Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já v tom čtu "žádná magie, žádná monstra, žádná místa, kde neplatí běžné fyzikální zákony, prostě žádné nadpřirozeno". Čili to, co od RPG chci. Snad to bude aspoň jako ten Narrenturm. *4*
  • ty jsi važně ucho :D ještě se vubec neví ani co to bude za hru!!!:D
  • ...na jak dlouho?
  • on nikdy nesklame! *1*
  • Mount & Blade je mnohem víc RP než všechny Fallouty, Neverwintery nebo Baldury.
  • tak to jsem vazne zvedavej, jestli dodrzi aspon pulku toho co poslednich 5 let na vsech hrach kritizoval :)
  • ucho
    bude i PC verze nebo jen konzole? :)
  • Cahir
    Nezávislé studio...
  • Cahir
    Jsem obrovskej fanda Mafie i Original War. Držím tvůrcům palce!
  • Středověké RPG, ve kterém nejsou metrosexuální elfové, mágové v pyžamech a které opravdu staví na historických událostech? Slint. Obecně si myslím, že reálie jsou mnohem lepším námětem pro ztvárnění, i když je pro ně potřeba více studia historických skutečností, než k RPG, kde stačí jen vymodelovat konkrétní postavy, protože archetypy jsou známé a nic nového se tam prostě vymyslet nedá.
    Original war (jedna z nejlepších strategií vůbec, herní systém dodnes nepřekonán + douhá kampaň), první Flashpoint (dokonalá akce, také hraju dodnes, podle mě jedna z her která definovala žánr taktické střílečky) a Mafie, to jsou tituly, které by chtěl mít v portfóliu asi kdekterý vývojář a které se vykrádaly ještě dlouho po svém vydání. Tak to snad dopadne.
  • I když ta hra asi pro mě nebudu ,tak jim přeju at se jim splní sen a bez problému to vyjde co nejdřív .Doufám že to bude hra z českého prostředí :-)
  • Kr.Pa
    správná poznámka +1
  • Chomaco
    Mohlo by to byt neco na spusob COD 7 ..takych vybornych her je malo....jen bych to chctel o trochu lechci COD 7 byla i na nejlechcsi obtiznosti HARD CORE *12*
  • no to dopadne :-) Bocan bude 15 hodín drviť World of Warcraft a hra vyjde v roku 2015 :-) Ale Dan Vávra je sympaťák a skvelý rozprávač, želám mu úspech, len by sa mal obklopiť i rovnako zdatnými ľudmi....
  • Škoda, jediný RPG, který mě bavilo *2*
  • sleepless
    No, jeste jsem nezazil vyvoj drahe AAA hry, ktery zvladl sam a hrdinne jeden clovek. Logicky je u podobnych projektu potreba spousta lidi, bez nichz to holt dotahnout nejde. Stejne tak jsem nevidel a nezazil vyvoj AAA hry, u ktereho by se v urcitiych fazich neresily zasadni problemy. :)
  • Mohu poprosit o detailnější rozepsání? Děkuji předem.
  • No tak taky si myslim ze to bude 2012 alebo 2013
  • Hairy_Ass
    To ne, tak dvě rány. *1* Ale teď vážně, myslel jsem spíš tak rozsáhlé sandbox středověké bojiště.
  • že by tě jako jednou pořádně majzli mečem a přišel bys o ruku ? To snad ani radši ne *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit