-
to by mě víc zajímaly Vaše dojmy z titanfall...?
-
Líbí se mi, jak tady některý vzývají obtížnost, nebo naopak, když říkají, že je to moc snadný a jestli se obtížnost nedá zvednout, protože u bossů umřou třeba jen 3x.
To vás opravdu baví hrát hru, kde furt umíráte a musíte něco opakovat furt dokola?
Ano, přiznám se, dnes už jsem čistě casual hráč, asi jako většina a těmato nesmyslama pohrdám, protože umělá výzva (hra, která staví v cestě umělé překážky) není žádná výzva a tudíž je nemám potřebu překonávat, ale stejně to furt nechápu.
Říkám si, co je to za divný druh masochismu, chtít být nucen, hrát nějakou pasáž furt dokola, protože si vývojář řekl, že to přece bude zábava, když tady hráč nejdřív 15x umře. -
Ja teda lore jednicky az tak moc taky nenasal a nejsem si uplne jistej jestli chapu proc tam pyromancer byt nemuze. Kvuli hre jako takovy to nebylo az tak dulezity. Muzes se jenom strucne podelit o to proc DS 2 nemuze byt pyromancer?
-
too late bro
-
To zelené tlačítko "líbí" tu není jen tak ze srandy, víš?
-
Nevím jestli si tak blbej nebo to na mě hraješ. Pokud jsi hrál jedničku a četl jsi něco aspoň o dvojce než si hru sis koupil, tak přece musel vědět, že tam pyromancer nebude. Čili jestli lituješ peněz kvůli classe, tak spíše lituj své blbosti a ignorance.
-
Nemám nic proti grafice Dark Souls, ale uznej,že hra na rok 2014 vypadá dosti uboze. Samozřejmě nepotřebuju aby tam byla tuna efektů,vybuchující domy a takovýhle kraviny :D to ať si nechaj do CoD. Ale myslim,že kdyby byl svět košatější více živější, tak by z toho měl člověk ještě lepší pocit.Jsou místa,která vypadají v DS parádně, ale potom jsou místa,kde si připadám jak v nějaké alfa verzi hry z roku 2005.
-
Tak si poplač a jede se dál.....Evidentně máš potřebu shazovat ostatní za jejich jiné preference.... *11*
-
Nevím jestli k smíchu nebo k pláči?
-
Hodnocení na Tiscali zásadně neberu v potaz - stejně jako u kteréhokoliv jiného herního webu s integrovaným e-shopem..:/
Ale na tuto hru se těším, moc doufám, že PC verze bude hratelná s v kombinaci klávesnice+myš, s gamepadem prostě neumím a nikdy jsem neuměl..:(
Škoda, že vyjde až víc než za měsíc.. -
Proč sem pleteš Veskoslava? Mě chybí hodně a mrzí mě to a i možná lituji koupě té hry. Takto jsem dlouho uvažoval, za co hrát.
-
Moje slova!
-
Chybí to tobě nebo Veskoslavovi? Pozor ať ti nepraskne žilka.
-
Dark Souls má daleko míň chyb než Witcher 2. Viz Wicher 2 a jeho naprosté zjednodušení RPG prvků oproti jedničce, krátká herní doba, málo kapitol- v podstatě jen dvě. Málo stvůr, které se do nekonečna navíc opakují a to i zcela nelogicky na klimatické podmínky. Nádherný vizual a nadprůměrný příběh to táhl nahoru.
-
Tohle je presne ten duvod pro nemam rad prelozeny anglicky hlasky. Zni to proste desne :D
-
Co sem pleteč Blizzard? Prostě mi tam něco chybí. Ale chápu, že ty se s tím nározem nemůžeš smířit....Nevím, co je tak těžkého, když jsem si v 1. díle nejvíce oblíbil Pyromancera, že mi pak v 2. díle chybí. Asi těžké k pochopení a přitom taková jednoduchá věc.... *7*
-
Utraťte to, než to stihne naklást vajíčka:)
-
S prvnimi DarkS nemuzes slapnout vedle (ale pocitej, ze to bude bolet a bude to bolet desitky hodin) a navic za ne tolik neutratis. Jinak urcite PC + GAMEPAD + DSFIX, pripadne PS3 verzi (vzhledem k nejvetsi komunite).
Na druhou stranu druhy Dark Souls se zatim profiluje spis jako Demons Souls 2 se spatnym pojmenovanim, takze puvodni DemonS taky neni docela nevhodnou volbou (jen je pouze na PS3, nevim jestli i na XboX). Druhy DarkS jsem zatim hrat nemohl, ale nemam z toho moc dobrej pocit (az moc vstricnosti, vizual na konzolich horsi nez prvni hra, snadni bossove – alespon podle reakci, atd.), ale jak rikam, teprve me to ceka.
EDIT – Na Greenman Gaming je zrovna Dark Souls Prepare to Die za 9.99 €! -
Panebože. Prostě tam být nemůže. Je to naprosto zbytečné řešit. Tohle není Blizzard nebo Bioware, který si pošlapou svoji lore. Spíš by to mělo být v plusu.
-
A to jako nemůže napsat podobné věci? To musí napsat protichůdké, aby lidé jako ty byli spokojeni? A i mě chybí Pyromancer a nevím, co to má společného s nastudováním lore....