-
Jj, užij si ji, je to pecka *3*
-
Držím Ti palce.Nějakých cca 10 hodin to bude očistec a potom už to bude lepší a lepší.Nenech se odradit!!!
-
Je vidět, že jsi DS nehrál, jinak by jsi nemohl napsat takovou kravinu *7*
-
Hele to je o tom jak enemákovy pohyby zjišťuješ - pokud to objevuješ tím, že tě musí 30x zabít, než máš šanci, tak je to špatně.
-
Zajimave je jak ma kazdy nastavene co znamena vyzva ve hre. nekomu prijde vyzva d3 inferno kde na jednu ranu dostane instant kill, nekomu zase sber surovin co dela mesic v kuse a nekomu zase to ze 10 chcipne:) podle me jsou to vsechno umela nastaveni ale asi bych podotkl ze jsou stare jako hry samotne a nevim proc se vsichni najednou tak divite ze je vice moznosti jak udelat hru tezsi, ano i mario mel umele nastavenou obtiznos protoze jste museli vedet kdy preskocit bodaky + vyhnout se kytce. a kolik lidi furt opakovalo jeden level? mno bude to hodne velke cislo:)
recenze fajn DS jsem nehral ale diky tomuto popisu jsem si koupil 1ku a jdu to zkusit:) o grafiku mi nejde uz roky tak snad hratelnost nezklame -
No on-line jsem,ale asi to nemají FS ještě vyladěné,protože u jiných MP her se mi to nestává....
-
není to tím že nejse v online režimu? Ono občas připojení vypadne a pak ten soapstone nejde, chce to většinou\ jen restartnut hru
-
Me taky Skyrim bavil vic nez Dark Souls a vzhledem k prodejnosti to tak ma vetsina hracu. Samozrejme prodejnost hry nesouvisi s jeji kvalitou.
-
Chci se zeptat,jestli máte taky problém s MP?Jsem v lidské formě a přesto mám White Sign Soapstone neaktivní.Díky
-
gg: podle diskuze spíš na super tuper ultra mega sr... *1*
-
Vidíš, a já jsem do něj kvůli tomu nechtěl rejt. *4*
-
34 lidi co nepochopilo..
Nedodanou grafikou jsem myslel to, ze to co predvadeli vypada jako nebe a dudy od toho co je ted. Ta co je ted, dobry.. normalni prumer grafika. Ty souboje mi prisli jak z Thief 2 a celkove proste hruza pro oci.
Co tady mluvite o Skyrimu... mel jsem stejnej nazor jako ted na DS, ale prece jen jsem to zkusil protoze z toho byl kazdej odvarenej a smazal jsem to po par minutach. Strasna blbost.
Ty souboje vypadaj strasne.
Atmosfera na me z toho sleha asi jako z CS 1.6 moje nej FPS. -
Do prdele, Dworkine, jaks dokázal, že ti oponenti v diskuzi na dobrou noc vzdávaj poctu?
-
Já do každé truhly napral z dálky lukem, abych viděl jestli mi neukosne hlavu *15*, hodně mi to připomnělo truhly z Dungeon Siege 2...
-
DS bývá frustrující - to máš pravdu, ale téměř vždy je to jen o tom zjistit, jak se do nepřítele správně pustit a naučit se krýt nebo uskakovat, to je vše. V jedničce jsem si prvních pár hodin škubal vlasy a sprostě nadával, než jsem se hru naučil.
-
to zas bude ve Skyrimu nablito...
-
Hold Dworkine spát se mi ještě nechce.
-
Anonyme, ten spánek by ti udělal dobře. *4*
-
Dworkin.
Tvoje blbost nezná mezí.
Tady se komentuje Dark souls 2 což hra o mnohem lepší než Skyrim (dokonce i Zaklínač je lepší než Skyrim).
Takže, běž si netaktizovaně běhat, dělat dobývání hradu tak malé, že se vejde i do hrnku s čajem, klikat jak vo život atd..
Popravdě, slušný člověk Dworkine neleze lidem do komentů, a nepíše Fanboy blbosti o Skyrimu.
Toto dělá vskutku člověk s mentalní poruchou A.K.A takzvaným FanBoy/Girl tupostí kterou trpí :
Beliebeři
Directoneři
Ty
(Musíte omluvit mé pravopisné chyby, nejsem moc dobrý pisatel ale když je člověk unaven tak se nemůže moc dobře soustředit, taky bych rád na chyby neupozorňovat, Děkuji *3* ) -
Jo, pomotal jsem to, sorry *1*