Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem si jist, ale i když to hraješ s gamepadem, tak jde pořád bez té úpravy vidět kurzor. To samé je např. V MGR:R
  • kennyB
    Jenže nebejt konzolí, tak si Dark Souls asi těžko zahraješ *3*
  • alladjex
    Sice to spustí možná flame, ale ... zainvestuj a kup si dobrej Gamepad. Já mám například už mnoho let rumblepad od Logitechu (drátový) a nikdy jsem koupě nelitoval. Hraju jen na PC, ale gamepad je na některý hry super ovladač. A DS se mi s ním hrají moc fajn.

Jen aby mě někdo nekamenoval. Nemyslím si obecně, že to je pro všechny lepší. Jen sděluji svůj subjektivní názor.
  • skyrim moze bavit akurat ludi co maju radi turistiku po horach...hra ako taka je absolutne nezazivna a nezivotaschopna s modami to je moznoe trochu lepsie ...ale tym ze skyrim dostal 10/10 vytvoril precedens a tym padom je nemyslitelne aby dark souls2 dostala menej ako 10
  • alladjex
    DS mi za míň hodin udělala hlubší šrámy na duši ;]
    ... myslím to jako vtip. Obě hry mě baví a je mi jedno jestli mají 9 nebo 10. Obě patří do nějvyšší ligy a vždycky mě recenze přesvědčili, že stojí za to si je koupit.
  • Příklad...
  • http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/19/? v config souboru zapnout hide mouse cursor on the startup tak nějak....
  • Jako GTA V, co? *3*
  • XXHUGOXX
    Čaute, skúsil som si len tak pre skúšku stiahnuť dark souls 1 na pc. A fakt na to nemám nervy. Nehovorím o obtiažnosti, ale o tom, že mi je priamo v hre vidieť myš, teda kurzor myši. Prosím, poradte mi ako urobiť aby ju nebolo vidieť.
  • Esopeso, chápu, co máš na mysli, ale když budu mluvit za sebe, já "hraju" hry, protože tam něco dělám, protože mě uspokojuje se o něco snažit a pak toho dosáhnout.
    Mě zas neuspokojuje hrát hry typu jedno-tlačítková mačkačka s "kvalitním story", a to ruku na srdce, sebelepší story ve hrách je plný kýče, patosu a klišé (samozřejmě se najdou výjimky, ale troufám si říct, že je spočítám na prstech jedný ruky), proto opravdu jediný, co nám zbývá, je "hratelnost".
    Tyhle jednoduchý hry ve mě evokují pocit béčkovýho/céčkovýho filmu, s low-poly "hercema" a kulisama.
    To už opravdu raději sáhnu po nějaký kvalitní filmový tvorbě, pohodlně sednu do gauče a užívám si neotřepanej scénář, výkony herců, režii, kameru,...
    V opačném případě, když se chci do dění aktivně zapojit, trošku přemýšlet a opravdu něco dělat, sáhnu po stracraftu, csku, dark souls, falloutech atd..
  • tak to jsi toho asi moc nevidel, když si myslis ze DS je první hra co se vymanila s klasicke fantasy...:)
  • sry. nějak mě ulítlo vlákno
  • At řekneš jakýkoliv prvek z TES, tak ti ho zničím přirovnáním, což je smutné. U Dark Souls to tak nefunguje, už tím, že se vymezili z High fantasy a vytvořili v podstatě PRVNÍ opravdovou Dark fantasy hru.
  • Nerozumim proc se tu vetsina navazi do grafiky. Je to hra delana na 8 let stary topinkovac, tak to vypada jako 8 let stara hra. Osobne necekam, ze PC verze bude vypadat lip, a tak muzu byt pouze prijemne prekvapen ;-) A pochopitelne to pak koupim, grafika je dostatecna a co jsem videl gameplaye tak to stoji za to.
  • Podejte si s CR7 pindíky a radujte se. Jste na vrcholu fanboyovství. Na tý hře stejně jen žerete to, kdo umře míňkrát u bosse a pak to sdílí na FBíčku se svojí hustokrutopřísnou komunitou. Porovnávat s DS Witchera je úplná blbost, neboť Witcher vyhrává ve všem od příběhu po souboje.
  • Dwemeri byli puvodne elfove, ale to je fuk. TES ma daleko vic originálních věci, ale clovek co ma názor ja CR7 to nemůže nijak zjistit, protože ho to nezajima..vzasade se tu opet resi názor proti nazoru, a pravda se nedohleda, celkem zbytecne.
  • kennyB
    Nechápu hráče, co by nejraději ve všech hrách viděli reálnou grafiku. Zrovna u téhle hry se připravíte o skvělou hratelnost a atmosféru, pokuď si jí nezahrajete. Na první DS se jen tak nezapomene a druhej díl ho suveréně následuje. A grafika je skvělá, patří prostě k sérii Dark Souls a Demon souls *3*
  • Kvalitní hry jsou především ty, které není nutné modovat. Tím, že chceš dát Skyrimu 10/10 vlastně jen vykřikuješ souhlas s tím, jak někteří autoři ojebávají své díla s tím, že komunita už si to nějak dodělá.
  • zase to nepřeháněj, je spousta věcí co mají Elder Scrolls jinak, lore kolem Dwemerů a jejich zmizení i steampunk stylizace se dost liší od Tolkienových trpaslíků například
  • ja vim ze Tolkein tu je dlouhe leta a samozrejme vytvoril zaklady fantasy jako takove. Cerpa z toho kazda fantasy hra, když chces byt dusledny. ´ja jen tvrdim ze ty filmy Pan prstenu ovlivnily hry daleko vic nez knihy, kdyby nebylo tech filmu pravdepodobne by s Tolkeinem hry nikdo moc nesrovnaval. Aspon co si pamatuju tak před temi filmy nikdo Tolkeinovo dilo ke hram neprirovnaval, spsi jen vyjimecne. Obecne se knihy ke hram moc neprirovnavaji, u filmu je ta cesta ke srovnani daleko primejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit