Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento článek smažte. Děláte pouze ostudu games.cz :-)
    • tenhle clanek je presnej :D... BO je shit....arkadovka jako prase.. jako kazdej novej dil CoD
      • ………………. … /’ /)………..
        …………….…… /¯ //……….
        ………….., … /…//………
        ………….. …./¯ //……..
        ………../´¯/’´ ¯/´¯ /…/
        ………/’…/… ./… /…/ //
        ……..(’(…´(… ……. ,../’. .’)
        ………\………. ….. ..\/…./
        ……….”…\…. ….. . _.•´
        …………\……. ….. ..(.
    • A nemluví z tebe spíš závist že se sem tvá recenze nedostala?
      • Já recenzi nepsal, ale COD mě baví a kamenování této značky mi přijde už spíš jako módní výstřelek :-)
        • Že to baví tebe neznamená že to musí bavit všechny ostatní. Pokud to nevíš tak každý člověk má jiný názor.
  • Kdyz sem to zacal hrat, tak sem mel prectono par dojmu, recenzi atd, takze sem do toho sel s tim, ze to bude stat za prd... Behem hrani prvni pulky sem si vsimal vsech tech nedostatku jako nabihajici nepratele pred hlaven, coz je tady jeste vic viditelny nez v CoD4 a MW2. Ted, kdyz sem to dohral, tak si rikam, ze to byl svinsky dobrej singleplayer. Ten pribeh je proste narezovej a jakmile clovek prestane dbat vsech tech vycitek od ostatnich, tak si to pekne uzije.

CoD je proste o pribehu a tune skriptu, komu se to nelibi, bezte hrat neco jinyho

SPOILER: Kdyz Spetsnaz operative sejmul tyci Bowmana, tak sem mel rudo pred ocima a to daleko vic nez ve zminenym CoDu4 nebo MW2... tam sem byl sice prekvapenej, ale nijak zvlast nastvanej na hlavni zaporaky.
    • O příběhu a tuně skriptů - ok, ale musí být oboje pořádně dotažené do konce a ne jako zde... Když hru porovnám s Half-Life 2, který už nějaký ten pátek je na světě, tak to BO prohrajou na plné čáře. Je mi líto - mám rád CoD, opravdu, ale tenhle díl mi přišel ještě odfláknutější (menu je ovšem super) než CoD:WaW...
  • tachle gra jr supoer hejtri *12*
  • Robotron3 - To mám pochopiť tak, že skutočne nenapísal nikto lepšiu recenziu ako je toto? To musí byť žart. Ako poviem to tak: čo sa týka gramatickej stránky recenzie - výber slov, štylizácia viet - to je bez debaty kvalitné, ale dĺžka recenzia a jej obsah, to sa skutočne pozitívnejším slovom ako slabota označiť nedá.
    • Robotron3
      Pokud si dobre pamatuji, ctenarske recenze uz byly zverejnene dve, a tato je treti. To znamena ze ty dve mohly byt dejme tomu lepsi a tahle byla treti nejlepsi? V ocich redaktoru games.cz? Ale to netusim, zeptej se treba v podcastu :)
  • K tomu se neda asi nic rict. Autor je takova mladsi nezkusenejsi odnoz Vavry At si zaridi neco jako Jamu pekel, at ma kde nadavat... Hra to dobra neni, ale dal bych tomu tak 5/10. Presne jaky to ma prumer od lidi na Metacritics. Proste jde to ve slepejich modern warfare prostredim a zbranemi (v 1963 MP5K?), ale jinak to je proste cod5 - ktera byla od Treyarchu nemlich to samy - hlavne se zaclenenim spawnpointu do hry neumi pracovat. Proste za dve kila by se to mozna vyplatilo... Takhle nebrat. Snad jen pro fanousky COD, ktery petka neurazila.
  • Dementni recenze.... Level TV maj lepsi recenzi mnohem lepsi.
    Mě se nahodou hra libila nejsem zadnej rejpal jako ostatni
    Samozrejmne nejni dokonala ale 3/10 je totalni picovina
    8/10 nebo 7/10.
  • Dementni recenze.... Level TV maj lepsi recenzi mnohem lepsi.
    Mě se nahodou hra libila nejsem zadnej rejpal jako ostatni
    Samozrejmne nejni dokonala ale 3/10 je totalni picovina
    8/10 nebo 7/10.
    Grafika je good nahodou.
    Minecraft taky nema SUPR grafiku a nikomu to nevadi ani mě.
    • Pete.palis
      toto je recenze amaterská tak jsem netahej LEVEL TV ty trotliku...;)
      • Jeto videt ze je Amaterska az hruza XD
        Něco takovehoby se nemělo dostat ven
  • Ve většině věcech souhlasím...ale nesouhlasím s grafikou...grafika hry je přece pěkná a povedená, to už z autora recenze mluvila averze vůči CoD *3*
    • btw - Grafika není až tak moc důležitá to víme všichni
  • "Takže věci, které budu poslednímu dílu vyčítat, víceméně platí i pro jakoukoli starší CoD hru a téměř určitě budou platit i pro všechny následující." - Jde vidět že "pán recenzant" zřejmě nehrál první díl, který doteď považuju za jednu z nejlepších FPS.
  • no ja bych se z te hry kolikrat strasne poblil nejsem zastancem COD vubec mam radsi jine hry jako napr. rainbow six vegas, ghost recon atd. trochu taktiky a premysleni pri hrani. Nu ale koupil jsem si Modern warfare 2 a ta hra me chytla dost jak sp tak mp a mp sem hral fakt moc. Kdyz ale prisla BO bezel jsem si ji hned koupit ptze sem cekal ze to bude neco podobneho jako MW 2 a po instalaci a 1. spusteni sem neveril co to mam doma ... zvuky absolutne mimo misu, nejhorsi ozvuceni ve hre co jsem za posledni 2 roky uslysel, grafika?, kdyz sem poprve videl mapu v dzungli tak jsem myslel ze blbe vidim, proste hnus a lagy? ntvl strasny. Poprve jsem litoval penez za hru kterou jsem si koupil a i po patchich co byly to zdaleka nebude tak dobra hra jako MW2 uz nemam ani chut tu hru hrat. Tim u me cela serie COD skoncila. Radsi sem si nainstaloval novy medal of honor bc2 a stale se vracim k MW2 a cekam az vyjde neco trochu taktickeho jako ghost recon 2 nebo RS vegas ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit