-
Hral jsi Demon Souls? Jestli jo tak dvojku. Jinak jednicku.'
Nebo vis co? Kup si obe! -
To dáme asi až při dalším hrání:) Děkuji. Jsme zase po letech nakoupili tunu energeťáků, koupili 2 kopie DS, Xbox a PS3 a k tomu 4 pc s Titanfall a o víkend je postaráno:-D
-
nie , ale pamatam si ked DS 1 dostala 10 aj napriek chybam a witcher II 9 . A uprimne , ta 9 mi nevadi ,aj napriek tomu ze somvelky fanda witchera , pretoze to hodnotenie sa mi zdalo OBJEKTIVNE a som rad, ked sa clovek neboji vymenovat aj chyby a nie len oslavovat hru a nie davat 10 aj napriek urcitym nedostatkom.
-
Pyromancer tam neni ale na ohnivý spelly narazíš neboj (pyromancer tam neni kuli lore). Obtížnost jde zvýšit několika způsoby. Nejlehčí je se přidat k Covenant of the Fittest, je v Majule, je to pomníček ke kterýmu vede cesta za kovářovo kadiboudou. Další způsoby jak zvýšit obtížnost jsou spalování "věcí" v bonfiru, to jsem ale nezkoušel
-
Tak si nastuduj lore a pak vynech nářky na pyromancerem. Jinak to tvoje hodnocení, je tak z youtube. Ke hře jsi zopákl, co jsi četl tady. Absolutně nic nového.
-
tohle asi zahraju s cheatem na nesmrtelnost
-
Pár postřehů po 4 hodinách střídavého hraní s přáteli na Xboxu.
1. Hra se mi zdá poněkud lehčí než 1. díl. U většiny bossů jsem zemřel 2-3krát. Normální jednotky mě prakticky zabijí jenom tehdy, když udělám nějakou fatální chybu. U prvního dílu jsem umíral častěji než si žena kupuje nové boty. Dá se nějak trochu zvýšit obtížnost? Nějak jsem to podrobně nestudoval. Prostě jsme to zapli a hráli.
2. Grafické zpracování mi místy přijde horší jak u 1. dílu. S prezentovanými videi před 3 a 8 měsíci to nemá prakticky nic společného. Blízké okolí ještě ujde, ale ten zbytek je osekaný až na kost nebo vyřešen "mlhou". Škoda.
3. Chybí mi Pyromancer. Zlepšilo se ale používání luku a troufám si tvrdit, že tak o 200% oproti předchozímu dílu. Podle mě je to teď skvělá zbraň, která se doplňuje s primární zbraní.
4. Hratelnost je jinak skvělá. Zůstala zachována z 1. dílu DS.
Když to shrnu, tak hra je skvělá, ale něco tomu chybí oproti 1. dílu a kazí to i nesplněné sliby vývojářů. Jsem zvědavý, jak to dopadne na pc. -
Pokud jsi žádnou Souls nehrál a nejsi hráč co se vyžívá v nějaký krutý obtížnosti tak začni s dvojkou, ta je mnohem přístupnější nováčkum... Problem jedničky byl, že hrozně moc lidí odpadlo ještě před nějakym bossem nebo u Gargoylů a tak se do toho nikdy nedostali, tady tenhle problém neni...
Nemužu ty hry srovnávat protože ve dvojce mam zatim 8 hodin a v jedničce radši ani nesčítám nahranej čas postav (250 tipuju) ale zatim mě dvojka hodně mile překvapila, je zatim lehčí ale to se udajně změní (doufám) a maličkosti co mě štvali v jedničce to vypada že tu nejsou (hlavně pvp lagy) -
Ty už jsi ho hrál? *8*
-
Ako keby boli hry len o tom. Ide predovšetkým aj o ten zážitok, tak dajte pokoj s grafikou.
-
mimo jine zalezi na cem to chces hrat
-
Ľudia čo by ste mi odporúčili viac aby som si kúpil ? Dark souls 1 alebo 2 ? Osobne by som chcel radšej jednotku, pretože s obrázkov vyzerá omnoho temnejšie a atmosférickejšie ako dvojka : http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&id=15305. A takisto som pozeral aj gameplaye a bossovia v jednotke vyzerajú velkolepejšie a celkovo tak lákavejšie to vyzerá. Čo by ste mi odporúčili vy ?
-
nepochybne, DS seria je vynikajuci zazitok ,ale to 10/10 vam potom pripomeniem aj u Witcher 3 *3*
-
Tady je to zase samej bojovník za pravdu *1* Kuli lighting efektům (který v puvodnim videu jsou tak přehaný že jsem rad ze tam ted nejsou) tu táhnete do ulic a bojkotujete prodeje (beztak to tu píšou piráti co by si to nekoupili).
Další tvrdí že si 10 nezaslouží, protože se mu nelíbí a žadný Souls nehrál (???).
Ten by zas dal 7 kuli rozlišení, ten zas volá protikorupční policii.
Proberte se, vaše puberťácký řečičky tu nikoho nezajímaj, 10 je názor recenzenta, podívejte se na Metacritic nebo si to zahraje a udělejte si svuj obrázek o hře.
Teď tu plivete, ale až to vyjde na pc tak to upirátíte a budete zas nadávat na něco jinýho...
Pod každou velkou, očekávanou hrou jsou diskuze plný opiček ať už dostane velký nebo malý hodnocení, vždy se najde proč nadávat... Kdy už aspoň polovině těch chlapců dojde že o jejich omezený názory nikdo nestojí?
Mimochodem tenhle muj příspěvek je stejně "inteligentní" jako ty vaše, ale už jsem musel *3*
A prosim co nejvíce mínusek abyste mi dokázali... co že to vlastně dokazuje? -
Ak si nejaká hra zaslúži 10/10 je to práve Dark Souls...a PC frfľoši buďte vôbec radi, že Vám tú sériu PS3jkári vytiahli z malej hardcore ázijskej hry pre 100tisíc ľudí, do mainstreamu, dvoch pokračovaní a na tri platformy.....už by bolo načase, aby ste to i vy miesto warezu oplatili rovnakým dielom....
-
LOL, hodnoceni 10, kluci ja Vam fandim, neumite sice psat recenze, ale aspon je s Vami legrace.
-
kdo je tenhle rcenzent?to je děs!
-
Backstab animace jsou a vypadaj aspon lip + s kazdou zbrani jiny... Lepší než ta totožná animace v jedničce...
-
Prosimtě dokonalá hra nikdy nevyjde, nemel kraviny... Zahraj si to a pak tu házej moudra, ty recenzente podle obrázků
-
aha takže nakonec nebudou všechny konzolové hry srajdy co *7* *1*
osobně je 10/10 moc už jen za technické zpracování které je imho nic moc