Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW
    A víte, co je na tom nejhorší? Že s autorem naprosto souhlasím (BO jsem zatím nehrál, ale jak říká autor, recenze by se hodila k jakémukoliv CoD) a přitom mě tahle série stejně baví :). Hrůza.
  • To, že sa niektorým z vás hra páčila neznamená, že nikto nesmie mať na ňu iný názor. Správate sa niektorí ako malé deti ktorým niekto nepochválil ich obľúbenú hračku. Sloboda
    znamená slobodne prejaviť svoj názor a nie povinne kvákať to, čo by ste chceli niektorí
    počuť. Pretože ak to tak nie je tak si vezmite mávatka postavte sa do radu a pri pochode
    kričte " S Call of duty na večné časy a nikdy inak! " Len malá poznámka: Napríklad pri scéne
    úteku z ruskej väznice. Táto časť pripomínala skôr zábery z Veľkej oktobrovej revolúcie a nie
    vzbúru a útek z väzenia. A útok vietnamcov pripomínal skôr útok milionovej armády čínskych
    "dobrovoľníkov" počas kórejskej vojny. A ďalej škoda pokračovať. Strieľačka baz akéhokoľvek ducha.
  • pride mi to kus dovne preco ked autor tejto recenzie hral vlastne COD ked mu je zo vsetkych dielov nanic..... ked sa mi neaka hra nepaci tka nehram ju vobec a ne to este vsteky jej casti ... to iste mne sa nepaci wow a nikdy som to ani nestiahol ani nehral vobec nic som zaujaty voc tej hre tak preco sa radsej nevyhnut tej hre ktoru neznsam ako ju oznacit za hnus blost a podobne veci... to je moj nazor
    • ono obcas nie je na skodu dat serii alebo hre, ktoru si myslis, ze neznasas, sancu... nikdy nevies, mozno ta niecim zaujme, co si necakal... ale je pravda, ze do takehoto "dania" sance sa nesmie vstupovat s negativnou predpojatostou, lebo potom jasne, ze sa to nebude lubit...

ak napriek snahe mat rad niektoru hru a hladani pozitiv hra cloveka aj tak sklame, no tak nech ju odlozi

ale hej, suhlasim v tom bode, ze ked je niekto zaujaty voci niecomu, alebo povazuje cely subor veci za blbost, tak nema naozaj zmysel, aby to recenzoval... to je akoby zaryty death metalista, co z duse neznasa vsetok power metal, ktory je podla neho totalny odpad lebo toto a tamto, tak by nemal pisat recenzie na power metal, pretoze je vopred jasne, ze nechape, o com ten styl je, resp. nevie v nom hladat pozitiva
  • Nevím,co vám vadí na novym COD.Líbí se mi asi nejvíc z celé série(pro mě od COD:MW,COD 1 ani 2 jsem nehrál).O příběhu se bavit nebudu-u stříleček není tak důležitý,od toho jsou jiný hry(Mass effect 2,Assassins creed,Fallout 3 a NV).Ale to,jak se nový COD hraje,jaká je to zábava,to je k nezaplacení!Pořád se něco děje,strašně mě to bavilo(až na ty animace jak mě tam vyslíchaj).Pro mě nejlepší COD
    PS:Musel jsem to napsat,nebaví mě pořád číst ty komenty,kde říkáte,že je to strašný
    PPS:Líbí se mi víc COD od Treyarchu.
    • tak to jsi nehral prave ty nejlepsi dily (COD 1 a 2),pak uz to slo z kopce,tedy alespon pro me.Ale kdyz se to nekomu libi ,tak je to jeho vec,presvedcovat ho o tom ,ze je to furt to stejny v blede modrym za plnou(a hodne vysokou) cenu nebudu. :-)

Osobne mam radsi fps ,kde clovek musi apon trochu premyslet a ne jen tupe strilet a kdyz uz si chcu bezhlave zastrilet tak si radsi pustim Serious Sama :-P.
      • Alebo Painkillera, ten ma aspon tu fyziku a cele je to ujete a na nic sa to nehra, proste chodis a kosis :D
    • No právě, nehrál jsi jedničku ani dvojku ...
      Treyarch stál a vždy bude stát ve stínu Infinity Ward.
      CoD byly vždy přemrštěné, ujeté, prostě totally insane, ale díly od IW byly jednoduše lepší už jen v tom, že tihle chlapíci přišli se vším jako první, Treyarch to jen okopčil (a ani ne pořádně).
      Například, kdybych si měl teď rychle vybavit, co se mi na posledních dílech od IW nejvíce líbilo, byl by to soundtrack - hlavně durhý díl Modern Warfare (Hans Zimmer). Vlastně to je takřka jediná věc, kterou jsem si ze hry odnesl...
  • u mne tak max 7/10 *9*
  • CODBO se jako i poslední Treytachovina moc nepovedla, samozřejmě pokud srovnáváme s bratříčkem MW2, jinak pokud hru vezmeme absolutním pohledem letošního roku, nic lepšího nevyšlo. Hra je určena pro nás, kteří se potřebují odreagovat a příliš nepřemýšlet. Je jako akční film. Interaktivní akční film. Jistě by nikoho nenapadlo strhávat kvůli nerealitě filmy s Jamesem Bondem a nebo Star Trek. Autor recenze má samozřejmě pravdu. Svojí pravdu. Já budu asi poslední, kdo se bude zastávat studia Treytach, každopádně BO je hra určená pro specifickou skupinu hráčů. Autorovi recenze doporučuji vrátit se k paření hry Solitaire, pokud ho podobný žánr nebaví a ne recenzování něčeho, co dopravdy nepochopil.
  • Lidi když se vám to nelíbí tak to kurňa nehrajte!!!!!!Jo jasně když bylo první CoD to jste všici jásali jak malý.......Je to ale pořád CoD a to co se hrálo dobře před 7 lety se hraje dobře stále pokud vás už to neomrzelo.Pokud jo tak si najděte něco jinýho a nekritizujte.....Pak koukám že dost remcáte na příběh dyž jste tak chytrý tak zkuste něco vymyslet vy a budem se pak bavit jestli to už náhodou nebylo!!!Je to stejný ako když vyšel CoD WW....samá krytika....ale mě to bavilo i když to nebylo chronologicky seřazeno.....Black Ops není špatná hra i když samozřejmě nevyhnuli se jí chyby stejně ako ve WW.Ale myslim že to není nikterak kritický pokude se to někomu zdá tak ať to nehraje a jde si zahrát něco jinýho.
    • Však máš pravdu - dohrál sem a šel hru nabídnout do bazaru, víckrát se k tomu nesmyslu vracet nehodlám a nikomu, komu se hra líbí, ji samozřejmě neberu. U skriptovaných akcí ovšem zůstanu u kvality - letos např. Metro 2033.
      • V loňském roce - samozřejmě :D
        • Co si budem povídat Metro 2033 ji úplně někde jinde to se hádat nebudu :)))
  • blalalalaalalalalalalalallllllllllllllllllllllllllllllllllallalallalalalaallalalalalalallalll KECXY CSKE|S" K|RU|CCy *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Drom
    tady je to dobry flame :D
  • Jako ja fakt nevim, o co vam jde. Ma to prodejnost, tzn, ze se to nekomu libi, ostatni to hrajou, protoze je to COD a nikdo nikoho to snad nenuti hrat, ne? Me take nezajima spousta her, ktere jsou napr. vynasene skoro do nebes, takze at si hraje, kazdej na co ma chut a naladu, je to stejne jak u filmu, nekde ma rad toto, nekdo ne, nekdo zboznuje Avatara, ostatni nechapou trzby a hype okolo nej!
    • Ano máš pravdu nikdo nás do té hry nenutí ale to neznamená že budeme jen nečině koukat jak jde do sr*ček značka která měla veliký potenciál. CoD 1, UO, 2 a 4 to byly skvělé díly to co následovalo je jen likvidace kvalitní značky nic víc.
      • Takze vy jste vlastne takovi ochranari? Tomu se mi nechce uz vubec verit, kort, kdyz vam prijdou sracky i MW, ktere chte nechte mne bavil, spise si myslim, ze proste na to chteji lidi plivat a kort, kdyz je to treyarch, podotykam, jeste jsem to nehral, jen tak usuzuji z komentaru *3*
        • Jaký ochranáři???? MW1 byl fajn byla to změna a nový styl ale tím to končí další díly jsou hnus bez špetky nápadu. Na tu hru se plive protože je špatná nic jiného v tom nehledej.
          • OK, zkusim a uvidim *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší