Přejít na výpis diskuzí
Čtenářská recenze: Call of Duty: Black Ops
30.12.2010 | Redakce Games.cz
279 příspěvků
-
jedno nechapem, preco ludia hraju nieco co nemaju radi? pochopim redaktorov casopisov, ti su za to plateny, ale ja ako sukromna osoba sa vyhybam hram co ma nebavia. CoD som nehral ani jeden, uprednostnujem MP hry a kedze vlastnim CSS, DoD:S, TF2, BF2 mam pokrytu celu paletu moznoti, tiez nemam rad zavodne hry, takze v mojom portfoliu ziadnu nenajdete. Vazne zamyslite sa mili hraci, stoji vam za to sa rozculovat nad niecim o com u dopredu viete ze je to na ... len aby ste sa mohli prezentovat?
-
-
No a prave proto se o tech hrach musi psat (a uprime) jake jsou, aby clovek, co si ji pripadne chce koupit vedel, nebo ne? Ja jsem se treba k Black Ops dostal vicemene nahodou. Normalne bych si ji urcite nekoupil. Hral jsem kdysi jednicku a dvojku a ty se mi libily (i v te dobe Medal of Honor) ale pak uz mi to prislo stejne. No a ted jsem mel moznost si Black Ops pujcit, tak jsem si rekl, proc to nezkusit? A kdybych dopredu vedel, o co jde, tak bych to ani nezkousel. A o tom to prave je, musi se o tech hrach psat, aby lidi meli prehled a museji to psat i ti lide, co se jim urcite hry zrovna nelibi, to je taky nazor *3*
-
-
no ale ved od toho su recenzie a videorecenzie a demoverzie. ja si rad citam recenzie aj na hry o ktorych viem ze ich hrat nikdy nebudem a teda viem ze CoD BO sprznili vsetci recenzenti. a ked uz by som neveril im, tak mam na Steame dost priatelov ktory tu hru maju a mozem sa opytat ich.
-
Otázka je jak jsi si ji půjčil, když je vázaná na konkrétní Steam účet. Spíš myslím, že jsi hrál nějakou warezovou verzi, pochybuju že by ti někdo půjčil celý Steam.
-
-
Pujcil jsem si ji na PS3, jsou i taci, co hraji na konzolich *3*
-
-
-
Pokud jsi nehrál ani jeden díl pak se ale nemáme o čem bavit když nevíš o co jde a na co si stěžujeme tak se k tomu nevyjadřuj.
-
-
ja sa nevyjadrujem k hre, ale k vam, ze ste tak blbi ze musite hrat krazdu kravinu. ked niekto hraje kazdy diel CoD a nadava na kazdy, tak je u mna idiot, ktoremu nieje pomoci.
-
-
Hrál jsem z toho asi hodinu než jsem to vypnul, odinstaloval a už nikdy nepustil. Problém je ten že tohle už je jen vykrádačka původní značky. Kde jsou ty časy prvních dvou dílů u kterých jsem trávil desítky hodin a nemohl se od nich odtrhnout? Kdyby jsi to hrál pochopil by jsi o čem je tu řeč. Když vidim jak je ničena značka která toho mohla hodně dokázat tak se prostě musim ozvat.
-
-
-
-
podla mna je autor recenzie skurvysyn :)
-
-
páni, totálně si mě rozcupoval náporem svých argumentů. Zamyslim se nad sebou :-D Není nad věcnou a civilizovanou diskusi!
-
-
ano ano pan prezident :D
-
-
uzasny,jeste neco podobne duchaplneho nam chces sdelit?...fakt demence
-
-
3/10 je trochu malo, tak zla hra zase neni. Bavila ma viac nez COD4,5,6 ci posledny MoH. V podstate je medzi timito hrami rozdiel minimalny(singleplayer), vsetky su kratke, vsetky su linearne a vo vsetkych spawnuju nepriatelia. Su to tie iste hry v roznych prostrediach. Ziadnej z nich by som nedal viac ako 7.5/10 ale 3 je moc malo. Aspon 5 ako priemer, tych 6 skor. Produkcne hodnoty su vysoke ale uz by mali zmenit styl, menej linearity, viac fyziky a destrukcneho modelu(praveho nie efekty), prave pocitanie vahy a hmotnosti guliek a ich impakt, pevne dani nepriatelia bez respawnu atd...
-
autor je debil a zkurvysyn dohromady
-
-
Len preto že má niekto iný názor ako ty mu musíš nadávať? Ja som sa neskutočne nudil už pri MW1 (to bolo posledné COD ktoré som hral). Ďalšie diely by som nechcel ani keby mi za ich hranie platili.
-
Autor má pravdu,hra je pejchovina,u mě 2/10 *10*
-
-
nechápu jak games.tiscali mohli klesnout tak nízko že zveřejňují takovéto amatérské rádoby recenze-autor si zřejmně jenom snaží hrát na recenzenta a přitom k němu má daleko
-
-
Ano, recenze je amaterska, ctenarska, vzdyt o to tu preci jde! *1*
-
-
Naprostá demence a urážka dobrého vkusu. Takhle jednoduše bych popsal tyto zvratky hrající si na recenzi. Nejsem nějaký zarytý fanoušek Call Of Duty, ale vyloženě hnusná grafika? Jedině na nějaké plečce, ale určitě ne na normálním počítači. No a že se ve střílečce musí střílet? Co si to autoři hry dovolují, to je opravdu nevídané a neslýchané...
Může tento server klesnout ještě hlouběji? -
-
Odpovím ti.
Mohl by, pokud by tě vzali jako redaktora.
A nebo napiš lepší recenzi a dej tomu 9/10 a pozvedni ho. -
-
Tak teď jsi mi to natřel ty tvrďáku.
-
-
Tak pre teba je to "demence" ale ako tak pozeram pre mna je to akurat kriticke.
Dement mozes byt len sam ked sa ti taketo hry pacia, Morhun s krvou a ludmi namiesto moriek.
Sakra dobra hra , no nie ?
Urcite mas tak 15 rokov.
A ktej grafike len tolko ze BO ma hnusnu grafiku a to i v MP nielen SP.
Je hnusna na dnesne pomery...skus si pustit taku ARMA-u alebo trebars konkurencny Bad Company 2.Minimalne maju o triedu lepsiu grafiku a nehovoriac o dalsich vymozenostiach typu destrukcny model alebo perfektna fyzika (balistika guliek atd...).
BO engine je hodne ale hodne zastaraly a uz by sa slusilo urobit novy engine a nie vyuzivat ten prvy z MW. -
-
Morhun mi nic neříká, netuším o co jde, věk si vynásob dvěma a skoro ses trefil. A nenapsal jsem, že se mi ta hra líbí, tak proč mě hned nazýváš dementem? BC2 jsem hrál, výborná hra, grafiaka ARMY se mi nelíbí.
-
-
-
BO je jako KSČ, každej správnej pařan musí hatovat, i když asi ani neví proč... *3*
Ale celkově s tvym názorem na sérii souhlasim. -
No ja celkom nerozumiem tomu, ze preco niekto si vobec nainstaluje hru (uz siedmy diel) zo serie, ktora podla nazoru dotycneho je stale o tom istom a ktorej styl hrania mu absolutne nevyhovuje, potom si to zahra, zase skonstatuje, ze je to o tom istom a ze ho to nebavi a este sa nad tym aj cuduje a rozculuje. Samozrejme nazor na hru respektujem, len tomu celkom nerozumiem, pripada mi to ako samonasieranie. Predpokladam, ze autor ma uz preobjednany dalsi diel z tejto otrasnej serie.
-
Ja se picnu pry ani dvere ze se v cod 7 neotevyrji hral jste to vubec nekdy to me rosekava.
Ja jsem to hral a je to super.
spis byste se meli starat aby aspon do ctyr dnu byly novy recenze. -
Vlastní zdravý názor ano, ALE, recenzent - novinář, má hodnotit na základě objektivního měřítka, ne subjektivní nálady, ve vztahu k problematice ke které se vyjadřuje, jenž ovlivňuje výslednou kritiku v negativní, nebo pozitvní rovině.
-
-
může admin tento odstavec smazat, omylem vložen, THX
-