Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – recenze špionážního datadisku
-
Tak co je lepší hra je subjeklitvní. Ty píšeš že RDR2 si ještě nedojel a mě to třeba bavilo brutálně, sice jsem nedělal vše na 100% ale jo bavilo mě to stejně jako CP2077. Pak vidim i lidi co to otočili 3x na platinu a mají každý zvíře ulovený atd.
-
Zase sem dostal ban, ani nevím za co. Hele takhle nehodnotím každou hru, protože třeba u GTA jako další akční městský akce čekám že věci jako Policie a Sanitka funguje a jim to funguje už od dob GTA 1 mam takovej pocit. To stejný s tim chromem, NPC mají viditelný bionický končetiny a protézy tak proč to nemůžeme mít my?
U podzemky máš možná pravdu ale dala by se zakomponovat do příběhu, do mise jako v Edgerunners nebo jako vedlejší aktivita když byla i v tom opening traileru.
-
Přestože máš pravdu v tom, že slibovali něco, co nakonec nedodali - mě baví i takové drobnosti jako ta proklamovaná DĚsnÁ VerTIkaLiTa, která tam absolutně nebyla - ale nesouhlasím s tebou v tom, že by se to mělo promítnout do hodnocení.
Na nějakých podvedených kulíšcích, kteří se snad konečně aspoň naučí kupovat existující věci a ne sliby věcí budoucích, přeci kvalita hry samotné nezávisí ne?
Je to přesně jak píšeš, ta hra byla prezentovaná jako příchod Ježíše, což to není... ale je to (tedy aspoň za mě) normální 9-10/10 hra. Pokud teda stále odhlížíme od těch bugů.
-
Bugům se v dnešní době vyhnout nelze... Já jsem si to pořídil po vydání a čekal cca měsíc na první velký patch a s tím jsem to dohrál bez problémů... Resp. narazil jsem na nějaké ke konci hry a hru mi rozbily paradoxně další patche... Nicméně dohráno mám, užil jsem si většinu konců a teď čekám na "kompletní" edici, abych si to užil znovu s odstupem...
Kritika CP je přitažená za vlasy (Nemluvím o verzi pro minulou generaci, když to nefunguje, tak není o čem)... Ať mi kritici ukážou co je podle nich lepší hra... Např. GTA V super, ale místy jsem se do toho musel nutit abych to dohrál... RDR2 super, ale na druhou stranu koupil jsem to krátce po vydání na PC, po pár hodinách odložil a pak trvalo rok, možná déle, kdy jsem se překonal k tomu, abych se do toho naplno ponořil... Epilog jsem zatím nedohrál, taky se k tomu musím překonat... CP jsem přes všechny výhrady hrál od začátku až dokonce...
-
Původní hra je 10/10 a to jsem ji určitě déle než rok nehrál... Těším se, až se do ní vrátím...
-
To je vlastne dobry prirovnani k filmu, a vystrizenejm scenam, stim se dokazu ztotoznit
-
Recenze verze CP ze 7. 12. 2020 vyzdvihovala, že příběh a RPG systém je tak úžasný, že přebije technické problémy a glitche. Na obranu recenze je potřeba říci, že technické problémy tehdy v ní zatajovávány nebyly. A hodnocení je stejně vždy subjektivní, takže bylo recenzentovo právo dát 9/10. Fakt, že mnozí z nás podléhají hypu a prvním číselným hodnocením bez snahy jít do detailů (které jsou díky Internetu také po ruce - jen to chce mít ochotu hledat nepříjemnou pravdu), je náš problém.
I zde ve verzi 2.0 se stále zmiňují bugy a určitě budou její patche.
Můžeme se rozčilovat, že se stává normou, že často vycházejí neodladěné produkty. A recenzenti to přecházejí jako samozřejmost, že to se přeci časem opraví. Ale asi to nezměníme. Jen naším tržním chováním. Nekoupíme si hned produkty CDP nebo Bethesdy, ale předobjednáme věci od Larianu :).
-
😂😂😂
-
prosím tebe, nelži, tohle je tak chabé. My všichni tady máme potřebu hry komentovat, my všichni tady v diskuzi jsme ty trailery viděli, ty jsi to viděl, depr to viděl, veskoslav to viděl. Všichni jsme čekali žijící Night City, kde si budeš moc vytvořit vlastní příběh. Nikdo z nás to nedostal, jenže někteří jsou na tom moc velcí pokrytci a fanboyové, aby si to přiznali, proto se schovávate za tím, že žádné bugy nebyly, že ty lži by se neměly promítnout do recenze, že jste kampaň nesledovali etc. Buď je to čirý alibismus od Vás, nebo lžete jako CDP.
-
Tak že si nechcem spoilovať hry na ktoré sa teším? 😉
-
takže opakovaně chodíš do diskuzí pod herní články, píšeš tam svoje moudra, ale největší marketingovou kampaň v herní historii jsi nesledoval? Jak jsi to proboha dokázal?
-
dworkine máš pravdu, udělali si z hráčú betatesteri a to se NEDĚLÁ, nevím nakolik se ty bugy objevili na Šárčinom PC , to dneska nikto říct nemůže, takže na ni se nezlob, ale CDP si za TO slíznul dost vejkej heit a min jeden suodeček k tomu...
-
A keď som okolo tej hry žiadnu marketingovú kampaň nesledoval tak čo?
-
Šárko, moc mě teší, že tu hru umíš ocenit, i když není dokonalá, prostě to bereš z tý lepší stránky. Já po tom redakčním hodnocení Starfieldu, už asi budu kupovat jenom SCORE...😛
K původní hře: Nezdá se vám, že tohle je už opravdu DOST převarenej čaj ?? Oba tábory mají svojí pravdu, ale nedá se na tuhle věc koukat obidvoma očima? Nejvíc mě mrzí, že některí lidi těm slibem UVĚŘILI až moc a doteď je to b*ere, a my ostatní jsme to brali s rezervou a jsme v poho...koukáme se na hru takovou, jaká je...a na nějaké principi vyžší mravnosti kašlem... 😉
-
Vies, ono existuju aj taki ludia, co musia vsetko ofrflat...
-
Podobne u mna. Jediny bug som mal, ze sa Adam Smasher pri zaverecnej potycke zasekol v stene, tak som dal quickload a bolo :D
-
Jenom vyjde recenze a hned se tady bojuje. :-) Já si Cyberpunk užil už dvakrát. Jednou rovnou po vydání na PC (žádný významný problém) a poté půl roku zpátky, když už byl perfektně odladěn. Je to pecka, co si budem.
-
Hele ty nightcity wire sledovala hromada lidí stačí se podívat počty shlédnutí na YouTube.Což je pochopitelný , protože kolem ty hry byl obrovský hype. Určitě spousty lidí zajímalo jaká ta hra vlastně bude.
-
čteš si to po sobě? Víš, vůbec na co reaguješ? Kde proboha tvrdím, co píšeš? To byl jen jeden příklad lži, co mě napadl. Tam toho bylo mraky.
Ta hra byla prezentovaná jako příchod Ježíše, zapomeň, že to bylo jen kvůli CDP a Zaklínači. Ta hra měla falešné trailery, falešné sliby etc. Vše bylo vylhané, na základě toho prodali x milionů kusů. Pokud slibuješ určitý žánr, kde budeš dělat určité věci v živém světě a dostaneš lineární adventuru v mrtvém světě, kde nic není a svět je jen iluze, tak recenzent musí tohle zobecnit.
Proboha přestaň tady olizovat nohy korporátům. CDP se ukázali jako největší pokrytci, dílo ve kterém bojuješ proti korporacím, je vzorový příklad korporátního lhaní.
-
Doufám, že takto ale hodnotíš každou hru, takto kritickým pohledem. Protože kdybych to tak měl dělat, tak nedohraju ani ME2, ME3, Zaklínače 1, GTA IV atd.
Upřímně, kolikrát bys využil podzemku? Dvakrát?:) Možná ani to ne:) A ne, tímto je neomlouvám, jenom mi při systému checkpointů a systému silnic přišla naprosto zbytečná.