Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra objasňuje kontext ukázky z RPG od Warhorse
11.12.2012 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
podobnost cisto nahodna:D
[IMG]http://i27.photobucket.com/albums/c195/MatoHa/Facebook02.jpg[/IMG] -
otazka je kdo by to daboval
-
Shakespearovská angličtina? Boha jeho, doufám, že ta hra vyjde i s českým dabingem, protože koukat se na to, jak Češi mluví anglicky, to by byl útrp. Už u Metra jsem volil originální ruský dabing, protože anglický s jakože ruským přízvukem, to je hnus. Hra založena na historických reáliích by dle mě mohla (nebo měla) mít možnost originálního dabingu i v zahraničí - Němci ve hře by měli mluvit německy, Češi česky atd. Akorát se bojím, že na západě jsou moc líní číst titulky.
-
Čichám, čichám...Idi-ota...
-
kdyby to náhodou Dan četl, omlouvám se mu za slovo "falešná"
-
nejlepší by bylo kdyby se pribeh vubec netykal husitstvi a husite by byli jen takova kulisa, obdobi do ktereho je hra zasazena
-
was?
"dokonce ani krásně zpracované stromy si z toho nemáme odnášet"
Jinými slovy jsou tam, jsou krásné, ale nejsou podstatou ukázky a nemáme se na ně soustředit. -
Jo, je pravda,že temnější atmsoféra by byla asi lepší. Něco jako v Inquisitorovi.
-
ja doufám že jako správné rpg bude možnost si vybrat za jakou postavu hrát, treba ja bych rád hrál za nejakeho assasina v službách cirkve, ktery ma za ulohu odstarnit nejakeho vyznamneho husitu treba zizku nebo zelivskeho a v hre by tak bylo mozný zvratit dejiny.
-
nuda, připravujeme první next-gen bla bla bla, falešná reklama to je, jak na prostenal (jo, blog jsem četl)
Chtěl bych vidět, jak se jízda křižáků rozbijí o vozovou hradbu, jak do nich práskají husitské píšťaly. Jak Hejtman, v čele lehké jízdy, drtí křižáky z boku a obrací je na úprk. Chci vidět, že půjde přesvědčovat panstvo, že jde o svatý boj a tak se zajatí šlechtici neberou na výkupné, nýbrž se dobijejí...
Chci vidět náboženský fanatiky, jak rabují a pálí kostely... chci vidět, že jim v tom půjde pomáhat, nebo jim v tom s hrstkou mnichů naopak bránit se sukovicí v ruce...
Ze středověké vesnice v době povstání, se chci PO.BLEJT, ne si říkat "jé, to je krásná chaloupka, přivoním si ke kytičce...." -
bude to mít multiplayer?
-
I řekl Papež: "A sluší se aby náměstek boží na této zemi i jeho biskupové a preláti jeho, byli bez peněz? I odpověděli všichni: "zajsité, to se nesluší!"
http://www.youtube.com/watch?v=ItA_zASJ8PM
Já nevím jak ostatní, ale já myslím, že s příběhem problém nebude...*1* -
mne napadlo něco ve smyslu "odemykání" postupně jednotlivých písmen, ty co neznáš by se v textu zaměnily za jiný znak. Něco podobnýho jako bylo tuším ve Final Fantasy X. To stím pozměněným fontem ale taky vypadá zajímavě : ) Ale stejně si myslím že učit postavu číst už je na běžné hráče asi moc hardcore a do hry to nedaj : (
-
když realita, pak ale poradna, žadne zlepšovani statu jako +10 zdravi nebo mec ktery pridava + 10 k sile a pod.
-
"dokonce ani krásně zpracované stromy" nepsal minula vavra o skyrimu ze vyvojari by meli navstivit les aby videli jak vypada strom ?
-
To nebude možné asi nikdy...a nebo za hoodně dlouho:D
-
O posunu vpřed můžeš mluvit, až bude hra na stole. Zatím akorát všichni víme, jak by hra měla vypadat podle snílka Vávry.
-
to mě nebude bavit když tam nebudou draci
-
Já věřím v achievement "Vykonej potřebu ve 100 kadibudkách".
-
Vsechno.