Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slavik_Jenda

RDR2 jsem dohrál hlavní kampaň (Nevím jestli tam jsou vedlejší mise, ale úkoly na mapě jsem luxoval), nedojel jsem epilog... Bavíme se pořád o obrovský hře... Každopádně i když je to objektivně super hra, tak nikdy mě nestrhla tak jako CP nebo Zaklínač 3... Paradoxně často jsem tam trávil čas hraním pokru a na pozadí jsem poslouchal podcasty... V jedné z těch spousty her jsem fakt narazil na protivníka, co se nenechal porazit, když jsem do něj nasypal asi 500 dolarů a furt to ne a ne otočit... Tak jsem ho střelil do hlavy a ty peníze u sebe neměl = Hra na tohle není připravená / chyba hry...

CP jsem dohrál na 90%+, ale jeden z patchů mi rozbil save...

• vonTossis

Je to šašek. Opakuje pořád dokola je to, že to něco mělo mít, a že to byl děsný podvod. Já se na nějaké markeťáky vykakal a dostal jsem skvělou hru. 

• Derp_1337

XAXA 😂

Řekl jsi to hezky.

• Derp_1337

Tak mít Deadpool v top10 je dost kontroverzní tvrzení. Tu hru měli jednotliví hráči mnohem radši než samotní recenzenti, ale zas tak dobré to nebylo. 😉

Nebudu řešit subjektivní pocity jako "byl to velmi vtipné", ale vadila mi třeba i ta krátka délka. V průměru to lidi dohráli za necelých 9hodin, což je málo. (Dle dat ze serveru HowLongToBeat)

Určitě každého napadne spousta her, které si spíš zaslouží místo v top10.

• Derp_1337

Hele, já nevkládej mi tady nějaká slova do úst. Já neobhajuji CDP. Oni to podělali s marketingovou kampaní, tečka.

Já argumentuji o tom, že ta hra není špatná. Markentingová kampaň a hra samotná nejsou stejné věci. Ta hra mě (a spoustu jiných) bavila bez ohledu na to, jestli se tomu říká "akční role-playing" nebo "akční adventura" a nebo "RPG".

• Představ si, že opravdu existují lidé, kteří si uvědomují, že na jejich názor není úplně každý zvědavý a netrpí fetišem vyjadřovat své pocity na internetu. Jen si všimni, že mám o 2 roky starší profil a 3krát méně příspěvků.

PS: Jo a abych nezapomněl: Deus Ex s otevřeným světem je desítková hra!

• Je fakt že zvuk sem měl taky divnej to si pamatuju. Vždycky jsme musel audio dát úplně na max. z nějakýho důvodu hra byla vždycky potichu i když v options všechno na max. A četl jsem že to blbnulo více lidem.

• Duncan66

V jakém technickém a herním stavu je ten datadisk? Je potřeba počkat rok dva od uvedení, jako jsem to udělal u původní hry, kterou jsem si v patchi 1.6. narámně užil a ty vysoké desítky hodin, které jsem ve hře strávil rozhodně stály za to.

• Jarisko84

Jj aj za mna jedna z top spolu s povodnym deus ex,dishonored atd..

• Já to hrál poprvé na herním notebooku a bez větších bugů. Pak podruhé na herním PC taky bez větších problémů a teď se na to chystám po třetí ale tentokrát na PS5, tak jsem hodně zvědav 😁. 

Každopádně se z toho stala pro mě jedna z nejlepších her co jsem za svých cca 25let aktivního hraní videoher zažil. 

• Veskoslav

Odehrál a dohrál jsem desítky titulů. A ano, CP2077 je u mě v TOP10 (a je tam například i Deadpool z roku 2013 například).

• medveddd

Mám to podobně, minimálně teda top 20, možná top 10.

Ono těch skvělých openworld RPGček bohužel tolik není.

• zanek.s

Ohromné množství klávesových voleb plus jejich kombinace. V dosahu levé ruky, ani herní myši jich tolik nebylo. Co jiná hra má na jedné klávesy, tady bylo na 4 různých. Neuvěřitelné. A to už hraju 20 let. Na gamepadu to bylo asi lepší. Vzdal jsem to, ale asi můj problém... A to že mi hra náhodně přepínala nastavení zvuku na 5+1 byla jen třešnička na dortu. Cca 2x za hodinu se úplně rozsypal zvuk kdy ze střeďáku se stal basák, ze zadních střeďák atd atd. Na netu rada žádná, jen že se to děje i ostatním na pc+5.1. A pak pokaždé restart a předlouhé znovu načítání hry i na SSD. A opakování mise, bo quick save Rockstars nevede. Fakt ne. A to jsem se na češtinu tak těšil...

• Tak to si jich moc nehrál. 😃

• Mě na tom ovládání nepřišlo nic špatnýho a to jsem hrál na PS4 když hra vyšla a koupil pak na PC a dohrál i tam.

• Peca

Předobjednáno, už se moc těším! Původně hra za mně určitě v TOP3 za celý život. 

• ALHAZRED

iSpirite, že tys tu hru ale vůbec nehrál a hejtíš tady jako placenéj ...😂 nojo tebe to nepřejde, čekal si rpg a vona je to střílečka, děsně tě podvedli...

• zanek.s

A pak jsou lidi co RDR2 zkusili prvních 7 hodin a vzdali to, bo na
    myši+klávesnici bych musel mít ruce jak chobotnice jak je to ovládání
    pro PC zprasený. A naopak CP2077 se hrálo báječně...

• Asi stejně, jako já...

• iSpirit

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kcve8s/promised_but_missing_feature_list_will_update/

Mně ta kritika připadá spíše nedostatečná po to všem, co ta hra měla v základu mít a neměla.

To, že to tady někdo obhajuje, mi připadá na hlavu. Krmili lidi trusem a ty lidi se ten trus tady ještě vychvalují.

Jinak ti ukážu desítky lepších her. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit