Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Mám chuť jim napsat, ať si s pětihodinovou kampaní vytřou prd*l!!! Nevydaly nic jiného než debilní tech demo ale říkaj tomu akční hra aby to mohly prodávat za plnou pálku... Fakt už mě tyhle "AAA" hry se*ou...

Víte co bychom si měly vykřičet? Založení mezinárodního úřadu pro kontrolu oprávněnosti ceny AAA her... Pokud by firma jako Crytek chtěla vydat hru prezentovanou jako AAA, musela by ji po dokončení vývoje poslat na tento úřad, tam by si ji zahrály a v případě že by tahle hra měla 5 hodin by jim zkrátka řekly "Hru můžete vydat v současném stavu ale cenu snížíte o polovinu a příjdete o AAA hodnocení nebo, doděláte dalších 5 hodin herní doby, nazdar" Jinak prostě zákaz prodeje nedodělaného škváru s označením AAA za plnou cenu...
    • No jako nevim ja hraju crysis 3 na xboxu pac pc by mi to nedal, mam odehrano 5 hodin a sem ve 4/7 misi..takze to zalezi asi jak to clovek hraje, ja to hraju stealth stylem takze mi to trva dele...
  • Může mi někdo poslat link na video s názorným příkladem stupidní AI v Crysis 3 ? Hru jsem sice nehrál ,ale co jsem se díval na video od TotalBiscuita tak mi ta AI nepřišla vůbec hloupá ba naopak. A obtížnost mi taky nepřipadla zrovna triviální. Ale jak jsem řekl hru jsem nehrál takže nemůžu soudit přímo za sebe.
    Jinak pochvala za recenzi fakt výborně napsaná a vůbec bych se nezlobil kdyby jste to číselný hodnocení vůbec nezveřejňovali :D :D
  • Ciselne hodnoceni tam neni zamerne? Ano, kdyz je to podplacene, at uz primocare nebo jen kvuli dosavani nejake reklame? Me nezajima celkove ciselne hodnoceni cele hry vcetne MP, ale vzdy jsem zasel na games.cz a kdyz sem zde videl hitovku tak jsem se rad podival v rychlovce na ciselne hodnoceni, a podle toho jsem si o tom bud neco dal precetl nebo jsem se na tu hru uplne vy.... Takze diky za nic.
  • "Největší problém činila vertikální synchronizace, jejíž aktivace udělala z protagonisty táhnoucí se nudli" - Může mi, prosím, autor vysvětlit, proč proboha živého zapíná vertikální synchronizaci? :-O To snad ani nemůže myslet vážně :P. Když to udělá, ať se pak nediví, že hra pak není zcela plynulá :P. Vážně na hlavu - Vsync se přeci vždycky vypíná ne?! :P
    • A proč by nezapínal ? Co má co vertikální synchnronizace dělat s plynulostí hry ? Teď nevím jestli jsem se nechal vytrolit a nebo reaguju na příspěvek někoho, kdo netuší co je vertikální synchronizace..... help me !
      • Tvůj nick hovoří za vše :D
        Já nikdy neměl potřebu Vsync zapínat ;). Vše mi jelo většinou plynule na max. a tato funkce mi přišla jako zbytečnost. Pouze u pár titulů to překvapivě pomohlo. Z nich si vybavuji tak Fable 3, které bylo na PC opravdu příšerným portem z konzolí :P. Nicméně u tohoto titulu pomohlo zapnout zmiňovanou Vsync ;), což bylo celkem úsměvné :D.
        Zkrátka a dobře - pro mne je to zbytečnost :P. Když se ti chce, měj si to zapnuté :D.
      • Vsync zvysuje lag. A fps musi padat k nejmensimu celociselnymu deliteli, aby se mohly nacpat do 60. Takze z 60 na 30, 20, 15, 12 atd. Tzn kdyz mas 59 fps tak ti to spadne na 30.

Na druhou stranu eliminuje tearing obrazu, kterej treba me docela vadi.
        • Tohle není pravda. Všechny hry hraju z vsyncem on, jelikož tearing nesnáším, a i když nedosahuji konstatních 60, tak mi to na žádných 30 fps napadá.
          Tohle tvoje tvrzení jsem už vícekrát četl, ale u mě to prostě takhle nechodí. Nevím...
          Osobně nechápu, jak někdo může to nechutný tearingový vlnění trpět. S vypnutým vsyncem se dá hrát na starých CRT monitorech, ale na LCD je to katastrofa.
        • Kdo má nvidii tak u Crysis 3 je nejlepší zapnout adaptive v-sync + omezení fps na 60 (ať už přes config ve hře nebo nějakou jinou utilitou)
        • VSync je mat najlepsie zapnuty v kombinacii s Tripple bufferingom. Vtedy nenastava prepad 60 -> 30 fps. Vacsina hier vsak Triple Buffering z nejakeho dovodu nepouziva... ale nastastie sa da zapnut pomocou utilitky DXoverrider. Funguje snad so vsetkymi DX9-DX11 hrami, ak maju 32-bitove binarky (Crysis 1 mal aj 64-bit verziu, neviem ako to je pri Crysis 3).
        • tak tak, až na to, že já radši tearing než zmíněné neduhy, ale to je dle chuti *5*
          • Keyz
            Ten tearing je dost hnusný, jak se to přelévá.
            Jestli hra jede pod 60 FPS tak pro mně skoro lepší než se dívat jak se obraz debilně mění a dělá to čáry atd.
            Lagu jsem nepozoroval u zapnuté Vsync. Možná jsem se na to nesoustředil.
      • Je to asi takhle - pokud máš míň snímků než 60, nemá smysl zapínat, naopak se jeví hra pomalejší, protože při čekání na vykreslení předchozího snímku dochází k prodlevám, někdy i k microstutteringu. Zjednodušeně - máš v Crysis 3 < 60, vypnout (to bude naprostá většina lidí na současném HW), jestli máš víc tak zapnout a ušetříš i na spotřebě :D. Tohle řeší adaptivní vsync od nividie (když funguje korektně). ten zapíná a vypíná vsync dle snímkové frekvence.
  • Jo, hra je pěkná, ale jak autor píše o AI, tak je jasně vidět, na čem je třeba makat.
    Naco mi bude super pěkná hra, která vypadá skoro jako film, když nepřátelé budou mít AI prvního Crasha Bandicoota? Kdyby se vývojáři (nejen Crytek, všichni) zaměřili spíše na AI pro pár příštích let namísto honěním se za grafikou, určitě by to pomohlo do budoucna více, než pár polygonů navíc.
    • shmeck
      Přesně! Radši si zahraju hru s originálním vytvárným zpracováním a dobrou AI, než živou fotku s debilama....
  • Inquisitor
    Pětihodinová kampaň? To už je fakt na hlavu.
  • trolo
    cislo ani nedavajte. somarina na entu. nech si pekne precitaju recenziu a urobia nazor. a nie ze pozru na cislo a potom sem lezu do diskusie s kecami A CODKO DOSTALO 9 A TOOT 5 OH MEIN GOT
  • Veskoslav
    Takže asi si dám do seznamu Koupit později ze seznamu Nekoupit:)
  • smajdal
    Další násilná počítačová hra, někdo by už měl konečně udělat hru, kde by se dalo starat o ty, kteří byli postřelení v ostatních hrách O:)
  • Tak pánové hru jsem si koupil a bohužel ačkoli mám rád crytek tak ta hra je dojebaná.
    1) Příběh ty VOLE to je takovej haluz ale opravdu hlavně ten konec v jednu chvíli jsem si myslel jestli už jsem neměl něco v tom caji nebo jestli opravdu to vyvojari myslej vazne...

SPOILER:-------------------> Jako to že Prorok je zpátky a ze svím tělem OK, ale to že má už super schopnosti jako že třeba invisibilitu bez obleku jděte do prde** to už bylo moc ... navíc C4 bude pravděpodobně zas na ostrově :D však uvidíte... (Jak trapně a nuceně to tam umístili :-x bože)

2) Delka kampaně za 6 hodin dohrano *7* a toj sem dělal i vedlejší někdy úkoly.
    3) Opravdu nevím jak si mám představit sandbox hru opravdu měla být sandbox ? Mě to přišlo jako dvojka... prostě koridor byť jste mohli pryč z trasy, ale každý normální člověk si vybere tu kradší i když někdy to moc nešlo prostě byla jen jedna cesta WTF prostě...(jsem se těšil že budu "lítat" po NY a vono.... ho**

Opravdu sorry nerad to říkám ale ta HRA je S*IT... Grafika ale nádherná to se musí nechat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit