Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafika souhlas. S modama je top. Otevřenost - to je logické. Příběh. Absolutní WTF. Evidentně jsi jednu z nich nehrál, jelikož příběh Skyrimu je naprosto prostý, klišovitý, trapný, infantilní, šablonovitý a postavený do hranice 13let.
  • C-BEAM
    pekne si sa v tom zamotal, ak hry už nepovažuješ za výzvy prečo ich hráš ? ak sú iba ilúziou výzvy prečo s nimi strácaš čas, keď to podľa teba nemá zmysel ?
  • Grafikou, otevřeností a příběhem Skyrim jednoznačně poráží Dark Souls
  • 10? Stejnej vtip jako s Rambem.
  • porad lepsi nez vyhodit prachy za nejakou jinou hru a jen se divat!Tahle hra se hraje opravdu!
  • Esopeso? Nejsi trochu na hlavičku? Máš rád casual hříčky. V pohodě, tvoje volba, ale proč píšeš do diskuze o Dark Souls? To jsi zabloudil ne?
  • A ty seš takovej ignorant? Pokud sis nevšiml, tak důvod, proč jsem přišel, je zjistit názor ostatních. Nikde jsem nenapsal, že tento názor nerespektuju. Takže můžeš bejt klidnej.
    Vidím, že tady není na slušnou diskuzi, bez vztahování a urážení prostor.
  • Skyrim je příšerný po všech stránkách a dostal zde rovněž 10/10
  • koukej radsi na filmy, tam nejsou zadny zbytecny vyzvy
  • tak se poděl co se ti nelíbí. Tvůj příspěvek je postavený na grafice. Což je typické.
  • Miserius
    To jsi takovej ignorant? Pokud někoho baví stavět papirovy modely to mu budes riakt ze to je jen iluze zabavy, protoze tebe to nebavi?
  • Já neříkám, že je The Wolf Among Us výzva, právě naopak. V té hře žádná výzva není. Hry už dnes nepovažuju za výzvy, a to proto, že to skutečný výzvy nejsou, je to vždycky jenom iluze, a proto nevidím jedinej důvod, proč ztrácet čas tím, že budu tyto iluze výzev překonávat. To přece není žádná zábava, nebo snad ano?
  • Miserius
    Ale..tys to zase nepochopil... Pokud ti přijde výzva dohrát The Wolf Among Us tak ti to neberu, ale pro mě je výzva když bude 5 minutovej boj s bossem ve kterym vyuziju vsechno co jsem se naucil a ne kdyz tam pribehnu a budu ho sekat a budu doufat ze ho usekam driv nez on me, proto mluvim o obtiznosti ze je to docela lehky protoze tak to ted jde u netkerych bossu udelat
  • Musím tě zklamat, ale nejsu Veskoslav a hry v angličtině hraju uplně běžně (a to zejména hry, kde na angličtině, narozdíl od Dark Souls opravdu záleží - typicky, adventury).
    Jenže tady nejde o samotnou hru, ale o princip hraní obecně.
  • Kravicka
    Nevim co na tom vidite, vzdyt to vypada strasne. Mozna tak v roce 2005 9/10... ale dnes sotva 6/10. Nemyslim jen nedodanou grafiku.
  • Ano, nehrál. Chvilku jsem nad tím uvažoval, ale nakonec jsem si řekl, že mám lepší věci na práci, než někde 6x umřít a pak si uvědomit, že když použiju tohle kouzlo, tamtem skill a proběhnu tamtudy, v tomhle pořadí, že to půjde.
    A o tom mluvím. To opravdu považujete za výzvu? Možná už jsem na to starej, ale mě stačí vědomí, že tu umělou výzvu zvládnu překonat, pokud tomu dám dostatečnej počet pokusů. Nemusím to místo toho X-krát zkoušet a ztrácet s tím čas.
    Překonávání umělých výzev zkrátka nepovažuju za žádný uspokojení a už vůbec ne za zábavu. To se netýká jen Dark Souls, pozoruju, že se to týká všech her, možná proto už mě baví jen hry typu The Walking Dead, nebo The Wolf Among Us, kde si člověk užije příběh, místo těchto pseudovýzev, ale zkrátka mě zajímalo, jak to berou ostatní hráči. A asi je to tak. Jste opravdu divní masochisti.
  • TAK ZA1.Hra se ti zda lehci pac nejsi novacek tudíž se nemusi moc seznamovat s ovladanim vse mas vychytane s prvního dilu souboje atd...
    za 2.Grafiku bych neresil ta není dulezita u zadne hry! Zabavnost je na prvním miste a tu dark souls splnuje na jednicku s 3hvezdickama!!!
    Za 3.Oproti 1.dilu nechybi nic!Ano když si to poprvé zapl byl si z toho vycakanej tudíž ty pocity jako byly v prvním dile uz nebudou takove.Kdyby ds2 byl první dil tak by se ti 1 zdala byt horsi
  • Neřeš. Jak jsem zjistil dole. Tak Veskoslav ani nekoukl na intro nebo neumí anglicky. To je pak těžké se s takovýmí ignoranty hádat. Tu hru si pak neužijí.
  • Takže pro Veskoslava a Drastu. Witch of Izalith je matka pyromancery a ve hře se objevila se v Age of Fire, jelikož se to odehrává o mnoho dříve(jak bylo několikrát řečeno při uvedení hry), tak tam prostě pyromancery být nemůže. Na tohle ti stačí intro v Dark Souls. Ignorance dnešních hráčů je do nebe volající.
  • Miserius
    Bohužel patříš k tý většine hráčů ktera nepochopila o co nám jde. Nejde o to prostě umírat jen tak, jde o to že to neni taková výzva, nezkouší to všechny naše pohyby a kouzla, je to jen nekam dobehnout a sekat ale to je o ničem.
    To nepochopí někdo kdo to nehrál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit