Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Btw, teď jsem si udělal mágini a začátek je snad o 1000% snažší než s Deprivedem :D :D ... zatím mi umřela jen jednou a to proto, že se mi vybil gamepad :D a už jsem skoro na stejném místě jako s tím předchozím :) ... a už teď mám 60 seslání soul arrow na jeden zátah což je krása :D
  • Nechci nic říkat, ale on určitě nemluvil o warezu, ale o tom, že nějakej youtuber udělá recenzi...má zkratku TB, teď si nevybavím, jak se jmenuje
  • tb, total biscuit vs bt, bit torrent
  • Keyz
    Bohužel i z TB to asi stáhneš rychleji oproti stažení legálně.
    A to jsou TB na konci řady.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/40/Warez_Hierarchy.svg
  • No, u této hry si počkám až vyjde na PC a TB udělá review...
  • +. Zasmál jsem se.
  • Když nepočítám DLC, tak tam ani jinej drak než v Ash Lake nebyl. To v Undead Burgu drak rozhodně není .)
  • určitě myslíš toho draka dole v Ash Lake...
  • kubi-wan
    *15*
  • kickasl
    WTF? Nekdo dal hre jine hodnoceni, nez kolik bych dal ja? Nekdo si dovolil uzit si hru, ktera me nabavila? Nekdo ma jiny nazor? HATEEEEEE!!!! LOL, WTF, OMG, NOOB *16* *16*
  • Jako že mě to zajímá.
  • Nechci se nechat vyspoilovat než dorazí moje kopie hry ale funguje i v DS2 Parry a riposte? To sem na jedničce miloval..
  • V poho máš pravdu, byl jsem trochu protivný,zrovna tvoje názory jsou ok, čili sry
  • Miserius
    Jasny, toho jsem videl umirat ve videich uz mesic pred vydanim hry, pada z nej Heidi Sword (+ lightning dmg ale je horsi nez Fire Longsword)... Časem narazis na další tyhle "křižáky"
  • kennyB
    Mě překvapili ty sudy s prachem. Hezky jsem se za pár sudů schoval, ale když do nich zombík praštil, vybouchly a otevřeli mi zkratku k bonfiru *1*
  • Bonfire hru neukládá panebože. Hra se ukládá pořád. Čili, když zmáčkneš alt+f4 a pak hru načteš budeš, tam kde jsi byl. Bonfires slouži k respawnu hp, hp flaštiček, nepřátel. Je to takový kamp, kde můžeš craftit, enchantovat apod.
  • To je ten ignorant co se mu lore DS libil ale ne natolik aby se o nej nejak aktivneji zajimal. Nebyl pro hrani DS az dulezity i kdyz parkrat vysvtrcil ruzky.
  • Dotaz: Ještě Games.cz spolupracuje s Metacritic. Nedávno tam byly uvedeny i recenze z games.cz a nyní jsem tam dlouho nic neviděl.
  • Při použití bonfire si uložíš hru, můžeš se proměnit v člověka za výměnou nějaké huminity nebo co a pár dalších blbostí, které jsem neodemknul + se resnou všichni nepřátelé.
  • Konečně nějaké pěkne shrnutí toho, kdo to opravdu hraje a nekouká na youtube. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit