Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Jj, užij si ji, je to pecka *3*
  • Držím Ti palce.Nějakých cca 10 hodin to bude očistec a potom už to bude lepší a lepší.Nenech se odradit!!!
  • kennyB
    Je vidět, že jsi DS nehrál, jinak by jsi nemohl napsat takovou kravinu *7*
  • Gonzi
    Hele to je o tom jak enemákovy pohyby zjišťuješ - pokud to objevuješ tím, že tě musí 30x zabít, než máš šanci, tak je to špatně.
  • tonnymontana
    Zajimave je jak ma kazdy nastavene co znamena vyzva ve hre. nekomu prijde vyzva d3 inferno kde na jednu ranu dostane instant kill, nekomu zase sber surovin co dela mesic v kuse a nekomu zase to ze 10 chcipne:) podle me jsou to vsechno umela nastaveni ale asi bych podotkl ze jsou stare jako hry samotne a nevim proc se vsichni najednou tak divite ze je vice moznosti jak udelat hru tezsi, ano i mario mel umele nastavenou obtiznos protoze jste museli vedet kdy preskocit bodaky + vyhnout se kytce. a kolik lidi furt opakovalo jeden level? mno bude to hodne velke cislo:)

recenze fajn DS jsem nehral ale diky tomuto popisu jsem si koupil 1ku a jdu to zkusit:) o grafiku mi nejde uz roky tak snad hratelnost nezklame
  • No on-line jsem,ale asi to nemají FS ještě vyladěné,protože u jiných MP her se mi to nestává....
  • není to tím že nejse v online režimu? Ono občas připojení vypadne a pak ten soapstone nejde, chce to většinou\ jen restartnut hru
  • Me taky Skyrim bavil vic nez Dark Souls a vzhledem k prodejnosti to tak ma vetsina hracu. Samozrejme prodejnost hry nesouvisi s jeji kvalitou.
  • Chci se zeptat,jestli máte taky problém s MP?Jsem v lidské formě a přesto mám White Sign Soapstone neaktivní.Díky
  • gg: podle diskuze spíš na super tuper ultra mega sr... *1*
  • Vidíš, a já jsem do něj kvůli tomu nechtěl rejt. *4*
  • Kravicka
    34 lidi co nepochopilo..
    Nedodanou grafikou jsem myslel to, ze to co predvadeli vypada jako nebe a dudy od toho co je ted. Ta co je ted, dobry.. normalni prumer grafika. Ty souboje mi prisli jak z Thief 2 a celkove proste hruza pro oci.

Co tady mluvite o Skyrimu... mel jsem stejnej nazor jako ted na DS, ale prece jen jsem to zkusil protoze z toho byl kazdej odvarenej a smazal jsem to po par minutach. Strasna blbost.

Ty souboje vypadaj strasne.
    Atmosfera na me z toho sleha asi jako z CS 1.6 moje nej FPS.
  • MickeyMutant
    Do prdele, Dworkine, jaks dokázal, že ti oponenti v diskuzi na dobrou noc vzdávaj poctu?
  • Já do každé truhly napral z dálky lukem, abych viděl jestli mi neukosne hlavu *15*, hodně mi to připomnělo truhly z Dungeon Siege 2...
  • DS bývá frustrující - to máš pravdu, ale téměř vždy je to jen o tom zjistit, jak se do nepřítele správně pustit a naučit se krýt nebo uskakovat, to je vše. V jedničce jsem si prvních pár hodin škubal vlasy a sprostě nadával, než jsem se hru naučil.
  • KingOfWorms
    to zas bude ve Skyrimu nablito...
  • Hold Dworkine spát se mi ještě nechce.
  • Anonyme, ten spánek by ti udělal dobře. *4*
  • Dworkin.
    Tvoje blbost nezná mezí.
    Tady se komentuje Dark souls 2 což hra o mnohem lepší než Skyrim (dokonce i Zaklínač je lepší než Skyrim).
    Takže, běž si netaktizovaně běhat, dělat dobývání hradu tak malé, že se vejde i do hrnku s čajem, klikat jak vo život atd..
    Popravdě, slušný člověk Dworkine neleze lidem do komentů, a nepíše Fanboy blbosti o Skyrimu.
    Toto dělá vskutku člověk s mentalní poruchou A.K.A takzvaným FanBoy/Girl tupostí kterou trpí :
    Beliebeři
    Directoneři
    Ty
    (Musíte omluvit mé pravopisné chyby, nejsem moc dobrý pisatel ale když je člověk unaven tak se nemůže moc dobře soustředit, taky bych rád na chyby neupozorňovat, Děkuji *3* )
  • Miserius
    Jo, pomotal jsem to, sorry *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit