Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc Prophet vypda jinak nez v jednicce???
    • taaak, davajte mu namiesto odpovede, na jasne danu otazku, plus a minus, to ma velice vypovedajucu hodnotu *7*

Ale osobne netusim preco je prophet iny v trojke, ako v jednotke, ale je mi to aj celkom fuk *4*
  • Nechci se hádat, ale po celém světě se ukazuje, který ten engin od studií EA je lepší a Frostbite 2 to není... Proč není víc her s Cry Enginem 3? (bude snad jen Sniper GW 2)
  • a mě je jedno jaký to ma hodnocení v recenzích, mě ta hra prostě parádně baví :)
    • To jsme minimálně dva, víc mád teda radši multiplayer.
  • nekromant33
    prosim vas dejte tam cislicko at se tady lidi muzou bavit o tom ze ste dali moc nebo malo misto protiargumentovani psanymu textu -_-
  • firebug
    Jsem nejspíše fanouškem série ale oba díly jsem zakoupil až v akci a s Crysis 3 asi taky počkám...
    Chci se jen zeptat: Je ta umělá inteligence opravdu tak hrozná? Jak je na tom v porvovnaní se staršími díly? AI nikdy nebyla geniální ale v rámci žánru šlo o nadstandart. A jak je to se zničitelností prostředí? Je fajn, že to vypadá senzačně, ale sakra, proč nezaměřit své usílí na něco, co by OPRAVDU oživilo gameplay? Tohle mi fakt hlava nebere. Třeba takový Far Cry 3 je taky graficky vyšperkované, ale hodíte-li granát do dřevěné chajdy, tak si stojí vesele dál. Divné. Když jsem hral poprvé stařičký Red Faction se svým revolučním zničitelným prostředím, tak jsem byl přesvědčen, že koukám na budoucnost FPS her. Jak jsem se mýlil...
    • AI na tom není vůbec špatně, dle mého názoru je celkem nadprůměrná vzhledem k faktu, že máte oblek s neviditelností :)
      http://www.youtube.com/watch?v=RIoUelM-4pk
  • "...graficky nejpokročilejší hra současnosti..." - fakt? Viac nez Crysis 1 ???
    Inak mali ste hodnotit zvlast single a zvlast MP, tak sa to uz myslim predtym i robilo.
    • Jo, originální crysis se nechytá, možná tak s módama, ale ty jsem nikdy neviděl.
  • MrSanta
    Jej, Doom 3. Kde jsou ty doby. Demo v 800x600, skoro všecko hozený na minimum a vykakanej strachy *15*.
    Hezky napsaná recenze.
    • Co jsi to měl za PC? Ja v té době vše na Max. To moje PC nebylo žadné dělo 2,6ghz pentium4, 512 ram, Radeon 9800
      • Na tu dobu to BYLO celkem dělo. A stejně se ti to občas muselo škubat.
        • Časem jsem pak dokupoval nvidia 7600gt asi v roce 2005 a 1gb ram navíc. To PC jsem měl až do roku 2007 a v poho na tom hrál oblivion, Crysis 1, unreal tournament 3 bioshock 1, GeofW1 ale je jasné, že né na maximum.
        • To si už nepamatuju, ale HL2 se mi občas poškubaval a musel jsem něco snižovat. Doom3 si nejsem jistej jestli jsem snižoval.
          • deridon
            mně přišel Doom 3 na mém starém pc teda náročnější než HL2.. to jsem měl FX5800, 512 ram a procesor ani nevim už
            • Doom 3 je rozhodně náročnější než původní HL2 (a taky líp vypadá).
      • MrSanta
        Už ani nepamatuju *1*
  • Vraj naschval este nie je ciselne hodnotenie koli online hlavna vec,ze niektore hry,ktore maju prepracovanejsi multak hodnotia,singel a oddelene multak,alebo aby nenasrali fanusikov tak pockaju ake bude mat vo svete ohlasy a tak sa budu moct branit,ked tam daju 7
  • Trol.diskuzni
    Číselné hodnocení je nejdůležitější prvek každé recenze.
    • nekromant33
      Metacritics je presne pro tebe, spousta cisel, malo textu. Jako knizka s hodne obrazkama.
    • x_ander
      Trol.diskusní je nejdůležitější prvek každé velké hovadiny, která se v diskusi objeví.
    • Viktor_H
      http://www.youtube.com/watch?v=EXjfvx-k1Ms
  • zajímalo by mě. jak je to s délkou hraní.. jestli je to skutečně 6 hodin pro singl v průměru??? Takže dám za hru 1300 vočí a za půlnoc to mám dohraný? Zlatej Witcher...
    • Jsem ve skoro v polovině hry a mám odehrané 4 hodiny, celkově to tipuji na 8-10 hodin.
    • 6 hodin na zadku?to tě odsekávaj majzlíkem ne? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit