis-2/ tady máš jeden ze zdrojů co jsem našel.Bohužel nemůžu najít ten článek,že Crytek dělal Crysis 2 nejdříve pro PC a potom se udělal port na Konzole...Jinak podle mě je vina na obou stranách.Když někdo dělá reklamu (Nvidia na hru,tak je jasné,že chce aby to jelo parádně na jejich grafikách).Ale když nejsilnější model pokulhává někde vzadu za konkurencí,tak je jasné,že se nechce hned tak předvádět,takže podle mě chtějí odladit opravdu dobře ovladače a až to bude dají echo Cryteku který vypustí patch s DX11...ale tohle všechno jsou jen spekulace.Ty říkáš může za to Crytek jenom On a nikdo jiný...Já říkám,že na tom má podíl i Nvidie určitě.To jako kdyby byl hlavní sponzor třeba Creative a byl by zvuk jen v 2.1 bez Dolbydigital/THX atd :D taky by to nějak chtěli zamaskovat přeci.A příště hned nevyváděj...a nechápu co je stránka dedeodpad.cz :D...jestli myslíš ddworld,tak s nim nemám problém.Neříkám,že ve všem souhlasím co píšou,ale zdá se mi to jako dobrá stránka ohledně testů atd. lepší jak Pc-Tuning nebo podobný trubci který dělaj reklamu tomu co výkon nemá :D -
dost obsiahla recenzia. Ale aj tak je to skor krok spat. Ked si predstavim ze by isli v zapocatom trende a do tejto hry by este dali destrukciu prostredia ako je v BBC II tak to by bola poriadna supa.
-
Zajimalo by me co je na tom traileru tak luxusniho, beckove sestrihane sceny s jeste horsi muzikou
-
AMD 64 X2 6000+ GF GTX460 a 4GB pameti a jedu na maximalni co jde z configu nastavit. a to je to PC za par korun
-
maximum game
-
Možná kdyby jsi nehrál leaknutou BETU, nebyl takový fanatik a uměl se na věc podívat i z jiných směrů, nenadával by jsi.
-
Ten trailer je opravdu luxusni a hodne povedenej taky ta hudba k tomu je supr. Je na čase provetrat bankovni konto a koupit nejaky ten future hw na kt. to rozjedu v maximum nastaveni :)
-
Mluví o grafice PS3 verze. Tudíž hodnotit grafiku je zde na místě, zvláště po všech dohadech a spekulacích které se kolem PS3 verze vyrojily.
-
mozes si pozriet testy, ta hra ide cca rovnako na oboch gpu, nie su tam ziadne vacsie vykonnostne prepady ako pri Dx11 v DA2, kde su prepady vykonu u Nvidiach take vysoke, ze niekedy slaba karta ako 5770 dorovnava na gtx560.
Crysis1 bolo tiez robena Nvidiou a nijako to Ati nezasiahlo vo vykone.
Plus, uved zdroj, ze Dx10 ci 11 nie je v C2 vdaka Nvidii, a poprosim nejaky relevantny zdroj, ne dedeodpad.cz. Za vyvoj, podporu Dx je zodpovedny Crytek, nie Nvidia, Nvidia si akurat zaplatila logo a par optimalizacii rovnako ako Ati pri inach hrach, nevies, neries. -
Tam se jen ukáže jak hezky tedy na konec vypadá. Ono hi-res textury ti hratelnost nezlepší.
-
Moje PCčkářské srdce s tebou souhlasí, ale střízliví pohled na věc ti napoví, že nebýt to multiplatforma tak to nedopadne takhle dobře. Crysis (originální) je super cool grafcká orgie, Crysis 2 je FPS pro masy s nadstandardní grafikou a příjemnou hratelností.