Přejít na výpis diskuzí
Čtenářská recenze: Call of Duty: Black Ops
30.12.2010 | Redakce Games.cz
279 příspěvků
-
Naprosto sdílím názor s autorem recenze. A dokonce jej obdivuji, že tuto hru dokázal hrát déle naž já (dokázal jsem to deset minut). Je to naprosto hloupá hra a navíc úplně zbytečně rychlá. Myslím že doba "velkého" CoD dávno pominula.
-
COD4 jsme hráli s kamošema několik let, prakticky do té doby, než vznikla tato s**čka.
Singl jsem ani nehrál, ale ani ten MP, kde by neměli být chyby ze SP vidět, pro mě nestojí za nic.
Mapy malé, ale strašně zmatené, člověk neví, ze kterého okna má čekat, že ho někdo sejme. Přitom někde se zakempit taky nejde, protože je na místo x cest. K čemu je platné x zbraní, když vzhledem k těm mapám jsou třeba snipy zbytečné a většina lidí hrají s Famasem.
Stupidní skoky ala Superman, kdy člověk místo rychlého zalehnutí k plantu, přeletí 2 metry za něj, označení někoho za "Nemesis", když vzájemnou statistiku máme 0:0 atd. atd. Prostě mě připadá, že na 4 šlo vidět, kdo to fakt umí hrát, znal cesty, věděl kam se dívat, šlo hrát týmově apod, tady mě to prostě chybí. -
Predchadzajúce diely sa mi páčili, i keď postupne klesajú na kvalite. Ale Black Ops neklesá, to padlo ako kameň skoro úplne na dno hlbokej a tmavej studne. *8*
-
zavedte tu prosim ako podmienku registracie legalne meno z vekom a mailom aby bolo vidiet preco hravaju deti hry ktore maju hrat len dospele osoby ...
tato hra je absolutne o nicom a cisty srotovnik si mozem zahrat aj zadara na akejkolvek free hre... plne sa stotoznujem s recenzentom, ten pribeh je tak nezmyselny ze ani viac byt nemoze... to bolo nadavania na moh a teraz sa nejak karta prevracia hahahha... -
3/10 je asi trochu drsne, ale jestli autor cekal ze snad BO prinese nejakou zmenu tak se mu ani nedivim ze je z toho tak na*rany.
-
S autorem recenze musím částečně souhlasit. Bez jakýchkoliv debat mi přijde BO jako nejhorší díl série. Nejsem masochista a tak mě zabíjení milionů kdovíjak nebere. Z celkové recenze však cítím silnou zaujatost vůči sérii COD. Je sice pěkné že kritizuje tunelovost a lineárnost, která je s celou sérií spojená, ale to k tomu prostě patří. Je to jakobyste chtěli kritizovat FIFU, že v ní můžete hrát "jenom" fotbal, nebo NHL kde je "jenom" hokej. Lineárnost byla vždy velkým neduhem COD, ale vždy ji vyvažoval skvěle zpracovaný příběh. Ano, hra je to mizerná, ale plivat kvůli jednumu šplápnutí vedle na celou sérii? To mi přijde jako přehnaná reakce.
-
-
Suhlasim s tebou, akurat si myslim ze ta linearnost by sa dala(a po tolkych dieloch mala) spravit. Nechcem aby to bolo dalsie GTA to nie, skor nieco ako FarCry1 kde mas v podstate nekonece moznosti k cielu, otvorenu velku mapu atd.. Pred 10 rokmi mali hry lepsi level-design a gameplay, koho by to vtedy napadlo ze dnes sa vsetko zameria len na produkcne hodnoty.
-
-
Da Derp Dee Derp Da Teetley Derpee Derpee Dumb
Derp -
Zacinam mit pocit, ze oponenti ctenarske recenze nepopuzuje ani tak sdeleni, dokonce ani forma textu, jako, jak se rika "politicka nekorektnost" a neucesanost uprimneho vyjadreni vlastniho nazoru. Coz je docela smutne, protoze cim dal vic vidim na internetu reakce, ktere neco odsuzuji ani ne z hlediska obsahu, ale pouhe nekorektnosti.
Myslim si, ze jestli ma byt neco politicky nekorektni a subjektivnejsi pohled na vec, tak jsou to prave ctenarske recenze. Vzdyt kdyz se vam nelibi neci nazor, muzete si napsat recenzi vlastni? A uverejnit ji zde na games.cz? Treba se vam taky postesti, ze pri dalsi stovce na facebooku vasi recenzi zverejni.
Jinak nic ve zlem *3* -
-
aj ostra kritika sa da vyjadrit bez zbytocnych nadavok a nenavistnych fraz...
-
-
a přesně o tomhle ten díl o vymývání mozku(příběh) :D
-
Já beru Call of Duty mrtvé od 3. dílu, který na PC nevyšel... Ostatní díly jen využívají dobrého jména, které tyto kvalitní hry vybudovaly.