Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vydržel jsem hrát jen k drakovy, pak jsem s tou zblitou konzolovou gameplay nemohl hrát.
  • Pozor malý spoiler:

btw, nezkoušel jste někdo šťourat do toho postřeleného rytíře v bíle zbroji sedícího pod stromem kousek od začátku, když se z lesíka zombíků vyleze nahoru na to nádvoříčko s asi 4ma zombákama a střelcem na ochozu. Targeting ho zaměří jako zaměřujenepřátele, rytíř však jen sedí na zemi a nechová se nepřátelsky. Zatím jsem ho nepokoušel :D.
  • Tak jsem také včera Dark Souls 2 rozehrál a jako veterán předchozích her jsem sáhl hned ze začátku po classe Deprived ... a povím Vám nevím jestli to byla nejšťastnější volba :D. Deprived začíná tentokrát úplně holej, nemá ani nic v rukách a všechny attributy má pouze na 6 ... kdy i short sword vyžaduje 7 sílu a 10 obratnost. Tak mne to stálo asi 50 smrtí než jsem se vyšvihnul abych třímal alespoň Fire Long Sworda a Kite Shield. Alespoň takhle ze začátku mi přijde namíchání nových úprav mechanik že se snaží aby hráč nebyl za žádných okolností v klidu :). U Demons Souls i Dark Souls 1 vždy dobře fungovalo hned ze začátku zainvestovat pár bodů do Staminy a sehnat štít s 100% physical resist a mohl se člověk hned procházet celkem v poklidu alespoň mezi řadovými nepřáteli. Ve dvojce se zatím zdá že snad ani štít s 100% physical redukcí nebude (jsem však na začátku, doufám že tam nějaký bude :D), takže hráč nemůže být v klidu ani když má lepší štít, životy prostě postupně ubývají (třeba že má štít s 90% redukcí), Estusů je zpočátku málo .... zatím jsem našel 2 úlomky, takže mám 3 nabití (už to není dáno bonfirem), jak se zbraně neopravují za duše ale automaticky tak se strašně rychle opotřebovávají a je třeba ssebou na delší výpravy nosit i 3 rozumné zbraně a i tak je problém najít další bonfire než se zničí i ta poslední (tupí se i neopatrným mácháním do zdí a při ničení objektů prostředí). Přesto že svět působí "světlejším"/barevnějším a živějším dojmem hra Vás těmito drobnostmi neustále zpracovává a nedá vaší mysli chvíli klid. Takže po stránce atmosféry zatím pecka ... jdu dál zkoumat Drangelic nebo jak se to království jmenuje :D ... mějte se
  • bez problemu
  • Drasta? To je ten co nevěděl, proč nemůže být pyro v DSII? ANO,blbínci mě rozčilují a že jich tady je.
  • Občas mě fakt štve, že nemam konzoli, ale do konce dubna to snad nějak doklepu. Jinak je v pohodě naskočit do Dark Souls až teď? Kvůli absenci konzole a gamepadu mě předchozí hry minuly, ale nevim, jak moc je to na škodu.
  • Já jsem to napsal správně, soudě podle toho co píšeš. Prostě typičtí zaslepení fans Dark Souls a Zaklínače (jsou to samozřejmě super hry), kteří jako obvykle porovnávají jabka z hruškama. Napsal jsem to tu schválně, abych zjistil, kolik podrážděných super tuper ultra mega hardcore hráčů se nechá vyprovokovat *15*.
  • Já bych dodal jen to, že fanoušci Babovřesek by se neměli bavit s fanoušky Kmotra, vždycky to skončí hádkou. Stejné je to i u Dark Souls(Kmotra) vs. Skyrim(Babovřesky)
  • Co se tyce poctu urazek za hodinu tak zatim vedes. Chapu ale proc to delas... Musis prece tem podlidem vysvetlit co je to prava inteligentni a hodnotna zabava. Nejsi prece zadna ovce co jde s davem.
    Pevne doufam ze se tva vize naplni a vsechny ty trolly a hlupce v diskuzich co se proti tobe spikli porazis argumenty a urazkami a stanes se nejlepsim diskuterem v diskuzi!
  • kurzor strčíš za okraj monitoru :) aby neobtěžoval
  • Psychotic
    Nemám, co bych dodal.
  • Pokud se ti nelíbí Kmotr,tak jsi pro mě méněcenný a s takovým člověkem opovrhuji.
  • Psychotic
    Tohle je přesně ten komplex nadřazenosti, o kterém mluvím. Říkáš: "Nelíbí se ti to, co mně, tudíž jsem lepší. Když se mi nelíbí to, co se líbí většině, jsou všichni tupé ovce. Když se mi líbí to, co se líbí většině, tak každý, komu ne, je blb, který nechápe genialitu věci."
  • Tak pokud jsi nedokoukal nudou jedno z nejlepších děl filmového průmyslu o tobě hodně napovídá.Rád se utápíš v nízký vodách zábavy, proto už chápu tu tvoji epičnost.
  • Psychotic
    To by se vysvětlovalo těžko. Líbí se mi i Smrtonosná past, ale kdyby ses mě zeptal, co se mi na tom přesně líbí, pokrčil bych rameny. Příběh? Sotva. Akční scény? Mohly být lepší. Vývoj postav? Žádný. Hlášky? Moc ne. Ale líbí se mi.

Navíc preference jsou něco tak subjektivního, že logické argumenty postádají smysl. Mohl bys mi tu vylíčit veškerou "genialitu" filmového Kmotra, ale na tom, že jsem to nudou v životě nedokoukal, by to nezměnilo nic.
  • Ale ja ani nechci nabízet argumenty, nemam to zapotřebí. A myslim ze mi to dneska stacilo, jako vždy naprosta ztrata casu která nikam nevede:)
  • DS neni knizka, ale DF je zanr, ktery ma sva pravidla bez ohledu na medium.
  • otevreny svet je prilis povrchni a jednoducha definice. hlubsi pruzkum prozradi ze hry jsou hodne odlisne. A ne nejsou to věci jako ze sekam mecem a drzim v ruce stit :p
  • Ve skutecnosti je obtiznejsi zvladnout gamepad. S mysi umi soupat kdejaky duchodce :-).
  • Nechoď na mě se svým okolím. To je ta nejotřepanější fráze, když už diskutující nemá šanci nabídnout proti-argument.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit