Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je v loji, Nomada sem měl nejrači
    • Stillson
      Já zase Proroka. Nevim proč, ale je to maník odjakživa (pro mě). Má parádní hlas :D asi to zní debilně. Jinak Psycho je taky hodně dobře nadabovanej.
  • smejki
    Nad dvojkou jsem po dvou hodinách zlomil hůl. A tady se evidentně nic zásadně nezměnilo. (jednotku mám rád)
  • Tak tato hra snad ani nestojí za stažení... *11*
  • Prosiiim upustte od ciselneho hodnoceni uplne!
  • 2/10
  • inak...zabudlo sa ešte spomenúť, že Crysis3 je ako hra veľmi dobre optimalizovaná. Čo ja vidím ako plus. Lebo aj keď mám doma Battlefield 3 Priemium, a mám tu hru rád, pri jej vydaní to bola malá katastrofa *1*
    • U BF3 to byla velká katastrofa.. tisíce hráčů tuhle hru nemohlo hráč nejméně půl roku od vydání. *3*
      • Stillson
        Tak si těch tisíce hráčů má po 5ti letech koupit nějaký nový HW a ne si pořád stěžovat,že jsou hry špatně optimalizovaný (někdy je to tedy pravda to nepopírám). Ale to,že má v PC pořád nějaký starý 2jádro,2GBram DDR2 a grafiku 4generace starou to už neřešej. V době vydání jsem to hrál normálně na Ultra,stíny na high a hra šlapala dobře.
        • Když nevíš, o čem se mluví, nevyjadřuj se. Nefunkčnost BF3 neměla nic společného s aktuálností HW, ale šlo o zásadní chybu v enginu hry, která znemožňovala velké části hráčů si hru zahrát. *7*
  • Jack1947
    Jesteze mam Xbox kde sice pravda ano, ne v takove detailni grafice, sak zahraji si i tak opet , pro odpurce nojo na gamepadu ale co ja uz na nem hraji kolik let. (uz od PS2 konkretne).
    Tudiz mi to prijde ok ale to by patrila na jine misto, hlavne do jine diskuze ze. Nepochybuji ze to blbost nebude, sak obcas to je sranda si jentak postrilet emzaky ... recenzi taky moc nechapu ze by chyba s tim ohodnocenim. (nebo tu slo spis o to aby si kazdy uvazil za vhodne jak si hru ohodnoti tudiz dostali hraci volny prostor, no co uz. )
    • ciselne hodnotenie nema, pretoze nebola zatial zhodnotena MP cast, ktora je v tomto dieli podla vsetkeho dost zastupena, tym chcel autor a teda cely Games naznacit,ze recenzovat CoD bez MP casti, by bolo tiez na dve veci, kedze hra stavia hlavne na MP a v tomto smere by bol Crysis 3 oproti trebars Black Ops 2 dost znevyhodneny, aspon teda ja som to tak pochopil.
  • Chybí Číslo. nevím co si mám myslet když mi nikdo neřekne co si mám myslet.
    • číslo takej sracke nemohol recenzent dať, a ani verdikt napísať, nedošli by peniažky a též platí nejakú tú hypotéku.
    • to ti ma kazdy hovorit, co si mas mysliet? to si nevies mysliet nieco aj sam? *4*
      • Podle mně to byl skvělý příspěvek plný ironie ))
        • To víš, naši východní sousedé mají trošku delší vedení ;-)
          • Keby si ho ty mal kratsie, tak by si pravdepodobne pochopil,ze moj prispevok obsahoval este tak o 20% viac ironie ako ten, na ktory som reagoval...zapadny sasek *1*
            • Obavam se, ze nevis co to je ironie, na tvem prispevku neni ironickeho vubec nic.
  • neni to tak davno co se tady hry recenzovali takovym zpusbome, ze singl a multak byl hodnocen zvlast, tak proc to nejde u teto gamesy ?
  • proc se neuvadi, tak zasadni vec, a to ze hra bezi vyhradne jen pod DX 11
    • Spades
      Je to to samé jako kdysi s Pixel Shader. Jak udělat pokrok? Pŕestat podporovat starý HW.

Ano, není to dobré u hry, kde to má hrát co nejvíce lidí (Starcraft 2, CSGO, WoW), ale u dojné krávy jako Crysis jim je to jedno...
    • Asi tak jako psát, že hra z roku 2005 běží pod DX9
      • pokud vim, tak to je prvni hra co 9 ani 10 nepodporuje tzn. sluselo by se dat info, ze majitele slabsich karet maji smulu, tak jako s GF 285 GT.
        • Slabších karet? Já mám obstrožní Radeon HD5670 a i takovejhle šunt DX 10 a 11 podporuje
          Nehledě na to, že na sestavu se "slabší" kartou bych to snad ani neinstaloval, když jeden z prvků Crysis je grafika
          • To bude tím, že ATI vždycky začalo podporavat novější DX drobánek dřív :)
          • A co třeba Radeony řady 4800? Tyhle karty má ještě spousta lidí, protože na nich prostě všechno ještě obstojně běhá, včetně např. BF3. A výkon na Crysis 3 by taky měly, jen jim chybí DX11.
            • Co na to mám říct...asi, že budou muset holt upgradovat nebo si Crysis 3 nezahrajou...fakt netušim co stojí za rozhodnutím Cryteku nepodporovat dx10 potažmo 9 (ale tam je to asi jasný)
              Edit: Ostatně...si nemyslim, že je to nějaqkej big deal...ale možná nejsem z tý nátury "dohrát všechno za každou cenu" a ni si moc nemyslim, že je Crysis 3 nějaká žánrová revoluce aby to byl titul s nálepkou "must own"
          • Jo jo, ostatní hry totiž grafiku nemají...
            • Ostatní hry grafiku mají...ale co jsem tak vytušil (nejen z recenze) tak jednim z prvků si užít hru na max je to taky hrát na max detaily...tak to asi na HD5670 a podobně asi nedám, že?
              Ale v tom případě taky nebudu hudrovat, že hra je náročná na grafiku a proč to nepodporuje mojí 3 roky starou grafiku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit