Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze si oba koupime prsten a vyberem si oba stejneho boha z 10 nabizenych?
  • A co děláš, v jakém oboru?
  • No já ne, ale podle inteligence tvých příspěvku jsem myslel, že ty ano. Pokud ne, tak je to ještě horší než jsem si myslel a chce to nasadit rychlou léčbu. Předepíší ti tohle: Méně Skyrimu a více kvalitních her jako je Dark Souls. To se mozkové buňky pak prokrvují rychleji a myšlení není za roh. Držím palce.
  • Paní učitelka? Ty ještě chodíš do školy? *4*
  • Takže jsi přispěchal Skyrim zachránit. Hodný chlapec. Paní učitelka bude mít z tebe radost.
  • Protože se tady v diskusi ten Skyrim probíral. Ale hlavní téma příspěvku to nebylo. *4*
  • Jsme snad v recenzi na Skyrim nebo proč sem taháš Skyrim?
  • A smysl tvého příspěvku?
  • Skyrim je pěkná hra, která mě na dlouho zabavila. První Dark Souls mě znudila během několika hodin. Dvojku už si nekoupím, ale přeju všem hutnou pařbu. *4*
  • věř si čemu chceš, ale x-giga raw videí na mém disku mluví jasně *2* speciálně pro tebe jsem upravil popis, budeš slavný *14*
  • Miserius
    A netesá se tam jméno přítele ale jméno "boha kterého uctíváte"..aby to vzdy toho kdo se pripojuje pozdeji hodilo na server cloveka co ma prsten se stejnym bohem a tak hned bylo možný "coopovat" a nebude potřeba reloadovat pro změnu serverů
  • Hanzales
    :) ...asi v milisekundě se mi vybavila situace, kdy úplně těsně, těsně před koncem levelu otevřu dveře a tam enemák s brokovicí..... :)
  • Dekuju
  • Miserius
    To je asi jako odsoudit sex kuli nejakym domacimu pecku duchodců... Enjoy
  • Ty musis byt slucna p...
  • Miserius
    Mimikove maj ten retez natazenej kupredu, realny truhly ho maj ve tvaru praseciho ocasku *3*
  • Miserius
    Prodáva ho mluvící kočka v Majule, určitě jsi ji potkal (stojí asi 14 tisic)
  • Tak to ses chlapče tak trochu zesral v kině? Co? Prej ,,bohužel se bossové nerespawnují,, :D :D dlouho sem smál nad tvojí úvahou :D :D předlouze :D a to pod tím taky nemá chybu :)
  • Strašně se mi libí jak tady prezentuješ videa které jsi sám netočil, na kanálu toho uživatele jsou 2 dny. A pro tvoji informaci v celém DS je dark magic hlavně v PVP považován za lame záležitost. Jde vidět že ze hrou máš minimální zkušenosti, jen hledáš další píseček kde rozpoutat flame war. No pokud nemáš zájem o normální diskuzi a nejsi schopný když už se k něčemu vyjadřuješ si to alespoň odzkoušet a hned všechno nezatracovat nemá smysl s tebou ztrácet čas.
  • A pamatuje tu nekdo na prvni Project IGI *4* ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit