Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm *9* mně to nezmizlo ani po 4, ani po dvou hodinách čekání, ty 3 sentinelové jsou takový ku*vy *1*
  • ona je DS knizka?:O
  • jen id.ot muze tyhle dve hry srovnávat..ale koukam ze hinipindouru co si sem prijdou plivnout na dobre hry je porad dost. Skyrim i DS jsou obe fajn hry, kazda to dela ale jinak..
    PS: zkus se nekdy podivat na steam a porovnat kolik lidi hraje DS a kolik Skyrim, to se teprve nebudes stacit divit:)
  • kennyB
    Myslíš šoupání po podložce??? Pravda, to asi chápe málokdo *7*
  • gamepad je pro ty, kteří nepochopili, jak se ovládá myš
  • Napůl cesty?lol víš vůbec co je dark fantasy?četl jsi nějakou?
  • kennyB
    Já asi tak dvakrát umřel a zmizelo mi to. Ale asi by to chtělo jinej fígl *1*
  • japonska odnoz Wizardry nemá se scifi vůbec nic spolecneho, a Kings Field není dark?..mno ok..tak jo:) Severance je tak na pul cesty, ale priklad k prirovnani k DS to je vic nez dobry.
    PS: evidentne jsi tyhle hry nehral a jen varis z vody, nemá smysl to dal rozebirat.
  • Když se na to díváš takhle, tak pak jsou plné „pseudovýzev“ všechny hry (nejen počítačové), včetně sportu a vůbec veškerá hobby jsou bezvýznamná a marná...
  • Neboj se, jsou tu i fanoušci Skyrimu (stále se nestačím divit, že takoví existují), kteří vlezli tam kam neměli a čekali pozitivní přivítaní. Podle hodnocení jsem potěšen, evidentně si hráči Skyrim už tak růžově nemalují.
  • Wizardy není jen fantasy,ale i sci-fi což bych moc neporovnával.
  • To zas budou mít Skyrim hateři žně *15*
  • Severance: Blade of Darkness určitě ne. Popravdě ty ostatní taky nejsou tak čistokrevné dark. Navíc jsou to archaismy.
  • "Za mě jako fandu Souls serie..."

Byla jasné, jak to dopadne. Zbytečně jsi se rozepsal.
  • Keyz
    Obecně by bylo lepší, kdyby to tvůrci udělali pořádně a nebyla nutnost kupovat další ovladač.

Kdyby to byl letecký simulátor tak neřeknu....
  • planescape torment ?
  • pokud to hrajes na PC tak si kup DS2 ...nebo spis pockej jestli splni sliby a opravdu to ovladani mysi a klavesnici bude pouzitelne. DS1 je v tomhle ohledu peklo a ikdyz to jde prezit proti obyc mobum, tak proti nekterym bossum to je ocistec a oproti hre s gamepadem to umele zvysuje obtiznost hry tak o polovinu.
  • Nene, hrál jsem to taky na pc s xboxovým gamepadem a bylo to úplně stejný jako hrát to na xboxu.
  • Kings Field serie (mimochodem hra která obtiznosti mozna prevysuje DS, nebo aspoň se ji rovna, taky od From), dal pak japonska odnoz serie Wizardry, zejmena Tales of Forsaken Land.
    A pak třeba Severance: Blade of Darkness, coz je plus minus to same jako Dark Souls.
  • Za mě jako fandu Souls serie taky 10/10, ostatně stejně jako oba předchozí díly. Potřeboval bych poradit, stal se mi takový zlý, nepěkná věc. Jak trouba jsem zkoušel, co udělá spálení efiggy u bonfiru a zrovna v tý lokaci, kde jsem potřeboval nejvíc pomoct od ostatních s boss arenou, kde jsou rovnou 3 bossáci najednou a sám bych je fakt nezvládl, no tím spálením efiggy jsem si zablokoval jak invading, tak tu možnost přivolat si někoho na pomoc a teď nevím, jak to zrušit, zvrátit. Na wiki jsem četl, že prej to po půl hodině odezní, ale mě nic neodeznělo. Nevíte někdo, co s tím? Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit