Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra zakládá studio Warhorse, připravuje otevřené RPG
22.7.2011 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
ale tohle pod vetou co vse nejsou mne pobavilo *1*
"umění předvést hodně muziky s omezenými prostředky"
bych rekl, ze to je skoro oxymoron *1* Coz o to, ono by to bylo i vtipne, kdyby tam nebyla na zacatku ta zast proti ostatnim ceskym studiim *7* - hlavne 2k. -
no, nevim. Vavra je akorat ukecanej egoistickej troll. Nic vic. Martin je takovej hodnej intelektual, obcas nastvanej (codemasters) a mozna chodici wiki v nekterych smerech, ale take nic vic. A Bocan? *1*
Co rict? ze uz ani jeden nehraje hry s nadsenim. Nedrzi krok s technologiemi, umi jen kecat. Proste jen dalsi project Valhalla, aneb vime co chceme a myslime si, ze vime co nas bavi. Ale co hraci? *2*
jo, drzim palce. Co bych rikal? ze to bude radobyrealisticka, nezazivna kravina. Doufam ze se mylim. Ale z toho popisu uz jsem necim podobnym v cechach prosel, sranda ze se to furt opakuje a delaji se ty stale stejne chyby *1*
Hlavne ta prvni veta v kolonce volna mista znaci akorat nasranost, misto vlastnich vizi *1*
"Nejsme a nechceme být obřím neosobním molochem s povinnými přesčasy, přebujelou byrokracií a odpustky v podobě kafe zadarmo. Nejsme ovšem ani garážová firma."
aneb vime co nechceme, misto toho abychom vedeli co chceme. -
Smysl pro humor jsem nikde neztratil (to bych asi neměl za avatara sira Humphrey Applebyho *3* ), jen mi tohle z nějakého důvodu nepřipadá jako humor, ale spíš jako infantilní pokus o trolling.
-
Pokud vím, jenom je fotí. ;)
-
Btw meli byste se hecnout a udelat tu nejvic nejlepsi "hru s panakem a svetelnou pistoli" na svete.... :-)
-
Moc mluvíš, málo víš.
-
Kde jsi ztratil smysl pro humor?
-
Dan Vavra a Viktor Bocan... hmmm mi dva nejoblibenejsi pisalci poslednich let v jednom tymu? Tak to snad neskonci zadnym fiaskem... Drzim palce chlapi at z vas vyleze neco co ocenime i my co jsme stejne stare pusky jako vy... :-)
-
A kto by hral stratégiu bez mágie a orkov a elfov a lietajúcich kobercov ? Asi tie kvantá ľudí čo kupujú hry série Total war , nevidím dôvod prečo by to u RPGčka malo byť iné , okrem toho , taký Mouth and blade tiež nieje práve najneúspešnejšia . čo sa týka ostatných prognóz , tak to je predpokladám len pokus o provokáciu
-
Jinak Dan Bárta sbírá vážky a nedělá hry :)
-
Smarja josefe, tohle neni o presvedcovani nekoho. Omrkni si jakoukoli homepage vyvojarskeho tymu a najdes tam uplne stejne udaje o tom, na cem dani clenove makali, jak to bylo uspesne atd. To je normalni praxe, jaksi to pusobi trosku lepe, protoze jmena lidi si nezapamatuje nikdo, ale hry jsou dohledatelne. Navic, neni duvod to tam neuvest, kdyz to tak je (a jestli ne, tak to holt vi jen ti, co na danych hrach pracovali). Proc jsou lidi v CR a SR tak haklivi na to, kdyz se nekdo pochlubi tim, co se mu povedlo a na cem delal? Necham bez odpovedi :)
-
Danovi doporučuji některé knihy od Petra Čorneje, jednoho z předních odborníků na 14. a 15. století v českých dějinách.
-
No, podle mě v AC rpg prvky už dávno jsou...
-
Otázkou je jak chceš přidat do AC RPG prvky. *12*
-
Ok, někdo určitě ano. Otázka je, jestli těch "některých" bude tolik aby na hru vydělali. :-)
-
Vyndej z Assassins Creed sci-fi přidej RPG prvky a máš tu i tak zábavnou hru...
-
Jsem zvědav a držím palce!
-
Myslím si, že ano.
-
Je to úplně jednoduché, ne každý ví kdo jsme. Uvedli jsme hry, na kterých jsme pracovali na důležitých pozicích a jejich výsledky pro ty, kteří to nevědí.
-
Tak jsem opravdu zvědavý co D. Bárta alias "všechno špatně" se svým týmem vytvoří. Zcela upřímně nebudu se na hru dívat už od základu růžově jen proto, že je od českých vývojářů, ovšem jestli to bude hra na grafické úrovní aspoň jako Fallout Tactics, kde bude alespoň průměrný příběh, herní systém založený na pravidlech D&D s volností a možností pižlání si hlavní postavy do detailu - budu velice překvapen. Otázka ovšem je jesti by se hra podobná BG nebo PT prodávala tak hodně aby byl zisk tak velký aby se vyplatila začínajícímu studiu.
p.s.: Předpokládám, že tam nadpřirozeno a magie bude, neznamená přece, že když je (nebo může být) něco založeno na historických událostech, že to bude 3D encyklopedie. Zcela upřímně hrál by někdo RPG bez magie a skřetů? Myslím si, že ne.