Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru jsem nehrál a ani to nemám v plánu, ale recenzi jsem si přečetl celou a chci jen říct, že je napsaná skvěle čtivě. No a protože jestli se nepletu jde o Milošovu první recenzy (po dlouhé době tady), tak palec nahoru a jen tak dál *3*
  • Spades
    Kde je číslo? Kde je verdikt?... To je jediné co mě na recenzi zajímá, protože většinou je zbytek dost zaujatý :D Radši mám videorecenze, protože tam aspoň vidím, o čem recenzent mluví.
    • ZvacA
      Tady máš plno čísel, vyber si - http://www.zkracovatko.cz/DqsXrE
  • Mato1987
    Neviem ako vy ale mne v recenzii chýba ten hardware kútik kde je napísané na akom stroji bola hra recenzovaná, ako plynulo sa hrala a tak podobne...pretože ja som urobil po tretí krát tú istú chybu že som išiel do hry ešte predtým ako bola vyladená/opatchovaná. Najprv to bolo najnovšie nfs, most wanted, kde až po 2 mesiacoch vyšiel miniatúrny patch po ktorom sa dá hra normálne hrať plynulo na stabilných 60 fps...potom to bolo far cry 3 a problémy s sli a celková nedoladenosť grafických ovládačov a teraz Crysis 3 kde na mojom stroji nemôžem mať zapnuté sli lebo výkon je horší ako pri single gpu...čo je na very high nastaveniach a 1080p okolo 45-50 fps priemerne , čo nie je žiadna sláva...
    A preto som si povedal že budem radšej trpezlivý a hry si budem kupovať až po tom, keď budem mať záruku, že sú plne optimalizované a sú na ňu dostupné odladené ovládače.
    Ušetrím si tak nervy a mnoho času. *10*
    • Hra běží naprosto v pořádku i když na začátku v první misi se mi sekla animačka... ale pak už nic hra je dobře optimalizovaná i na very bad nastevení ta hra vypada prostě skvěle...
      • Mato1987
        V tej prvej upršanej misii som si tiež všimol, že akési lano spôsobuje masívne fps dropy, niekedy aj na 20 fps.
        Konkrétne sa tu o tom rozpísal jeden chlapík zo španielska
        http://maldotex.blogspot.sk/2013/02/performance-bug-in-crysis-3-first-level.html
    • sleepless
      Tys to nečetl, než jsi napsal příspěvek, což? Tak doporučuji 6 odstavec, nebo počkat na naši videorecenzi.
      • Mato1987
        No nejako som to prehliadol, asi som nešťastne nascroloval, ospravedlňujem sa.
        Keď to autor recenzie hral, mal zapnutý aj nejaký externý program, ktorý mu meral fps? ak áno koľko priemerne fps mu to na tých nastaveniach dávalo?
        • milos.bohonek
          První půl hoďku jsem jel s Frapsem, čistě ze zvědavosti, pak jsem ho vypnul, protože žluté číslíčko v rohu prudí. Kolísalo to mezi 30-40fps, což mi ve zdejším singleplayeru dostačovalo a mám takový dojem, že jen co přestalo hustě pršet, fps šly nahoru, ale už jsem neměřil. Příliš jsem se v tom nehrabal, ale hodně s tím vším mávají, kromě v-sync, stíny, stačí stáhnout z very high na high. A samozřejmě to chce nové drivery (314.07).
          • Mato1987
            okej, díky moc za info, mne to tiež ide tak na priemerných 40 fps, som sa obával, že som bol sám komu tá hra takto bežala aj na tak výkonnom stroji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit