Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Když je člověk například na pracáku a má času nadbytek, tak asi jo :) Mně se alespoň nějaké ty rady a tipy do začátku určitě hodily ;o)
  • Myslis ze potraviny pro diabetiky konzumije vic lidi, nez potraviny pro nediabetiky? To co tvrdis logicke neni. Je rozdil mezi tim co muze byt a mezi tim co je.
  • většina tech casual postizenych hrala oboji a byli spokojeny, aspoň v mojem okoli to tak je.
    Samozrejme chápu se mas vyhraneny názor a snazis se o tom presvedcit zbytek světa, ale to te prejde az zjsitis ze kazdy vidi stejnou věc většinou jinak a nic s tim nejde udelat:)
  • Hanzales
    To je myslím i jeden ze silnějších taháků hratelnosti. Je to tak trošku "jak se stát milionářem" :) Půjdu výš, dostanu víc? nebo se radši vrátit s tím co mám? Ovšem nepopírám, že když člověk dojde někam daleko, před dalším bonfire tam exne a upustí hromádu duší, že to není na kleppepku když tě sejme nějaký mulo kostlivec někde mnohem dříve a o tu hromadu duší přijdeš :)
  • Můžeš být konkrétnější v čem spočívá ta tvoje údajná epičnost Skyrimu? Já hru považují za fajn parodii na fantasy a občas jsem se dokonce i zasmál.
  • yenda1
    Nejlepší , a platí to víc než o kterékoli mne známé hře, je do hry skočit po hlavě. Nic nečíst, nevyzvídat. Čím míň informací, tím lepší zážitek. Zkus to a uvidíš.
  • Proc bys nemohl srovnatdve RPG hry s otevrenym svetem.
  • Hra se uklada kontinualne, nikoliv u bonfire. U bonfire dochazi pouze k respawnu postavy. A bosove se bohuzel nerespawnuji.
  • kennyB
    Jj, resují se. Můžeš klidně cestou znova umřít a tím přijít o všechny duše, které si můžeš na místě bývalé smrti vyzvednout. A bonfire je místo, kde si ukládá hra, obnovuje zdraví atd. *3*
  • smajdal
    cool, cool cool cool *5*
  • MidnighT91
    Hra se ukládá u ohníčků (Bonfire) vždy u posledního ke kterému sedneš. Dvojku ješte nehraji, čekám na pc, ale v jedničce byly šikovně rozeseté tak že doběhnout od ohně k místu smrti byla otázka 2 minut. Nepřátelé se respawnují vždy když k ohni sedneš, takže pokud jsi umřel v úzkých koridorech kde jsou nepřátelé, tak si cestu k místu kde jsi umřel musíš znovu probojovat. Což je ale vlastně dobře protože to znamená víc duší a tím i silnější postavu...
  • smajdal
    Nevím co znamená bonfir a resují se už zabití nepřátelé?
  • Tak mi prozrad, co je to za názor,že na steamu se hraje vice casual hra než hardcore? To je přeci logické, že hra přístupná i postiženym má více hráčů
  • Miserius
    To se nedá říct za jak dlouho dojdeš tam kde umřeš když muzes umrit kdekoliv, jakkoliv daleko od bonfiru... 0-5 minut
  • Psychotic
    Klid. Jestli máš rád Skyrim jako já, prostě hraj a na tyhle elitistický hovádka s komplexem nadřazenosti se můžeš zvysoka vykašlat. Sám jsi řekl, že obě jsou to dobré hry a většina světa souhlasí. Co si myslí pár haterů někde ve východní Evropě nikoho nezajímá, takže určitě bude brzy TES6 a bude stejně epický jako pětka.
  • problém je v tom ze je nediskutuju kvůli argumentum, ty jsou dobre tak k soudu. Ale tebe koukam to argumentovani nalezite trapi, to vis, hledani pravdy a sebe sama da vždycky zabrat, ale neboj v urcitem veku se to prehoupne, a budes si jisty tim o cem mluvíš a nejaka argumentace ti bude ukradena:)
  • smajdal
    Dark Souls jsem nehrál, herní koncept sice zní zajímavě, ale jak se znám také bych ho mohl celkem snadno nenávidět. A proto se ptám: jak je to s ukládáním/nahráváním...jak dlouho od smrti trvá, než se vrátím na místo činu? Jestli je to zmíněno v recenzi, tak se omlouvám, ale nebudu ji číst, Smutného jako recenzenta už dlouho nerespektuji. Dík
  • Ja opravdu nechapu proc musis bejt tak agresivni. Pusobi to docela legracne :D
  • Chudáci Skyrim fanoušci. Ohánějí se jen počtem ovcí. Kolik lidí čte 50 Odstínu šedi nebo Twilight ságu a kolik lidi čte např. Bakkera? Jsi chudák bez argumentů.
  • Promluvil Geraltuv pindik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit