Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a mělo to být národovecky nejpokročilejší národ na světě, protože mají být na co hrdí. Jed se tam někdy podívat a místo večerních dýchánků s hladicí babičkou a časopisem Historie na klíně.
  • No jejda.
  • Kozy
    Hotovej doják...zamáčknul bych slzu, ne vážně, je to fakt hrozně legrační, třeba to s tim klučinou...zlá Británie/ hodný Američani, tak to má být :D
  • Už je Vám lépe?
  • Právě to je ten problém, a je to možná i tak trochu v lidský povaze, že jakmile se sejdou dvě skupiny lidí s (úplně tak ne moc obhajitelnými a prokazatelnými názory) dojde ke sporu. Protože každá skupina věří svoji vlastní iluzi a můj bůh má prostě většího ptáka než tvůj. Chápeš kam tím mířím ? Osobně mě úráží i poznámky tzv. umírněných křesťanů na to když jim řeknu že jsem ateista - "ty chceš jít do pekla ?" "v nic nevěříš" "nejsi morální člověk" - k válčení to má sice daleko, ale je to základ
  • Běž si zase louskat Historii a řekni babičce ať tě pohladí po péru, ty "intelektuální jelito".
  • už jste si to vyříkali holky? *3* *15*
  • Dokud mi své náboženství nikdo nevštěpuje nebo nepřikazuje, tak proč ne? Ať si ostatní věří v co se jim zachce ne? *5*
  • Samozrejme, dyt jsme jenom lidi ;)
  • sakra, tohle http://www.youtube.com/watch?v=TcAXxUnlMN0&feature=related
  • http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=TcAXxUnlMN0 od 2:01 - tomu řikám debata... *1*
  • Kori
    Souhlasím, to ode mne nebylo zrovna chytré ;) ... nicméně si stojím za tím co říkám. Naprostá většina lidí (samozřejmě i já) se doupouští v argumentaci chyb, tzn. argumentují špatně, hloupě, jedno jak to nazveš. A to i chytrých a vzdělaných, takže jsem tím nechtěl nikoho urazit. Nu a jak jsem podotkl, v této diskusi je špatné argumentace docela dost - dodal bych, že nezávisí na tom, zda-li má ten či onen pravdu nebo ne.
  • to Tíkov : Vy možná myslíte jakžtakž, ale já uvažuji objektivně, představte si, že se všichni budou starat jen o sebe, nikdo si navzájem nepomůže, hlavně že "přežije".Za takové lidi se stydím a doufám, že je jich na Naší planetě hodně málo..... *7* Možná Vás zklamu ale do žádné skupiny nepatřím, nejsem věřící a už vůbec ne zfanatizovaný jedinec. *1*
  • toto vidim na rekordnu predajnost. na americkom trhu taketo pateticke patrioticke masirovanie velmi funguje. ´MERICAH ! FUCK YEAH !
  • hrane trailery + megahype - se vzdy rovna = sr**e v konecnem vysledku
  • Kdokoli kdo se mi snaží vysvětlit/vnutit/indoktrinovat myšlenku věřit v boha co stvořil ženskou s žebra, cosi o mluvícím hadovi, nebo že ví co se stane po tom co umřu a přesnej počet panen který obdržím, si podle mě zaslouží cokoli jiného než právě úctu. Napadá mě například výsměch, facka, nebo (v případě svědků jehovových) zapnutí zahradních ostřikovačů. Opravdu se tady v téhle plamenné diskusi nikdo nepozastaví nad tím jak jsou všechny náboženství absurdní, zbytečný a inteligenci úrážející? Joo severská, římská a řecká náboženství jsou pro nás mytologií, ale novější náboženství se pořád kdovíproč respektují :/
  • Jasný, tak to chápu, ale prostě slýchám až moc často nesmysly typu, že jen díky arabům (muslimům) sme se dostali k antickým znalostem. Potažmo nesmyslný pojem "zlatý věk islámu" což opět převážně souviselo s dobytím křesťanských území... Mimochodem je zajímavé jak málo učenců z onoho období bylo arabského původu. *1*
  • Nejlepsi vstup, jak nekoho zacist privest reagovat inteligentne (pokud si myslis, reaguji hloupe), je sam se zapojit do debaty zasvecene a inteligentne prihodit svuj nazor. Ale prijit do debaty a rict bavite se hloupe, ja vam to rikam a to je cely, to je podle me jedna z nejvetsich hlouposti, jak se ucastnit debaty :)
  • Hairy_Ass
    Tak to je jasné, že jim do pracek ty díla antických filosofů (už je to lepší?) dostala z rukou křesťanů na území, která dobyli. Jenže já se bavil o tom, že na západě tyhle díla prostě nebyla, nebo ne kompletní, takže z toho důvodu bylo pozitivní, že se jim skrze tuhle cestu opět vrátila.
  • Kori
    Když už se z tohodle stala filosofická debata, snažte se neargumentovat tak hloupě. Nejvíc se tu objevuje ad hominem (snaha shodit něčí názor tím, že ho přirovnám k něčemu špatnému, nejznámější - hitlerova karta - a jak taky ne, dole ji někdo použil) ... pro rychlou ilustraci můžete vycházet z této infografiky http://1.bp.blogspot.com/-QDJLIcQIWbA/T5mXh-9xyMI/AAAAAAAACjw/RDIslht15jk/s1600/fallacies.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit