Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně někdo rozumnej :-) a nedává jako všichni ostatní DX9 v Crysis 2 Cryteku...ale jak bylo správně řečeno může za to Nvidia...protože spolupracují s Crytekem a asi mysleli,že budou mít ultra parádní grafiky,ale bohužel.A aby se prodalo dost Geforcek,tak to nejdřív bude nějakou dobu v DX9...s tim,že údajně to pojede velmi dobře jen na Geforckách a AMD/ATI nebudou tak vyladěné (což se mi zdá trochu moc přitažené za vlasy,ale myslím že nebude problém).Crytek totiž potvrdil,že primárně se hra dělala na PC a poté až se přetvářela na konzole.Někde jsem četl i článek přímo od nějakého vedoucího Cryteku.
  • BFBC2 je krásné ale na Crysis (původní) graficky nemá.
  • A koho zajímá tvůj názor? Tohle je recenze ne článek: Napiš si svou recenzi do komentáře! :-D
  • Ako api je v C2 zatial Dx9.
  • tak pro me je crysis zklamani roku. pripadam si jako kdyz hraju konzolovy port.lowres textury a loading kazdejch 5 minut. nemuzu si pomocz ale crysis 1 me bavila vic, mela desetkrat vetsi levely a detailnejsi grafiku. doufam ze se crytek z tech prachu z konzoli pose.. a vsichni verni pc fanousci ho nakopou do prd...
  • Takžeee...čím že je tahle hra tak ... nadprůměrná? Level design? To je dost subjektivní. UI? Jaká je v porovnání s původním Half-Life?
  • Spades
    No tak jako recenzovat PS3 verzi, a mluvit o grafice?
    Stačilo se alespoň zmínit o tom, že vyjde DX11 patch - takhle si tu hru lidi nemusí koupit jen kvůli tomu, že si budou myslet jak to není strašně udělané...
  • Jses ubohej. Takhle by se mel jednou chovat nekdo k tobe, kdyz si nic nevazis. Jmeno Clarc: jeho reci jsou nudny, jeho myslenky me nezajimaj, ven, vypadni. Dalsi vezen..
  • Nechapu, jak autor muze porovnavat grafiku Crysis 1 pc s Crysis 2 PS.
    O zadny svobodny Ai se nejedna. Po terenu to slape samo, po geometrii to potrebuje vygenerovany pointy, jinak to dela chyby. To stejny jako v UE. Tam to obstarava kynapse. Skripty stejny priustup jak Flow graph (cryengine), tak i Kismet (UE) - az na to, ze skript k objektu se prirazuje v cryenginu ve vlastnostech objektu, v UE v kismetu.
    Doporucuji si znovu pustit Crysis 1.
    Nejak nechapu, jak autor prisel na fakt, ze prodeje a uspech Crysis 1 nebyla zadna slava.
    Kdo je Prophet se clovek dozvi z tech bocnich videi. Jenze se jedna o bocni dejovou linku. To ze byl velitelem v 1 je druhorady.
    Ono to bezi na directu10. Jen se to musi tweaknout rucne v konfizich a muze to zpusobit na nekterych sestavach chyby. Jenze tohle je vina Nvidie, ne Cryteku.
    Je fajn, ze tam problikavaj lody, to urcite vetsine dnesnich hracu neco rekne... :)
    No, nevim. Zrovna tedy mezi Scar tim mensim podobnym s tlumicem je dost rozdil. Zvlast na vyssi obtiznost.
    Super, ze autor by to chtel udelat bez leseni a pod. veci, verim tomu, ze kdyby to to bylo realnejsi, urcite to bude hned zabavnejsi :P Ale tohle nema cenu dal resit :) Vcelku zas to stejny :D
  • sleepless
    Pan recenzent hodnotil verzi, ktera je k dostani tedka, co bude do budoucna, to se bohuzel do hodnoceni zahrnout neda :)
  • Spades
    Pán redaktor zapomíná, že PC verze měla vyjít zároveň s konzolemi, tzn museli dodělat grafiku PO vydání. DX 11 Patch pro PC teprve vyjde, takže grafiku bych ještě nehodnotil (Přece jenom DX10 efekty z Crysis tu budou právě až s tím patchem.)
  • Zatial to hrajem na naj obtiaznosti a musim povedat, ze zatial brutal. Pribeh nic moc, rovnako slaby ako v C1, ale je to o dost tazsie ako C1, v C1 na delte sa dala dat s troskou krytia na rambo style bez smrti, ale tu ma spociatku bili jak sirotu. Proste AI ma na naj obtiaznosti epic musku, zbrane robia vysoku nerealnu damage, more, ta s brokovnicou na 20 metrov mi da dole polovicu hp len jeden!!!...Tie prestrelky su take frustrujuce, ze radsej to hrajem vsetko stealth a ani ich nezabijam, ale najhorsie je, ked prejdete krista okolo 20 vojakov a potom pride fight napr. s helikopterou, a vsetci vojaci, ktorych ste do boha nechali za sebou, potom po vlnach chodia ku vam, fakt bohove....inak vsetko po starom ako v C1
  • Recenze na této pecky na PS3 verzi, děláte si srandu? Pche, počkám si na řádnou recenzi na PC, tam se teprve ukáže, jak dobrá nebo špátná hra to je.
  • kdyby se vykaslali na konzole verim ze udelaj o dost lepsi a nabouchanejsi verzi hry takhle se museli omezovat delat kompromisy :( a to se nakonec obratilo i na pc sice to vypada huste ale crysis 1 byla delana jen na pc a dopadla jak nejlepsi hra co kdy zatim vysla a nema konkurenci , ani do ted
  • Neodpustim si poznamku na zaciatok, Crysis mal aj nejaky pribeh ? Ze som si to doteraz nevsimol... Tato "seria" sa proste nemoze porovnavat s napriklad takym Bioshockom.
    Crysis je proste sterilny bez atmosfery a svojho stylu. Az prilis je zamerany na technicke spracovanie. Mimochodom aj to je dost precenovane. Crysis 1 bola povazovana za spicku, pretoze v dobe ked vysla tak vecsine to islo tak na stredne detaily a vyzeralo to dost slusne tak si kazdy domyslel ze na max to musi vyzerat uzasne. Dnes ked si spustim jednotku na max tak to uz taky uzas nieje. A Crysis 2 je na tom podobne. To uz napriklad taky BFBC2 mi pripada graficky lepsi a prepracovanejsi.
  • Porovnával jsem ted na svém PC grafiku Crysis 1 a Crysis 2 a podle mě je grafika crysis 2 mnohem dál, je mi jedno jaký používá technologie atd... Koukám jen na to jak to vypadá... Muj názor.
  • Omlouvám se za chyby,které jsem tam nadělal.Moc jsem se tomu psaní nevěnoval.Tak mě prosím omluvte děkuji
  • facku si dej ty, PS3 verze je hnus
  • No tak nějak jsem projel tu recenzi...a musím říct,že je tam hodně kravin.Možná je konzolová verze úchvatná,ale na PC ani prd...Jako Umělá inteligence stojí za starou belu.Možná je to bugem nebo nevim,ale když mi 2vojáci stojej u zdi,jdou pořád do ní a já si tam pobíhám jako blbec za nima,tak nevim jestli je to špičková inteligence.Jako ano,když hodím granát s poza rohu a ještě utíkám kus dozadu potom ve steathu a oni jdou dá se říct pořád zamnou...taky vynikající.Jo pročesávat okolí to uměj docela,ikdyž chodí pořád ve stejných malých kruzích.

Grafika na to,že je to v DX9 je dobrá :-) není úchvatná,ale co také čekat.Ale to snad brzy opraví nějaký patch.Příběh tam jakýsi je :-) ikdyž mě mrzí,že se nepokračuje za Nomáda,ale to možná také bude v nějakém datadisku jako byl s Psychem Warhead.Prophet se tam ukáže :-) což mě potěšilo,ale bohužel jen na chvilinku.A i jedno známé přijmení už jsem tam spozoroval z prvního dílu.Zezačátku jsem si říkal proč ve městě,ale potom to dává logiku když procházíte hrou.Není to jenom tak hozené do Města s novýma nanooblekama a novýma maníkama.

Ve hře je několik nových vychytávek :-) což mě potěšilo.Zvuky zbraní,obleku,okolí jsou parádní což jsem velmi rád...ale myslím,že 8/10 možná 8.5/10 je tak akorát pro tohle pokračování.Nezakládám to pouze na grafice nebojte.Ale chybi tam prostě jsou.Někdy jsem se i pobavil,když mi tam mimozemšťani tancujou,když se seknou u sebe u nějaké zdi nebo barikády :D.A soundtrack jen podtrhuje atmosféru jako tomu bylo v Crysis 1 :-)
  • Coz se ukazalo jako nepravdivy. Obe verze vypadaji vicemene stejne. Jedna je hezci tamhle, druha tuhle. Obe vypadaji paradne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit