Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Hudba: Peter Gabriel - My body is a cage

http://www.youtube.com/watch?v=gRn0VZnndHU

Také zazněla v sedmé sérii dr. House
  • To, že se to jmenuje ZÁKON je už samo o sobě dost zavádějící a asi jsem primitiv, protože nevěřím v boha, protože je to nesmysl stejně jako evoluce.Proč lidé potřebují úplně na všechno vysvětlení to opravdu nechápu....pak vznikají náboženství, doměnky a teorie. *5*
  • V tom případě jich po světě běhá poměrně dost
  • Díky kontaktu s Araby sme o ně v první řadě přišli !!!
  • Souhlasím s Vámi.Holt to nebude historicky "dokonalá" hra ale stejně si jí zahraju. *5*
  • Cahir
    Takhle si starý a nový zákon vykládají jen primitivové...
  • MrSanta
    To byl vtip, zas takový promitiv nejsem. I když... néé, určitě nejsem.
    Mě tyhle národnostní třenice děsně se*rou. Když si někdo myslí, že je lepší než osoba narozená o pár kilometrů vedle... *7*
  • MrSanta
    Samotné video celkově hodnotím kladně, patriotismus snáším celkem v pohodě. Přece jen když to má pojednávat o válce o nezávislost, tak to tam tak nějak patří.
    Uvítal bych ale taky záběr na mladého britského vojáka s proudem jeho myšlenek ve stylu "musím jít bojovat do cizí země a ani vlastně nevím proč". Někdo to už tady v diskuzích zmínil - chybí mi v hrách založených na minulosti polidštění také druhé strany konfliktu. V konečným důsledku je každá válka stejná, ať už vznikla z jakéhokoli důvodu. Nakonec se tam stejně zabíjí stejní mladí kluci, kteří se liší akorát svou uniformou.
  • Cahir
    Díky kontaktu s Araby máme Aristotela a komentáře Averroa. A bez Aristotela jsou evropské dějiny vědy, zejména ve středověku, sotva poloviční... A ten byl v Evropě téměř na dobro ztracen.

Navíc je fakt, že největší kulturní centra vznikala právě v uzlech mnoha rozdílných kultur (ostatně tak započal vzestup Řeků, kteří západní kulturu založili). Podívej se třeba na Cordobu po dobytí Araby. Díky tomu, že tu žili učenci různých kultur, že tu vedle sebe žili arabové, Židé i křesťané, to bylo duchovní a kulturní centrum.
  • Dokonce na vyšší pozice je nemožný se dostat bez alespoň základní francouzštiny.
  • Američani? NE! :) Je to Kanada, Francie, Singapore a část dělá jejich východoevropská část poboček (většinou menší zakázky).

A jen tak mezi námi, ve vedení není jediný američan!
  • Ale AC3 delaji americani ne?
  • Ono si stačí poslechnout občas rodičovstsvo.

Patos toho traileru je šílenej, ale vytahovat tu amerikanizovanost u Ubisoftu, který je francouzský...
  • Dyt ty mladi lidi komunismus vubec nezazili, tak jak to v nich muze vzbuzovat komunisticky pocit? ;)
  • Když to jsou hodní křesťané a špatní muslimové, všichni jsou OKi. Ale slovo USA v lidech spouští starý komunistický pocit, že to jsou ti ošklivý buržoazní bastardi. Je smutný to vidět i v mladých lidech...
  • Tak to potom musíte odpovídat takto :
    "ty chceš jít do pekla ?" - Ano chci, už tam mám rezervaci.Z výšek se mi dělá zle a aspoň mi nebude nikdy zima.
    "v nic nevěříš" - Ano to je pravda, jsem strašný člověk, já vím.
    "nejsi morální člověk" - Ne nejsem a proto půjdu do pekla.

Prostě, nesmíte je brát tak vážně, já nevěřím jak v boha tak v evoluci ( a to nás to ve škole také učili jako že je to pravda i když logicky vzato je to nesmysl stejně jako náboženství). *5*
  • Kozy
    jo tak to nevim, mě to v půlce hry přestalo bavit, ale asi jo, ne?
  • úplně OT: ten starý chlapík, který Vás v prvním díle směroval a nakonec jste jej museli poraziti, byl ten pověstný "Stařec z hory"?
  • Navíc to zasahuje do jistých profesních rovin jako je například umění a věda... (například výzkum kmenových buněk který si Ježíš nepřeje)
  • Hairy_Ass
    *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit