Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to se nehraje. Evropani jsou taky míšenci, to nejde tak brát, rozhodně už ne dneska. Ale v zásadě máš pravdu, to jo.
  • Vira v Boha je jedna vec, ale popreni evoluce vec druha. Podle Bible je svet stary nejakych deset tisic let, od Adama a Evy, a to s prominutim nemuze myslet nikdo rozumnej vazne :)
  • Pak jsme stejne vsichni z Afriky :)
  • Vona to bude snad dovopravdy úplná kravina... *10* *10*
  • Tohle se mi líbí, s tímhle názorem rozhodně souhlasím. Já jen narážel na to, že strašně moc lidí odsuzuje cokoli, co je svázané s USA, ale kdyby opětovali francouzskou revoluci, neřeknou ani ň, přitom to byla ještě větší fraška a blbost :)
  • No já bych radši tuto debatu o evoluci ukončil přece jen jsou to stránky o hrách.Nicméně Vy věříte v evoluci, věřící věří v boha a dokud nedostanu rozumné logické vysvětlení ( tu pohádku o vývinu z opice fakt neberu ) tak nebudu věřit ani jednomu ze zde uvedených "vysvětlení".
  • BLADIA-AMNESIA
    Kdyz tu vidim ty komenty...

Stejne jsou bili americane potomky nas, evropanu. Tudiz jsou to stale evropane.
  • *8*
  • Narozdíl od víry jsou ale "ty různý teorie a hypotézy" podložený nějakým faktem/důkazem. Nestav prosím evoluci a náboženství do stejné roviny
  • omlouvám se , reakce jinam
  • Narozdíl od víry jsou ale "ty různý teorie a hypotézy" podložený nějakým faktem/důkazem. Nestav prosím evoluci a náboženství na stejnou rovinu.
  • MrSanta
    Hairy_A*s: aha, ty vlákna tady jsou taková krapet zmatená.
  • to rmt : Věřím sám v sebe.

A vůbec, ty radši čekej na vzkříšení Hitera ty "bílá" raso. *1*

A jako "bílej" říkám, že se za tebe stydím, když soudíš podle rasy a náboženství, ale snad to jednou pochopíš a dáš si pořádnou facku, protože to co tu tvrdíš jsou středověký názory....
  • Právěže v prvním díle třeba byli špatní i křesťani i muslimové a stejně mě to nutilo tu druhou stranu (ti, co spolupracovali s templářama), chápat. Vlastně až v druhým díle z nich byli ultimátní šmejdi a jejich pohnutky bylo těžko chápat protože se to začalo týkat osobní pomsty. Tady už to bude stejný. Škoda, to jsem na prvním díle miloval. Ale jestli je to američan, muslim, křesťan, fík..vždyť je to v konečným důsledku stejný, pořád jsou špatný lidi, ne špatný národnosti a víry.
  • To zní naprosto úžasně a to bez legrace. Taková hra by byla báječná, už ve Spec OPS se mi to teď líbilo, kdy si dva vojáci povídali o zbytečnosti války a jak věří v mír...a pak jsem je postřílel, to už bylo zase divný. :) Ale ono zase těžko říct, jak to takovej mladej Britskej branec viděl.
  • Hairy_Ass
    To nebylo na tebe ale na Lumpyho. *3*
  • to Hairy_Ass : Myslel jsem tím hlavně, že na otázku odkud jsme se tu vzali jsou pouze teorie, doměnky a nepravdy v náboženstvích.To je jasný, že člověk chce toho vědět co nejvíc, ale ne na vše dostane stopro pravdivou, důkazy podloženou odpověď. *5*
  • Moment, a v co věříš?

PS: Je mimochodem zajímavý, že kdekoli na diskusích nejsou křestani nebo židé ti kteří dělají bordel, vyhrožuje peklem apd. Ale naopak nevěřící nebo muslimové, kteří uráží a plivou, velmi zajímavé... Ponechme stranou americké sekty...
  • Ale Kanada patří do severní Ameriky *1* Ne, už to asi nezachráním *1* To byl od mě pořádnej FAIL *1* Nevím jak jsem na ten Activision přišel, tak pardon *15*
  • Hairy_Ass
    Kdyby člověk nechtěl všechno znát, tak dodnes sedíme někde v jeskyni a čekáme až někde do stromu uhodí blesk, abychom si mohli ohřát toho jelena, co jsme ho ubili dřevěným kyjem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit