Přejít na výpis diskuzí
Čtenářská recenze: Call of Duty: Black Ops
30.12.2010 | Redakce Games.cz
279 příspěvků
-
a zacina dalsi flame :)..nevim co resite kazdymu se libi neco jinyho tak proc mu jeho nazor vyvracet a vnucovat mu svuj nazor :). Me se taky black ops libil multak nehraju singl sem dojel a hodne sem si jej uzil stejne jako vsechny ostatni cod. pro me jednoznacne 9/10. skripty sem nikdy u her neresil, linearnost taky ne, vypada to pekne, pekne se mi to i hralo. Tak a ted mi vsici reknite jakej sem de.il kdyz sem tomu za sebe dal takove hodnoceni. Pokud se ta hra nekomu nelibi chapu ho a rozhodne ho nehodlam presvedcovat o opaku, jak jsem psal kazdemu se libi neoc jineho :)...
-
-
Neni důvod ti nadávat problém je ten že někteří nepochopili že ta recenze je od hráče a ne od placeného recenzenta.
-
-
jiste to samozrejme mnozi nepochopili, nicmene kdybych to psal ja vynesl bych hru no do oblak primo ne ale proste bych ji vychvalil. Proto se podle teto recenze neda vylozene ridit zda koupit ci ne. Jak jsem rekl pro me to byla luxusni hra u ktere sem se paradne bavil.
-
-
Pochybuji že účel toho že to sem dali je aby se podle toho lidé řidili a rozmysleli jestli jí koupí nebo ne. Od toho tu přeci byla oficiální recenze nebo asi videorecenze.
-
-
-
-
"Počet fanoušků Games.cz na Facebooku se zvedl o další stovku, což znamená, že vydáváme další čtenářskou recenzi, jak jsme na začátku slíbili. A pořád platí, že k tomu do budoucna přistoupíme pokaždé, když se počet našich fanoušků na Facebooku zvedne o 100. A nyní již recenze od jay.jay.13 (původní znění najdete zde)."
wtf? jdětě se bodnout! -
Tak to je siiiiilaaa... Panove a ehm.. panove ono je to vlastne takhle - KDO HRAL PRVNI COD 1 JE TO PRO NEJ NEJLEPSI DIL KDO HRAL JAKO PRVNI MW JE TO PRO NE BEST ATD... S timhle se nehodlam hadat. sokujou me ty s prominutim idioti co bez duvodu melou nesmyslnej sajrajt, ano, ano Activision to dela hlavne kvuli prachum ale lidem se to libi, po pribehovych lahudkach si moc kazdy hardcore gamer chce trosku zastrilet v multu ci v SP... nejradsi bych 2x COD 1 rok. a VETSINOU ty co odsuzuji MW ho ani nedohrali. Zni to divne ale je to muj nazor - KDO MW2 hodnotil spatne po dohrani kampane a ziskani levlu 70 KDOOO? nikdo, maly deti jsou ti co to odsuzuji.
-
Bavil jsem se s par kamosema o tehle hre a vsichni jsme se shodli ze nas to bavilo + - stejne jako MW2. Nechapu, asi jen proto ze je to od Treyarch tak to bude kazdej druhej nenavidet. Haters Gonna Hate!
-
Tak to je siiiiilaaa... Panove a ehm.. panove ono je to vlastne takhle - KDO HRAL PRVNI COD 1 JE TO PRO NEJ NEJLEPSI DIL KDO HRAL JAKO PRVNI MW JE TO PRO NE BEST ATD... S timhle se nehodlam hadat. sokujou me ty s prominutim idioti co bez duvodu melou nesmyslnej sajrajt, ano, ano Activision to dela hlavne kvuli prachum ale lidem se to libi, po pribehovych lahudkach si moc kazdy hardcore gamer chce trosku zastrilet v multu ci v SP... nejradsi bych 2x COD 1 rok. a VETSINOU ty co odsuzuji MW ho ani nedohrali. Zni to divne ale je to muj nazor - KDO MW2 hodnotil spatne po dohrani kampane a ziskani levlu 70 KDOOO? nikdo, maly deti jsou ti co to odsuzuji.
PS: autor recenze se preklep, vsechny jeho slova pasuji k extremne nepovedenemu multu v BO aspon oproti MW2, SP byla fajn -
-
nic ve zlym,ale podle me jsou to prave ty deti kdo tu hru hrajou nejvic :-P.
A Cod 2x do roka,tak na to se uz ani neda nic rict :-D
PS:pokud je na tahle hre aspon neco trochu dobreho ,tak je to prave ten MP(v podstate furt to stejny od MW) ,SP je tragedie podle me -
Laskavě tu nenadávej lidem že jsou idioti jen proto že poznají kvalitu a hodnotí hru tak jak si zaslouží. Je to odpad po všech stránkách mam sice taky rád hry na odreagování ale tohle je už extrémní kravina. To co je pro jiné vývojáře normální jako třeba zlepšovat kvalitu svých her vyvýjet nové enginy a já nevim co ještě tak na to tady prostě serou. Tahle hra je na úrovni stříleček co se prodávají v trafikách jediný důvod proč si to kupují každý rok miliony lidí je ten že je na tom připláclý nápis Call of Duty bez toho by po tom ani pes neštěkl.
-
-
Ja keď som napísal a zverejnil svoju prvú recenziu, bolo mi povedané, že je to len výlev negatívnych emócií. A som nesmierne poctený tým, že presne toto môžem povedať teraz aj ja. Toto nie je recenzia, toto je spomínaný výlev negatívnych emócií, snaha zašpiniť na tej hre aj to, čo sa zašpiniť nedá, dĺžka tiež nedostatočná na recenziu. Chlapec, ty sa radšej venuj niečomu inému, alebo až odmietaš túto radu, v budúcnosti si pred písaním ďalšej recenzie pozri niekde v slovníku či na internete, čo znamená slovo objektívne a prečítaj si pár recenzií, aby si vedel, ako takú recenziu napísať.
-
-
Prosimvas, ale uz! Titulek zacina slovy:
"Čtenářská recenze:"
Cemu na to nerozumite? -
-
Nič v zlom, ale čomu nie je rozumieť na mojom príspevku? To preto, že ten, kto písal túto "recenziu" je len čitateľ, mu nemôžem na rovinu povedať, čo si o jeho diele myslím? Na sector.sk pridávajú desiatky užívateľov svoje vlastné recenzie na hry a väčšina z nich je niekoľkonásobne kvalitnejšia ako toto. Ja by som sa hanbil niečo podobné na takejto kvalitnej stránke zverejniť, radšej by som si našiel nejakú šikovnú osobu, ktorá nemá profesionálne skúsenosti s písaním recenzií, ale má talent povedzme na písanie slohových prác a nechal ju napísať recenziu.
-
-
Podle me je nesmysl ctenarovi vytykat udajnou neobjektivitu a jeste mu rikat, ze se nema venovat psani recenzi, kdyz se tomu profesionalne nevenuje. Je to jen ctenarska recenze. Proc to tu berete tak smrtelne vazne? Vzdyt ctenarske recenze jsou zajimave prave tim, ze mohou byt vice subjektivni, a take at jsou! Vic nazoru, vic pohledu na vec...
-
-
Áno, takže ho treba nechať v tom, že napísal dobrú recenziu, nech aj nabudúce napíše taký brak a potom znova a znova. Bez dávky kritiky ani ten najväčší talent nevystúpi medzi najväčších majstrov. Keď už naozaj chcete na Tiscali zverejňovať čitateľské recenzie, prečo nespraviť napríklad nejakú osobitnú časť webu pre čitateľov, kde budú oni môcť zverejňovať svoje recenzie a najlepšiu z nich trebárs na konci mesiaca vyberiete a zverejníte ju ako čitateľskú recenziu. Istotne lepšie ako len tak náhodne vybrať čitateľa a zverejniť jeho dosť chabý pokus o napísanie recenzia, ktorá má byť objektívna a na úrovni.
-
-
Ale vzdyt prave to redaktori games.cz udelali? Pri dalsi stovce na facebooku vybrali jednu ze ctenarskych recenzi ke zverejneni hned na hlavni strance. Jinak vsechny ostatni recenze si muzes precist ve vlastni sekci ctenarskych recenzi.
A kdyz prave tuto recenzi vybrali, tak si asi nemysli, ze je brak, ale naopak je necim zaujala.
-
-
-
-
-
-
neupírám autorovi jeho názory a prakticky s ním v obsahu vyjma hodnocení souhlasím, ale forma je tedy hrůzná *4*
-
COD som hrál, je to niekedy až šialené. Síce nemám ešte dočinenia s BO ale mám rád filmové hry. Modern Warfare ma do obdobia novej vojny vtiahol ihneď. Je každého problém napríklad, že sa do hry nevie vžiť. Ale aj keď sa mi to nepáči zahrám si to nie? Prečo by som mal brať život kritický. Tiež sa mi síce nepáčia nové spôsoby, ale s tým už nič neurobím, a keď aj áno tak nie takouto kritikou, ktorá mi príde dosť nevhodná.
-
Lol, to je teda recenze s velkym R *1*
Autor se teda předvedl, hater a asi i semi-troll, nic jiného *7*
Black Ops nehraju a po první misi kampaně sem s ním sekl, BO je rozhodně propadák, ale 3/10? Ne to opravdu ne, je to neobjektivní, navstekané malé děcko. -
-
Ty si to asi moc nepochopil, že??? Tohle je čtenářská recenze a ta má tu výhodu, že se její autor nemusí bát udělit hře nízké hodnocení, protože z toho žádný postih mít nebude. To, že hra dostane ve světových recenzích 9/10 v mnoha případech nevypovídá téměř nic o skutečné kvalitě hry, to jsem v posledních letech zjistil moc dobře. Já bych podobné hodnocení dal mnoha AAA hrám, které v mgazínech dostávaly vysoká čísla, a ani bych nemrkl okem. Pokud dokáže objasnit důvody, tak je podle mě daleko lepší dát známé hře 3/10 oprávněně, než 9/10 protože je to prostě CoD.
-
-
presne sp sem nedohral ale mp hraju do dnes :) pride mi to zabavne jako 2ky a ze mne 2ky bavili kdys mam nahrano pres 2000 h.
-
-
No to se máš čim chlubit místo abys chodil ven tak hraješ cod
-