Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se teda na internetu strhla kvuli grafice Dark Souls 2 taková smršť? Proč si teda hráči stěžují na osekanou grafiku jak z dob PS2 a přesvětlené scény? Mmmm.... "graphics whores"?
  • Spíše bych to tipl na Mass Effect, že ano?
  • Sam se pripravis o super zazitek, z tehle hry. Urco paris CoD *1*
  • Po přečtení recenzí na několika tuzemských a zahraničních webech a pár hodinách na Twitchi a jelikož jsem velký fanoušek DS 1. Můžu říct jen jediné hodnocení. Kde je sakra ta PC verze jak mám měsíc vydržet!!!!!!!!!!!!. Pro ty co se vymlouvají na grafiku. Lituji vás že nedokážete docenit kvalitní hratelnost.(mě osobně se grafika stejně libí je správně temná jak má v dark fantasy být). Pro ty co říkají že nechápou jak někdo může hrát hru kde jen umíráš a neustále opakuješ postup, jde jen o to že tady nejde o smrti ale o to co se z nich naučíš, jde o výzvu a její překonání a to je panečku v DS asi nejlepší pocit :) .
  • Pokud te chyta nerd-rage pak myslim, ze na to jeste lek nenasli. Otazkou je co dela obvykle velice hbita ruka cenzury. Ze by byla najednou netecna k osobnim urazkam? Zaroven nechapu nad cim se rozcilujes Sife, lets play jsem nehodnotil. Video je ze hry nebo ne? Pokud to neni podvrh, pak je to 100% reprezentace co hrace ceka. Z videa je videt vizualni kvalita, ktera neni na dobre urovni, spise na bidnem prumeru. Animace byly akorat v jednicce a ve dvojce je to stejne, jen hlavni char beha jako kdyby mel o jedno hovinko v halhotech navic. Level design na videu je ubohy. Nepratele ve videu jsou naprosto k smichu (ne vizualne, ale jak se chovaji). Stale je to obsah hry co si zakaznik koupi. Z tohoto videa si muze udelat predstavu do ceho jde. Recenze tyto veci naprosto opomiji a tim potencionalniho zakaznika klame. Jestli je to umysl nebo neznalost, to se neodvazuji soudit.
  • Jdete uz do prde.e s grafikou, hlavni je predevsim hratelnost, ne? A jen deme.t muze hodnotit hru z videa *7*
  • To je dobrá blbost. Ty souboje jsou jak za krále klacka. Obr se půl minuty napřahuje, aby následně udeřil do prázdna a já se kolem něho točim a píchám ho do zad. Animace pohybů horší jak ve fifě 98.
  • Jak doprdele můžeš hodnotit hru z Lets play? To už snad ani nemyslíš vážně? Zkoukneš jedno video a jsi chytřejší než ten(autor recenze), který ve hře strávil desítky hodin. Vážně Fuck off dementee.
  • Pokud jste predchozi dil nehrali, nebo vam nesedla staci se podivat napriklad sem: https://www.youtube.com/watch?v=JYkNe6hl-zA&list=PL1bauNEiHIgyfCUghNfgmhDz7M9Ch4tcc

Z tohoto videa naprosto jasne pochopite herni styl a celkovu grafickou "orgii", kterou se hra snazi oslnit. Posudte sami. Muj osobni nazor (kterym se nesnazim zatratit nikoho komu se tahle serie zamlouva) by se skutecne nepohyboval kolem znamky 10. Naopak bych hru nazval maximalne prumernou. Grafika je stezi prumerna, soubojovy system a avizovanou obtiznost a hard core hratelnost muzete videt na videu. Dobrou chut. :) Mozna by stalo za zvazeni aby priste recenze psal nekdo kdo je schopen objektivne posoudit jednotlive komponenty hry.
  • "bosové se bohužel nerespawnují" Tady je někdo tvrďák.
  • xD Wyverna*
  • j je to wywerna *3*
  • Tak tím pádem to je Wyverna (had s křídli).
    Já sérii souls ještě nehrál, ale už se těším až budu mít peníze ke koupě tohodle dílu.
  • Je to super záležitost.Pokud máte rádi řinčení chladných zbraní a napětí,jděte do toho.Naopak ten,kdo za vrchol herní nirvány považuje Simulátor žehlení,si na DS vyláme zuby.
  • Asi jsem udělal chybu ,že jsem tuto hru vynechal ,ale druhý díl si určitě zahraju.
  • Keyz
    Nj, záměna zkratek.

*8*
  • TB přeci nedělá recence :)
  • špatně pochopeno, warez mě nezajímá... TB = TotalBiscuit = youtuber co dělá review her a podobně.
  • Tilwaen
    Taky si myslím, že by redaktoři měli veškerý obsah webu psát jen z čistého rozmaru pro pobavení čtenářů a zbytek času trávit doma pod mostem, hlodaje okoralé kůrky chleba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit