Přejít na výpis diskuzí
Další video o Kingdom Come popisuje život virtuálního světa
13.2.2014 | Ladislav Loukota
291 příspěvků
-
A co začnou dělat NPCčka, když zabijete slepici? *15*
-
-
Polévku.
-
-
*1*
-
-
-
Je vidět, že na tom Warhorse studio makají dnem i nocí. Ten týpek v 5:58 má dobrý kruhy pod očima *2*
-
-
to bude mit z neceho jineho,,c:)))
-
-
Dan se mu nemohl teetit do ůst.
-
-
-
Víte, pánové a dámy, strašně bych si přál, aby se to povedlo a aby tato hra měla ATMOSFÉRU. Nevím, čím to je, kde je ta hranice, kde končí hezká(zdaleka ne vždy), ale neuvěřitelná "zábava" a kde začíná atmosféra, uvěřitelnost a sžití se s herní postavou.. Je tak málo her, které tohle mají, je jich jako šafránu a člověk na ně nikdy nezapomene.. Co je onou "věcí", která to způsobuje..? Pro mě jasně vede Gothic II. Když jsem ho poprvé hrál, už v té době existovaly "hezčí" hry, přistupoval jsem k němu s jistou nedůvěrou, neseděl mi zpočátku ani systém ovládání.. a jak to dopadlo.. Stala se z něj srdeční záležitost, milovaná hra, zážitek, ke kterému bych se kdykoliv vrátil a věřím, že bych si z něj pokaždé odnesl ono uspokojení, jako když se mi dostal do morku kostí poprvé. Ale stále nedokážu říct, co má tato hra navíc, že mě tak výjimečně dostala.. Možná je to její monumentální hudbou? Zvuky? Příběhem? Nevím, asi to nikdy nezjistím, ale moc bych Válečnému koni přál, aby tento "aspekt" dokázali implementovat do Kingdom Come...
-
-
s Gothicem to mam stejne... onu "vec", ktera muze za atmosferu, myslim si ze to je v pristupu vyvojaru. s jakym cilem tu hru nekdo dela, jestli na tom chce jen vydelat, nebo chce udelat paradni uveritelny svet. To ze v te hre ten svet ma urcite logicke pravidla podobne jako v nasem svete a nejsou tam zadne nesmysly, at uz v uveritelnem chovani postav nebo celkove logice hry, jakoze treba v Gothicu nejsou ufoni a podobne.
to s tim pristupem vyvojaru, ja to treba vidim dost dobre na prikladu lotra a ostatnich fantasy pribehu. lotr je pro me svet, ktery mam hrozne rad, dokazu mu uverit a dokazu si predstavit ze nekde nejaka stredozem fakt existuje...ale je to o tom zpracovani. Tolkien, ktery ten svet cely vymyslel nad tim stravil nekolik let a vidim v kazdem detailu jak se zamyslel nad vsim, jestli to dava smysl a ze ho to urcite bavilo. Celkove to vytvari uveritelny svet.Vetsina jinych fantasy svetu jsou preplacane, plne nelogicnosti, jako jsou zbrane vetsi jak hrdinove a podobne a tem neverim, ty nemaji tu atmosferu. Gothic, kde jde videt ze nad tim ti vyvojari premysleli, ze je tam treba nejaky farmar, ktereho napadli banditi, tak je z toho podelany strachy, kdyz mu pomuzes ti podekuje a pak si jde dal v klidu farmarit. Nic neuveritelneho.
I grafika, to same i lotra kdyz myslim film, tak to ma uveritelnou podobu. To me privadi ke Skyrimu, ktery svym "zjevem" a svoji genericnosti a nerealisticnosti vytvari svet kteremu neverim a nemam nejmensi chut v nem travit jakykoliv cas. Prave to jak Dan Vavra kritizoval na Skyrimu nerealne vetve stromu, nerealne stropy ze to sou jen flakle textury a nedava to smysl, a to jak ve WH resi navazovani textur v rozich tim ze je tam prasklina atd. Fakt si myslim ze tady ten pristup resit detaily aby to bylo uveritelne, dela tu atmosferu.
A jeste soubojovy system, Gothic - je to cele promyslene, jak s narocnosti nepratel tak zpusob vedeni boje, skyrim - co to jako je, pobihat dokola machat mecem a doufat ze mu umlatim ukazatel zdravi a v momente kdy ho zabiju tak odskoci v ragdollu... v gothicu kdyz nekoho nebo neco sejmes tak mas dost dobry pocit vitezstvi, hlavne kdyz ty boje casto nejsou vubec jednoduche. A stejnou atmosferu mela Mafia 1 i Flashpoint. Bojim se predstavy, jak az moc skvelou atmosferu bude mit Kingdom come :) -
Já bych řekl, že to je dost subjektivní, jako s hudbou. Každému se prostě líbí něco trochu jiného. Mě třeba Gothic 2 nebavil a nedohrál jsem ho, na rozdíl od jedničky, kterou mám za sebou asi pětkrát:)
-
-
Paráda, skoro si říkám, že se s tím vážně chtějí vymazlit, když už tolik věcí mají hotových a ještě si k tomu dávají rok navíc. *1*
Pokud tam nebude klasika, že NPC čučí do blba a čeká, než laskavě hráč něco udělá, bude to další plus pro tuhle, zdá se, velmi pěknou hru, alespoň z toho, co se dalo zatím vidět. -
-
rekneme si az budes hodinu hledat kovare :D
-
-
He usually goes to the pub because he loves it!! *14* Ve Warhorse musí být jedním z kritérií k přijetí, že se jmenujete Pítr. Ale teda příště 30 minut gameplaye! Kurník už teď vím, že i když nechci vidět víc (protože je dávno jasné, že to chci hrát) tak se stejně kur*a podívám! *5*
-
-
Takové dilema řeším taky.Na jednu stranu se na gameplay demo těším ,ale na druhou stranu bych se nerad připravil o zážitek z hraní hotové hry.
-
-
Tohle bude ta nejlepcejsi hra co kdy vysla, to je jiste.
-
Viktor je fakt vyjukanej člověk *1*
-
-
Je to borec. Mistr vtipu (viz. jeho přednáška na GDS) a dělá navíc xichty *15*
Kdy bude k*rva ve FC? Pořád kecy, že to zkusíte a nakonec zapomenete... *9* -
-
jak vis ze to neskusili? typek asi nebude mit hafo casu
-
-
Ptal jsem 2x a předtím se ptal někdo jiný. Vždy tvrdili, že to zkusí.
Kdyby řekli to co píšeš je to jasný. Neměl čas.
-
-
-
jakoby mu nekdo strkal neco tak kam nema *1*
-
-
Za to tobě musel někdo vytáhnout odněkud něco co vytahovat neměl.
-
Rád bych vás viděl mluvit před kamerou, chlapci.
-
-
Taky bych řekl. Hlavně že odvádí kvalitní práci.
-
ja uz pred kamerou parkrat byl a nebylo to o moc lepsi *1* *1*
-
Tak já bych vypadal podobně. Nemyslím tohle popíchnutí ve zlém *3*
-
-
-
-
NPC žili již v Gothicu, konečně to někdo opět napodobí. Ostré hrany domečků nevypadají moc hezky, jinak hra ano. Snad si zopakují slávu Mafie.
-
-
NPC v Gothicu nežily. Akorát měly sakra dobře napsané cyklické skripty.
-
NPC zily napr. v Ultime Underworld 1 a 2 v roce 1992 a 1993. Chodily spat, delaly ruzne veci a v ruzny cas se vyskytovaly na ruznych mistech.
-
Tam byl zásadní bug. Borci tam močili přes kalhoty!
Mě tam taky dostával český překlad monster: Chňapavec, Kousavec, Břitva *15* -
-
Ale no! Vzdyt nekterych hrach nejsou ani zachody. *3*
-
-
Já myslel, že ve hrách kde nejsou záchody to NPC drží do dalšího dílu a ono nic! To byl teda podraz na chudáky NPC.
-
-
-
-
boha , wau , super ze to takto bude a nebudu tie NPC dokola robit jednu cinnost DONEKONECNA a este dalej ... (napr zatlkanie klinca do okna - AC) :D
ale myslim ze kazde npc bude mat rovnaky denny cyklus ,cize aj ked bude robit behom dna 10 roznych veci, moze sa jeho cinost na druhy den zas opakovat... ci nie? -
-
Já bych si typnul, že jo (pokud nebude počasí jiné), ale já si myslím, že ve středověku to tak víceméně chodilo, ne? Nejsem expert, ale pole se musí obdělávat denně, zvířata taky...
-
-
Tak, ve středověku to nebyl žádný bigbeat. Práce, práce, práce. Takže to podle mě dost odpovídá a divně to vypadat nebude.
-
-
no jo mate pravdu ,este by tam mohli byt aj nahodne udalosti co hrac bezne najde, napriklad v takom red dead redemption sa len tak po prechadzke krajinkou dalo narazit na nejakych ludi co zakopavali mrtvolu ,a taketo haluze co nikto necaka:)
-
-
-
Zmiňovali tam že vliv bude mít například počasí.
-
-
klobouk dolu, jsou to borci kteri o tom co delaji premysli a delaji to s entuziazmem